Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 664946 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Aziz ve iho gibi adamlardan bu ligin temizlenmesi şart!
Azis sessiz olmuş içeri havası mayıştırmış...!
asın mahoni atmak lazım elebaşı resmen... @Deniz efendi

Çevrimdışı Deniz

@Deniz size şikeci dedi  :kop: :kop: :kop:
@Çağrı valla ben bile bu maçın temiz bir maç olduğunu düşünmüyorum 3-0 3-1 3-2 4-2 4-3 4-4 4-5 4-6 5-6 ..yazarken  yoruldum bu nedir böyle..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı valla ben bile bu maçın temiz bir maç olduğunu düşünmüyorum 3-0 3-1 3-2 4-2 4-3 4-4 4-5 4-6 5-6 ..yazarken  yoruldum bu nedir böyle..
Golleri özeti izleyin anlarsınız  :evillol: :evillol: 3 0 önde gir 2. yarı olsun rakip saldırsın 3 tane daha atarsın ama ne hikmet ise 1 topa 4 kişi saldırıyor sen gel 6 5 yenil...!

Çevrimdışı Tolga

Hafta gollü başladı. :icool:

Bugün oynanan 4 karşılaşmada 21 gol atıldı...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

detaylara girmeden diyorum ki Medyaya yansitilanlarda cok büyük celiskiler var. kulüplerin basindakilerin aciklamalari da tuhaf.

Bir de Söförün görüntülerini gördünüzmü? daha Söför direksiyondan yeni uzaklasirken herkes toplanmis. kameralar hazir. onlarca kisi var etrafta ama kimsede panik falan yok. sanki umursayan bile yok.   

Söför yerinden kalkip ellini kolunu sallayarak otobüsten inip arabaya biniyor.

ortada polis falan yok. üstelik kimse olayin nasil gelistigini ve saldirinin neyle yapildigini söyleyemiyor.

yanlis birsey söylemek istemiyorum ama bana gercekten hic inandirici gelmiyor Medya'ya yansitilanlar. bu isin icinde baska birsey var. belki de yaniliyorumdur ama ciddi bir komplo süphem var.

igrenerek kapattim televizyonu dün aksam.

Çevrimdışı ALI RIZA

detaylara girmeden diyorum ki Medyaya yansitilanlarda cok büyük celiskiler var. kulüplerin basindakilerin aciklamalari da tuhaf.

Bir de Söförün görüntülerini gördünüzmü? daha Söför direksiyondan yeni uzaklasirken herkes toplanmis. kameralar hazir. onlarca kisi var etrafta ama kimsede panik falan yok. sanki umursayan bile yok.   

Söför yerinden kalkip ellini kolunu sallayarak otobüsten inip arabaya biniyor.

ortada polis falan yok. üstelik kimse olayin nasil gelistigini ve saldirinin neyle yapildigini söyleyemiyor.

yanlis birsey söylemek istemiyorum ama bana gercekten hic inandirici gelmiyor Medya'ya yansitilanlar. bu isin icinde baska birsey var. belki de yaniliyorumdur ama ciddi bir komplo süphem var.

igrenerek kapattim televizyonu dün aksam.

İşin içinde Fener varsa kendi kendine yapar gündem değiştirmek için...! 20 numaranın dün nasıl bagırdıgı ortada kameramana çekme diye...! 20 numara temizleme operasyonu başarılı geçti...!

Çevrimdışı GÖRKEM

İşin içinde Fener varsa kendi kendine yapar gündem değiştirmek için...! 20 numaranın dün nasıl bagırdıgı ortada kameramana çekme diye...! 20 numara temizleme operasyonu başarılı geçti...!

eger gercekten öyle brisey varsa Trabzonspor'un buna aciklik getirmesi lazim. Medya'yi nasil alet ediyorlar ona hayret ederim. onu da gectim Polis de mi var isin icinde?

saldirgan oraya nasil gelsin yürüyen otobüse o sekilde ates acsin? bir programda karsi seritten gecen arabadan ates edilmis diye duydum ama kimse tam olarak aciklik getirmedi. karsi seritten attiysa o araba nasil oluyorda takip edilemiyor? o sahis nasil kimsenin görmeyecegi sekilde etrafdan kayboluyor?

kimse olayi ve saldirgani görmedi ama olaydan bir kac saniye sonra etrafta hic bir sey yokmus gibi davranan büyük bir kalabalik var ve kameralar hic agizindan burnundan kanlar akacak sekilde kursun yemis gibi bir hali olmayan yaraliyi cekiyor.

bunun üstüne tuhaf tuhaf aciklamalar ve tavirlar.

yok abi burda komplo var.

Çevrimiçi Samet Ç

Fenerin kupa maçı ertelenmiş ne oldu dün öldü bu adamlar çözemedim. :) Adamlar sakatlık konusunda tavan yapmış daha fazla maç yapınca daha da yorulacaklar ama bizim tff kupa maçlarını erteliyor arkadaş nedir bu taraf tutmak ben çift kulvar giderken pazartesi maç yapmıyordum perşembe pazar oynuyordum tek kulvara kaldım pazartesi maç yapıyorum çok saçma.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Ölmesimi lazimdi ertelenmesi için..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı ALI RIZA

Fenerin kupa maçı ertelenmiş ne oldu dün öldü bu adamlar çözemedim. :) Adamlar sakatlık konusunda tavan yapmış daha fazla maç yapınca daha da yorulacaklar ama bizim tff kupa maçlarını erteliyor arkadaş nedir bu taraf tutmak ben çift kulvar giderken pazartesi maç yapmıyordum perşembe pazar oynuyordum tek kulvara kaldım pazartesi maç yapıyorum çok saçma.
Helal olsun 3 kulvarda oynadıgımızda programda yer yok maçlar aylar öncesinde hazırlanıyor diyen federasyon maç erteliyor sebep olay yaşamış...!
BJK kulübü açıklama yapması lazım biz 3 kulvarda oynarken neden ertelenmedi diye...! 

Çevrimiçi Samet Ç

kupa maçını ileri bir tarihe alıyorsan ligde tatil edeceksin sadece fenere yapmayacaksın  adamlar bitik durumda kondisyon olarak sakatlıkları hat safhada lak maçlarını erteliyorsun adamlar nefes alıyor. Tamamen saçmalık bu yaptıkları. Bu dünkü olaydan sonra ligi fenere verdiler bile diyebilirim uslunun rahat tavırlarından belli zaten geçmiş olsun.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne amaçla ertelenecek olay yaşandı tatsız bir olay tasnif etmeyeceğimiz olay
hafta içi uefa maçı olsaydı UEFA erteler miydi acaba ?
Biz BJK olarak 3 kulvarda ilerlerken takım yorgun iken maç erteleyin dediğimizde bize tff denen ZAT kurum çıkıp maçları aylar öncesinden ayarlıyorz demedi mi ? Bizim futbolcularda yorgunluktan hava değişiminden rahatsızlanması mı gerekir acaba ?

Sen Kararını tek taraflı duygusallığa göre veriyorsun TFF ..!

Çevrimiçi Rasim

Ne amaçla ertelenecek olay yaşandı tatsız bir olay tasnif etmeyeceğimiz olay
hafta içi uefa maçı olsaydı UEFA erteler miydi acaba ?
Biz BJK olarak 3 kulvarda ilerlerken takım yorgun iken maç erteleyin dediğimizde bize tff denen ZAT kurum çıkıp maçları aylar öncesinden ayarlıyorz demedi mi ? Bizim futbolcularda yorgunluktan hava değişiminden rahatsızlanması mı gerekir acaba ?

Sen Kararını tek taraflı duygusallığa göre veriyorsun TFF ..!

dnkü maçta serkan kirintiliyla yaptiklari sikeyi örtbas ettiler iste hepsi ayarlanmis olay
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

kimse yediği golleri konusmuyor :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

dnkü maçta serkan kirintiliyla yaptiklari sikeyi örtbas ettiler iste hepsi ayarlanmis olay
Maçı izlemedim yorum yapmam...
Dünkü olay görüntüeri izledim yapılan yanlış böyle bir durum olamaz futbol sahada oynanır kazanır veya kaybersin ama bunu silahla olaylarla çözemezsin...!
Lakin TFF ertelenme gerekçesi ne amaçla ? takım morali bozuldu diye mi ? Erteledi maçı acaba ? UEFA maçı olsaydı ne olacaktı UEFA moraliniz bozuk maçı erteliyorum mu diyecekti acaba ?
TFF rengini tekrar belli etti ve takımlara eşit mesafede olmadı...! Buna sessiz kalan BJK Yönetimi en büyük hatayı yapar..! Çifte standart olan ligde boykot etmeliler...!

Çevrimiçi Rasim

türk futboluna bu fitneyi aziz ve mahmut soktu ikisi gitsin hersey temizlenir
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

Maçı izlemedim yorum yapmam...
Dünkü olay görüntüeri izledim yapılan yanlış böyle bir durum olamaz futbol sahada oynanır kazanır veya kaybersin ama bunu silahla olaylarla çözemezsin...!
Lakin TFF ertelenme gerekçesi ne amaçla ? takım morali bozuldu diye mi ? Erteledi maçı acaba ? UEFA maçı olsaydı ne olacaktı UEFA moraliniz bozuk maçı erteliyorum mu diyecekti acaba ?
TFF rengini tekrar belli etti ve takımlara eşit mesafede olmadı...! Buna sessiz kalan BJK Yönetimi en büyük hatayı yapar..! Çifte standart olan ligde boykot etmeliler...!
abicim sampiyonlugu vermek istiyorlar febeye adaamlarin gücü yok böyle olaylarla motive edecekler busene biz mutlaka şampiyon olmamiz lazim busene olamassak seneyede olamayız buseferde öbür renkli takimi şampiyon yapacaklar :ebebe:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

su bilice cok kiziyorum 3 puani hediye etti gecen hafta inanin gecen hafta bjk kazansaydı bunlarin hiçbiri olmazdi
Beşiktaş!

Çevrimdışı ALI RIZA

su bilice cok kiziyorum 3 puani hediye etti gecen hafta inanin gecen hafta bjk kazansaydı bunlarin hiçbiri olmazdi
Gecen hafta kazansak bu hafta berabere kalsak değişen ne olacaktı acaba ? @drango
Bilic kızma olayı abartılıyor artık neye abartıyorsun feneri yenmeyin mi dedi ? Olcay boş kale yerine tribünlere yollaması bilic lakayt vur mu dedi ?
Ba kaçırması üstüne oguzhan artist vurusuna bilic mi dedi kaçır diye
Yoksa sow olcay gibi gelen topa direk vurmasına bilic mi dedi ?
Bizim oyuncular lakayt top oynuyorlar artistlik klas golelr peşinde basit gol atmayı sevmiyorlar...! Bilic yüzünden o yüzden boş verin her hafta aynı muamele bilic bilic bilic yeter artık...!

Çevrimdışı Fatih

Bu hafta lig cok gollu geciyor.. Bizim macta ne olacak bakalim...

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

TT arena full olacak diyolardı ama boşluklar fazla
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

ah ulan ahmet ilhan kendini atacağına vurup gitsene sanki penaltı verecek

Çevrimiçi Samet Ç

bunlar garanti küme düşer o topa nasıl vuramıyorsun arkadaş.  :s20:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Etiketler: