Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663226 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

it dalaşında son durum nedir? dünya derbisinde  :D hareket var mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali

İki takım da ateş ediyor, can sıkıcı bir durum. Biz bu formumuzla Kadıköy'e ya da Toki'ye çıkarsak rezillik yaşanır

Çevrimdışı ZEKI

İki takım da ateş ediyor, can sıkıcı bir durum. Biz bu formumuzla Kadıköy'e ya da Toki'ye çıkarsak rezillik yaşanır
enseyi karartmaya hic gerek yok @Mehmet Ali konsantre oldugumuz maclarda cok basariliyiz. Bursa Liverpool yeterki konsantre olalim.

Çevrimdışı ilhan mansız

gerçekten mi? çok mu iyi iki takım da

Çevrimiçi Samet Ç

fener şarjörü dolduramıyor ne ateş etmesi gs de ilk yarım saat hep böyle oynuyor zaten

Çevrimdışı Kemal

Beraberlik kokuyor sarı kızların maçı

Çevrimdışı Anıl

gerçekten mi? çok mu iyi iki takım da
Bence hayır, Galatasaray iyi sadece. Fenerbahçe klasik bir şekilde her yerden uzun top oynayıp topu ceza sahasına indirip karambol yaratmaya çalışıyor. Galatasaray'ın oyunu bize örnek olmalı. Baskı yememeyi başardılar.

Çevrimdışı Anıl

Bence Fenerbahçe bu maçı kazanamaz. Bizim içinde en hayırlısı beraberlik ama bir takım kazanacaksa eğer o da Galatasaray olmalı bizim açımızdan.

Çevrimdışı Mehmet Ali

enseyi karartmaya hic gerek yok @Mehmet Ali konsantre oldugumuz maclarda cok basariliyiz. Bursa Liverpool yeterki konsantre olalim.

Benim tek umudum da bu Zeki abi. Önemli maçlarda çok başarılı oluyoruz. Umarım deplasmanlardaki derbilerde de gerekeni yapacağız.

İlk 15 dakika harika bir tempoda geçti, özellikle Galatasaray çok hızlıydı ve iki net pozisyonu değerlendiremedi. Maç şu an Fenerbahçe'nin kontrolüne geçti.

Çevrimiçi Samet Ç

Bence Fenerbahçe bu maçı kazanamaz. Bizim içinde en hayırlısı beraberlik ama bir takım kazanacaksa eğer o da Galatasaray olmalı bizim açımızdan.
aynen öyle fener kaybederse arap ismail istifa eder fener havluyu atar rakibimiz teke düşer.

Çevrimdışı Tolga

Maçı izlemiyorum ama anladığım kadarıyla Gs daha iyi oynuyorsa yine Fb kazanır maçı aha da buraya yazıyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

aynen öyle fener kaybederse arap ismail istifa eder fener havluyu atar rakibimiz teke düşer.
Bence en kotu senaryoyu yazmissin. İsmail giderse  yeni bir TD gelir, nasil top oynatacagini hangi duzende oynatacagini bilemezsin, GS nin onu acilir, kendilerine oz guven gelir.  Bence beraberlik en ideali feneri biz yenelim ismail oyle istifa etsin :biggrinking: @Samo1903

Çevrimdışı Tolga

Sezon sonuna kadar Fb'de hoca değişikliği olmaz bence.

Aziz şu şartlarda İsmail Kartal'ı gönderip yerine kimseyi getiremez. :)

Çevrimdışı ilhan mansız

bu dünya derbisini yayınlayan kaç kanal var. :D

Çevrimdışı Tolga

bu dünya derbisini yayınlayan kaç kanal var. :D
Tüm Dünya sıraya geçti dünya derbisinin yayınını alabilmek için :kop: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Bence en kotu senaryoyu yazmissin. İsmail giderse  yeni bir TD gelir, nasil top oynatacagini hangi duzende oynatacagini bilemezsin, GS nin onu acilir, kendilerine oz guven gelir.  Bence beraberlik en ideali feneri biz yenelim ismail oyle istifa etsin :biggrinking: @Samo1903
o da olur

Çevrimdışı ilhan mansız

Tüm Dünya sıraya geçti dünya derbisinin yayınını alabilmek için :kop: :kop:
losgalacticos osuruktos  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Mart 2015, 19:50:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beraberliğe doğru gidiyor.
Ben hala Fb'nin galibiyete yakın olduğunu düşünüyorum :)

Çevrimdışı fore_kazık

hakan balta çıktı koray günter girdi...

2.yarı farklı olur ve fener alır bence...

bu arada volkan ne uzadı beee.. sezonun kurtarışına adaydı...

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Muslera'ya hastayım arkadaş. Adam mükemmel kaleci.

Çevrimdışı fore_kazık

fener 2 dk da 2 mutlak gol kaçırdı.

Çevrimdışı Türkay

Kaleci diye Muslera ya deniliyor.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Muslera tartışmasız Avrupa'nın en iyi 10 kalecisinden biridir.

Çevrimdışı Çağatay

ne biçim maç ya ne bi kırmızı var ne bi olay var..

sonra da neymiş dünya derbisi...

yemişim öyle derbiyi.. :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: