Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663025 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mart 2015, 01:26:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bunlar o kadar ballılar ki yine bir şekilde yırtarlar bu işten diye düşünüyorum :icool:

Her zamanki gibi bugün de çok iyimsersin dostum  :icool: Bir gün forumda böyle ölü bulunacaksın  :boom:   :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Her zamanki gibi bugün de çok iyimsersin dostum  :icool: Bir gün forumda böyle ölü bulunacaksın  :boom:   :kop:
Lider oldular ya biraz da o yüzden kızgınım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Bakalım bu hafta derbiyi kim kazanacak.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Tolga

Gs kazanmasinda ne olursa :)
Fb'nin kaybedeceğini düşünmüyorum büyük ihtimal Fb kazanır :)

Fakat Gs kazanırsa bu gazla şampiyon da olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 21:52:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçtiğimiz hafta sona eren Galatasaray’ın sermaye artırımına yatırımcıların katılım süresi sonrası detaylar açıklandı.

KAP’a gönderilen açıklamaya göre katılım miktarı 439,584.6 adet oldu. 22.41TL baz fiyattan hesaplandığında bu miktar 9.9 milyon TL’ye denk geliyor. Yatırımcılar arzu ettikleri takdirde alabilecekleri maksimum hisse adedi 3,463,549 adet’di, ve bu miktar 77.6 mn TL’ye denk geliyordu. Katılım miktarı ise %12.6’da kalarak 9.9 mn TL olarak gerçekleşti.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kasımpaşa 2-2 Akhisar Belediyespor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Mart 2015, 22:23:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Fenere ev araba basın pazara  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Fenere ev araba basın pazara  :biggrinking:
Berabere bitecek gibi. Çok yüklenme olacak fenere bankoların bankosu diye ben beraberlik bekliyorum maç sonunda da İsmail Kartal istifa eder.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 10:53:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Rasim

Rahat yener 2-0 ya da 3-0.
Galatasaray'ı medya şişire şişire balon yaptı müthiş bir patlama olacak  oynamadan lider oldular busene 3. bitirebilirlerse öpüp başlarına koysunlar :money: :money: :money:
[ Son Düzenleme: 07 Mart 2015, 12:55:21 Çağrı ]
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

ben deplasmanda oynayacağımız iki derbiyi de alacağımıza inanıyorum nedense hiç çekinmiyorum Arsenal, Tottenham, Liverpool deplasmanlarını gördükten sonra. :ok:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

dün a sporda konuşuyorlar FB'nin puan kayıpları sonrası gesenin lider olduğunu falan besiktasin puan kayıplarını hiç konuşmuyorlar iki hafta önce Beşiktaş lider degilmiydi bu medya gerçekten i.ne yaw
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

yok daha neler  :bandit: :bandit:
Bence çok büyük bir gerçek bu.

Gs kazanırsa geçmiş olsun ama ben Fb'nin rahat kazanacağını düşünüyorum en azından kaybetmez diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 14:49:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence çok büyük bir gerçek bu.

Gs kazanırsa geçmiş olsun ama ben Fb'nin rahat kazanacağını düşünüyorum en azından kaybetmez diye düşünüyorum.

Şampiyon olur demek yine de çok iddaalı Tolga.

Konu biz olunca hep tedirginlik var sende rakipler olunca tam tersi şu ölü toprağını atmak lazım  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olur demek yine de çok iddaalı Tolga.

Konu biz olunca hep tedirginlik var sende rakipler olunca tam tersi şu ölü toprağını atmak lazım  :icool:
Şunu atlamayın Gs 16 sene sonra Fb'yi Kadıköy'de yenmiş olacak bunun vereceği morali herhalde siz de iyi bilirsiniz. :)

Gs ile Fb arasında puan farkı 7'e çıkacak ki bu saatten sonra tam tersi Fb'de çözülme başlar.

Bize gelirsek geçen hafta ligin son sırasındaki Balıkesir'i yenemedik hele hele bu hafta derbi varken.

Şimdi bunları ele aldığım vakit Gs sanmıyorum ama kazanırsa derbiyi bu havayla sezonu böyle götürür.

Tabi yine de kesin konuşmamak lazım diye bilirsiniz hadi öyle diyelim.

Gs derbiyi kazanırsa bana göre % 90 şampiyon olur bunun oyunla da ilgisi yok aslında.

Neyse bekleyip görelim.

Çevrimdışı Tolga

Şunu da söyleyeyim konu biz olunca tedirginim çünkü sezonun çoğu kısmınında iyiydik ama yine saçma sapan puanlar kaybederek şansımızı azaltırken diğerleri hatta Gs doğru düzgün top oynamadan lider olması canımı sıkıyor artık.

@Çağrı geçen gün sen söyledin Gs 3-4 gollü galibiyet alıyor bu sezon çoğu maçta diye.

Biz niye alamıyoruz diye söylemiştin bu bile insanın moralini bozmaya yetiyor aslında.

Çevrimdışı Türkay

Şunu atlamayın Gs 16 sene sonra Fb'yi Kadıköy'de yenmiş olacak bunun vereceği morali herhalde siz de iyi bilirsiniz. :)

Gs ile Fb arasında puan farkı 7'e çıkacak ki bu saatten sonra tam tersi Fb'de çözülme başlar.

Bize gelirsek geçen hafta ligin son sırasındaki Balıkesir'i yenemedik hele hele bu hafta derbi varken.

Şimdi bunları ele aldığım vakit Gs sanmıyorum ama kazanırsa derbiyi bu havayla sezonu böyle götürür.

Tabi yine de kesin konuşmamak lazım diye bilirsiniz hadi öyle diyelim.

Gs derbiyi kazanırsa bana göre % 90 şampiyon olur bunun oyunla da ilgisi yok aslında.

Neyse bekleyip görelim.

Moral işine hiç inanmıyorum biz de Liverpool moraliyle Balıkesiri 4-5 lik yapmamız lazımdı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Moral işine hiç inanmıyorum biz de Liverpool moraliyle Balıkesiri 4-5 lik yapmamız lazımdı.
Zaten sorun orada bizim moralli olup olmamız saha sonuçlarına yansımıyor :)

Çok kötü giderken de hiç olmadık bir maçı kazanabiliyoruz ya da iyi gidiyoruz derken kötü bir sonuçla karşılaşıyoruz tüm dengemiz dağılıyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 19:03:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Şunu da söyleyeyim konu biz olunca tedirginim çünkü sezonun çoğu kısmınında iyiydik ama yine saçma sapan puanlar kaybederek şansımızı azaltırken diğerleri hatta Gs doğru düzgün top oynamadan lider olması canımı sıkıyor artık.

@Çağrı geçen gün sen söyledin Gs 3-4 gollü galibiyet alıyor bu sezon çoğu maçta diye.

Biz niye alamıyoruz diye söylemiştin bu bile insanın moralini bozmaya yetiyor aslında.

Benim anlatmaya çalıştığım şu.

Dünyanın hiçbir yerinde arada sadece 3 puan olan ve 10 hafta daha oynayacak olan iki takım yarışıyorken yüzde 70 ya da 90 her neyse şampiyon olur denmez bizim ülkeden başka.

Düşünsene adamla son haftaya kadar 3 puan farkla gidersen ve 33. haftada adamı orda 2-0 yenersen lider giriyorsun son haftaya.

Önder Özen en çok bu konuda haklı. Özellikle bizim jenerasyonda yılların verdiği ölü toprağından dolayı aşırı umutsuzluk gerçekçilik sanılıyor. Halbuki öyle değil.

Evert şuan oran verirsen yüzde 40 Gs yüzde 30'ar biz ve fener derim ben de. Ama eğer yarın gs yenerse ki yenilecek bence, o zaman Gs yüzde 45 biz 35 fener 25 olur. Yani kazanan Gs değil kaybeden Fener olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mart 2015, 19:06:03
  • Beşiktaş / Bodrum
Fernandao ayısı Ozan Tufan'ı topla dövdü resmen adam sakatken yerde  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim anlatmaya çalıştığım şu.

Dünyanın hiçbir yerinde arada sadece 3 puan olan ve 10 hafta daha oynayacak olan iki takım yarışıyorken yüzde 70 ya da 90 her neyse şampiyon olur denmez bizim ülkeden başka.

Düşünsene adamla son haftaya kadar 3 puan farkla gidersen ve 33. haftada adamı orda 2-0 yenersen lider giriyorsun son haftaya.

Önder Özen en çok bu konuda haklı. Özellikle bizim jenerasyonda yılların verdiği ölü toprağından dolayı aşırı umutsuzluk gerçekçilik sanılıyor. Halbuki öyle değil.

Evert şuan oran verirsen yüzde 40 Gs yüzde 30'ar biz ve fener derim ben de. Ama eğer yarın gs yenerse ki yenilecek bence, o zaman Gs yüzde 45 biz 35 fener 25 olur. Yani kazanan Gs değil kaybeden Fener olur.
İki derbiden en az 4 puan çıkartabileceğimize inanıyor olsam zaten böyle konuşmazdım da neyse işte futbol bu belli olmaz tabi. :)

Etiketler: