Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663816 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Türkay

@Türkay totem yapıyoruz tamam mı? Sen gol olsun yaz ben olmaz diyim. ne desem tersi çıktı. Abdullah hoca takımını ters dizdi ya la.  :halay:

Bu totem çok işe yarar  :lol: :halay:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ZEKI

Daha bitmedi mi ..... seyretmiyorum dk skor da yazmayin taki bitinceye kadar

Çevrimiçi Samet Ç

Daha bitmedi mi ..... seyretmiyorum dk skor da yazmayin taki bitinceye kadar
bitti  :)

ysariusta

• Ziyaretçi

hadi kartalım bastır yarın bitir işi. al emanetini

Çevrimdışı Türkay

Biz olsak bu maçta 9 kişi kalmıştık
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Şu Balıkesir'i yenemedik ya umarım sezon bittiğinde o 2 puanı aramayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

gs haftaya paşa ile oynayacak orda da puan kaybı yaşarlar ise havluyu atarlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:00:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu Balıkesir'i yenemedik ya umarım sezon bittiğinde o 2 puanı aramayız.

Tolga bir kere iyi yönden bak be kardeşim öh yani :D

Adamlar puan kaybetmiş bırak o geride kaldı yine dövünüyorsun bu kadar stres fazla at şu ölü toprağını :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

bitti  :)

oo suppeeerrr  :claps: :claps: yarin ki macta tek korkum sari kart sinişrindaki oyuncular. İnsallah gokhani oynatmaz.  Bakalim ne olacak. Ankara ya gidiyoruz. Liderligi almaya

ysariusta

• Ziyaretçi

gs haftaya paşa ile oynayacak orda da puan kaybı yaşarlar ise havluyu atarlar.
@Samo1903 Kasımpaşa bitti artık. başkan gitti hoca gitti. Takım istanbul takımı değil sanki hindistan ligi takımı. bir rehavet bir rehavet. ben ligde kardemir bu kadar kötü gitmese düşmeleri bile muhtemel

Çevrimdışı Tolga

Tolga bir kere iyi yönden bak be kardeşim öh yani :D

Adamlar puan kaybetmiş bırak o geride kaldı yine dövünüyorsun bu kadar stres fazla at şu ölü toprağını :)
Gs'nin puan kaybetmesi iyi güzel de ben kaybettiklerimize de yanıyorum bundan sonra her maç finalse kolay görünen maçlarda puan kaybetmemeliyiz :)

Umarım yarın bir terslik çıkmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:02:41
  • Beşiktaş / Bodrum
@Samo1903 Kasımpaşa bitti artık. başkan gitti hoca gitti. Takım istanbul takımı değil sanki hindistan ligi takımı. bir rehavet bir rehavet. ben ligde kardemir bu kadar kötü gitmese düşmeleri bile muhtemel

iyi yönü bu zaten. Şota olsa kesin kaybederlerdi yeni teknik direktör puan alabilir Yunus abi.

Getirsinler Ertuğrul'u kitlesin maçı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

oo suppeeerrr  :claps: :claps: yarin ki macta tek korkum sari kart sinişrindaki oyuncular. İnsallah gokhani oynatmaz.  Bakalim ne olacak. Ankara ya gidiyoruz. Liderligi almaya
Gökhan olmazsa galibiyet alamayız

Çevrimdışı Paolo Maldini

Musleranın kırmızı görmesi gerekmezmiydi muslerayı geçse boş kaleye atacak cenk gerçi aşırtma gönderse hiç bunları konuşmaya gerek kalmayacaktı :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

paşa bitti de gs de bitti derbide mağlup oldular bu maçta da son dakika da puan kaybettiler moral sıfır onlarda haftaya çok stresli olacaklar derbi öncesi puan kaybetmeyelim diye elleri ayaklarına dolaşacak puan kaybı yaşayabilirler diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Eğer E.Sağlam Kasımpaşa'nın başına geçerse haftaya Gs baya zorlanır Şota olsaydı Gs kesin 3 puan aldı derdim.

Çevrimdışı FARUK

Musleranın kırmızı görmesi gerekmezmiydi muslerayı geçse boş kaleye atacak cenk gerçi aşırtma gönderse hiç bunları konuşmaya gerek kalmayacaktı :s20:

ben anlamadım yanındaki defans yetişmişte son adam değilmiş neyin kafası bu
kalece kalesinde olsa geçerli değil mi o
1 metre geride hamitin olması kalecinin kalede olmasından daha değerli sanırım :)

Çevrimdışı src35

futbolcuda birazda zeka olacak arkadaş. 35 m.de kaleciyi yakalamışsın hala top sürüyorsun. yerden sert ve düzgün bir vuruş yapsan bitecek iş. hala top sürüyo kaleye mi girecek anlamadım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:46:00
  • Beşiktaş / Bodrum
futbolcuda birazda zeka olacak arkadaş. 35 m.de kaleciyi yakalamışsın hala top sürüyorsun. yerden sert ve düzgün bir vuruş yapsan bitecek iş. hala top sürüyo kaleye mi girecek anlamadım.

Şutuna güvenmedi zekadan kaynaklı değil bence. Aşırtma vuruş yerine yarı yolda yakaladığı kaleciyi geçmek istedi.

Aslında mantıklıydı da ama son doknuşta ayağından fazla açtı topu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:47:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Tarık Çamda 5 milyon euro :)

Sayın Deniz Atalay'ı her kötü maçından sonra kulağı çınlar umarım.

Özen'e belaltı vurmak için 5'e aldığında Gs Biz 1'e alacaktık Özen aldırmadı dediği günü unutmuyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Tarık Çamda 5 milyon euro :)

Sayın Deniz Atalay'ı her kötü maçından sonra kulağı çınlar umarım.

Özen'e belaltı vurmak için 5'e aldığında Gs Biz 1'e alacaktık Özen aldırmadı dediği günü unutmuyorum.
Öyle bir kazık yemekten kurtulduğumuza her seferinde seviniyorum :icool:

Çevrimdışı src35

Şutuna güvenmedi zekadan kaynaklı değil bence. Aşırtma vuruş yerine yarı yolda yakaladığı kaleciyi geçmek istedi.

Aslında mantıklıydı da ama son doknuşta ayağından fazla açtı topu.
aşırtma vurmak riskli zaten, o mesafeden yerde ayagını kapatark sert vuracaksın. çokta basit bir vuruştur o yetenekte istemez.

garantiye gideyim dedi de.. top ayagından o kadar açılır mı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 22:04:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Şota Kayseri ile anlaşmış diyorlar şaka mı bu?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmet türker

ben anlamadım yanındaki defans yetişmişte son adam değilmiş neyin kafası bu
kalece kalesinde olsa geçerli değil mi o
1 metre geride hamitin olması kalecinin kalede olmasından daha değerli sanırım :)
anla işte kardeşim insanların zekası ile alay ediyorlar ,hiç utanmaları da yok .

Etiketler: