Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 663007 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Şampiyon olmak için Fener derbisine kadar tüm maçları kazanıp derbi de en az 1 puan almamız şart.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

ysariusta

• Ziyaretçi

uefa maçları bizi biraz daha zorlayacak normal şartlar altında şampiyon olacağız inşallah, beklentimiz anormal şartlar altında da şampiyon olabilmek. Bence önümüzdeki yıl fener ve cinconun işi çok zor..
daha durun bunun nisanı mayısı da olacak. Normal şartlar budur artık. alışsınlar.

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Çağatay

olaya bak ya kalkıp liverpoolu eliyoruz

sonra lige dönüp derbilerde 1 puan çıkarabilir miyiz diyoruz (bende diyorum tabiiki)

olacak iş mi bu şimdi :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

75 alan şampiyon,,
Daha yukarılara çıkar diyordum ama 78-79 da kalacak galiba şampiyon olan :)

Çevrimdışı ozan062

Genelde hep Fb ile yarışırız diyorduk ama iş tersine döndü.

Derbiden zannetmiyorum ama Gs 1 puan çıkartırsa rüzgarı arkasına alıp baya havaya girebilirler.

Yani olmaz olmaz deriz aradan çıkıp hedefe gidebilirler.

işin tuhafı uzun uzun yıllardır biz gsyi yenemiyoruz:((

onun için işi gs macına kadar bırakmadan bu sampiyonlugu alamlıyız...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

sonra lige dönüp derbilerde 1 puan çıkarabilir miyiz diyoruz (bende diyorum tabiiki)

Bunun sebebi belli maça en önemli bir kaç oyuncumuzdan mahrum çıkmak zorunda bırakılıyoruz.maç içinde de 1 tane atılınca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.şöyle düşünün.bir takımı senede 2 maç doğrayın diğerine de 2 maçı hediye edin arada 12 puan fark oluşur.sadece 2 şer maç hiçte infial uyandırmaz.mmaalesef 2 mmaçlarda sınırlı kalmıyor.

Çevrimdışı ZEKI

öyle hesaplarsan doğruda gese ivme kazanir bence yenilirlerse birine 2 birine 3 puan takma ihtimalimiz var kadiköyde yenilmezsek bu isi götürürüz gibime geliyor :)
Bence bizim zorlu deplasmanimiz (bana gore) sivas, fb ve gs maclari. Sivas macinda eskisehirdeki gibi hava kosullairndan korkuyorum acikcasi. Bu deplasmanlardan en az 5 puan alirsak yani sivas 3 fb ve gs 1'er puan ile sampiyonlugun kapisi acilir. Tabi aritk kendi eivmizde hic bir puan kaybetmemeliyiz. Asil sikinti fb macina kadar sari kart sinirindaki futbolculari temizlemek gerek. Demba ba bu hafta sari kart gorse sivasta yok sivasta gorurse erciyes macinda yok gel cik cikabilirsen isin icinden

Çevrimdışı Tolga

Maalesef bizim takıma Fb ve Gs ile oynayacakları zaman bir haller oluyor.

Eksik kalma ya da tecrübe eksikliği falan değil bu başka birşey var.

Gs maçının olduğu hafta şöyle bir yorumda bulunmuştum "Yarın Liverpool ile oynasak yeneriz derim ama Gs'yi yeneriz diyemiyorum"

Bizim bu psikolojiyi aşmamız için mutlaka bir derbi kazanmamız lazım.Bunu da anca yeni statta yapabiliriz.

Çevrimdışı ozan062

liverpool macında tabiki öyle dicez
cunku 11 oyuncunun 10tanesi iyi oynadı:)
ve bu oyun oyle sürekli tekrarlanamaz yani
anadolu takımına olan motivasyonla derbi ve avrua ligi elemeleri motivasyonu farklı
oyuncularla beraber hocanında motivasyonu farklılık gosteriyor ondan hala guvenemiyoruz:))
zaten onu basarırsak cok zor mac kaybederiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Büyük ihtimalle Gs ile oynayacağımız derbinin akşamında şampiyon resmen olmasa da belli olur gibi :)

Çevrimdışı Dogan

Ama diego kendini nasıl atti ya :s20: bunlari tembihlemisler takimca kendinizi atın die.Valla hakem penaltı verseydi çok ağırıma giderdi :( emek hırsızı bunlar

Çevrimiçi Rasim

Şampiyon olmak için Fener derbisine kadar tüm maçları kazanıp derbi de en az 1 puan almamız şart.
:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağatay

Bunun sebebi belli maça en önemli bir kaç oyuncumuzdan mahrum çıkmak zorunda bırakılıyoruz.maç içinde de 1 tane atılınca mağlubiyet kaçınılmaz oluyor.şöyle düşünün.bir takımı senede 2 maç doğrayın diğerine de 2 maçı hediye edin arada 12 puan fark oluşur.sadece 2 şer maç hiçte infial uyandırmaz.mmaalesef 2 mmaçlarda sınırlı kalmıyor.

yinede iyi oynadığımız dönemde gs ile oynadık ve evet ortada atiba yoktu ama
bi türlü organize olamıyoduk ataklarda sonra 10 kişi kalınca belki biraz kıpırdandık ama tecrübeleriyle aldılar
şimdi avantajımız rotasyonumuzda savunma için opare orta alan içinde tolgay var
ve bu adamlar da l'pool maçında nasıl oynadıklarını bize gösterdiler
hem kadıköy hem tt arena da işimiz hiç kolay olmayacak artı bi de ts ile de maçımız var
her maç liverpool maçındaki gibi mücadele edemeyiz belki ama
o performansa yaklaşık bir oyun sergilersek zaten önümüzde duramazlar diye düşünüyorum
ayrıca gs melosunu kaybetti ve bu kayıp onlara sezon sonuna kadar mutlaka bir yerde puan kaybı yaşatacaktır

Çevrimiçi Rasim

mac 33. haftada bence o maça kalmaz is :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf

Yalnız Fenerbahçe'nin iki haftadır puan kaybetmesi bizim için mükemmel oldu.Haftaya büyük ihtimalle Galatasaray'ı yenecekler ve Gs o maçtan sonra düşüşe geçecek.Melo'nun yokluğunda şampiyonluk yarışını sürdürmeleri imkansıza yakın.Bizim belirleyici maçımız bence Fb maçı olacak.Oradan 1 puan çıkarırsak kesinlikle şampiyon oluruz.Uefa'yı da boşvermeyip ne olursa olsun o kulvarda da ilerlemeliyiz.

Çevrimdışı Çağatay

liverpool macında tabiki öyle dicez
cunku 11 oyuncunun 10tanesi iyi oynadı:)
ve bu oyun oyle sürekli tekrarlanamaz yani
anadolu takımına olan motivasyonla derbi ve avrua ligi elemeleri motivasyonu farklı
oyuncularla beraber hocanında motivasyonu farklılık gosteriyor ondan hala guvenemiyoruz:))
zaten onu basarırsak cok zor mac kaybederiz

tabiiki bu oyun her maç tekrarlanamaz
ama derbilere bi garip psikoloji ile çıkıyoruz
kendi evimizdeki derbilere hemde
umarım ilk yarıdaki derbilerden gereken dersi almışızdır
ve tekrarlamayız

Çevrimdışı Türker

Tolga dönüyor tehlikenin farkında mısınız  :bawling:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 22:50:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada şuanki forum durumu ile olağanüstü bir milli takım kadrosu var elimizde.

Bakalım Fatih Terim kullanabilecek.

Sağ kanat Gönül - Töre

Sol kanat Caner - Arda

Göbek Çalhanoğlu - Ozan Tufan - Nuri

Stoperler Ömer - Semih

Şu kadro geniş değil belki ama 11 olarak çok çok kaliteli bir 11. Artık yabancıdır, oyuncudur tartışacağımıza teknik direktör tartışma zamanı geldi de geçiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada şuanki forum durumu ile olağanüstü bir milli takım kadrosu var elimizde.

Sağ kanat Gönül - Töre

Sol kanat Caner - Arda

Stoperler Ömer - Semih

Şu kadro geniş değil belki ama 11 olarak çok çok kaliteli bir 11. Artık yabancıdır, oyuncudur tartışacağımıza teknik direktör tartışma zamanı geldi de geçiyor.

Su kadro gercekten cok iyi gotürür maclari ama baslarindaki adama da bakar bu biraz ve bizden de rotasyona girecek cok adam var ayrica. Ersan serdar olcay tolgay cenk tosun gibi

Çevrimdışı ZEKI

Sağ kanat Gönül - Töre

Sol kanat Caner - Arda

Stoperler Ömer - Semih

Serdari bir kalemde sildin @Çağrı

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2015, 23:28:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Serdari bir kalemde sildin @Çağrı

@ZEKI Abi Serdar candır ama Gönül varsa gönlüm oradadır :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Biz GS yi ne zaman yensek şampiyon olduk. Yine yenecez. Yine şampiyon olacaz. Ama oraya kalmaz. GS daha çooook puan kaybedecek.

ysariusta

• Ziyaretçi

@ZEKI Abi Serdar candır ama Gönül varsa gönlüm oradadır :)
Maçına göre değişir. Öndeki oyuncuya göre değişir. Gökhan daha "ideal" ama önde töre varsa Serdar pekala oluyor. Serdar alan konusunda şuan Gökhan'dan iyi. Hücum konusunda Gökhan dünyada bir çok adamdan iyi.

Etiketler: