Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 662164 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Benim gözümde dünkü puan kaybının bir önemi kalmadı, fenerin bu puanı kaybetmesi bizi Şampiyon yapacak eminim, gsnin lider olmasının hicbir önemi yok, bi her türlü onlarla baş ederiz benim korkum fenerdi ama bu maçla birlikte bayağı rahatladım, helal olsun Akhisara.

Çevrimdışı scape_bjk

Biz şampiyon olamazsak (inşallah olacağız) en azından gs olsun. Nasıl olsa avrupaya gidemeyecekler.
biz uefayı alacağımız için sıkıntı yok zaten direk şamp. ligindeyiz :icool: :icool: :icool:

Çevrimdışı Tolga

21.Hafta'nın Toplu Sonuçları

Kayseri Erciyesspor 3-0 Konyaspor

İstanbul Başakşehir 1-0 Gaziantepspor

Bursaspor 1-1 Çaykur Rizespor

Sivasspor 2-3 Galatasaray

Balıkesirspor 0-1 Gençlerbirliği

Mersin İdmanyurdu 2-1 Karabükspor

Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

Eskişehirspor 1-0 Beşiktaş

Fenerbahçe 1-2 Akhisar Belediyespor
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı scape_bjk

Benim gözümde dünkü puan kaybının bir önemi kalmadı, fenerin bu puanı kaybetmesi bizi Şampiyon yapacak eminim, gsnin lider olmasının hicbir önemi yok, bi her türlü onlarla baş ederiz benim korkum fenerdi ama bu maçla birlikte bayağı rahatladım, helal olsun Akhisara.
yalnız gs bildim bileli bize ters bi takım biz yenemeyiz ama bi anadolu takımına takılacaklar ama ne zaman çekirge 3 den fazla sıçradı

Çevrimdışı Haldun

BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   BALIKESİRSPOR

MEDİCANA SİVASSPOR   -   BEŞİKTAŞ A.Ş

BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR

FENERBAHÇE A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.
BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   İSTANBUL BAŞAKŞEHİR A.Ş.

KASIMPAŞA A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.

BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   KARDEMİR KARABÜKSPOR

TRABZONSPOR A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.

BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   GAZİANTEPSPOR

AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR   -   BEŞİKTAŞ A.Ş.

BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   TORKU KONYASPOR

GALATASARAY A.Ş.   -   BEŞİKTAŞ A.Ş

BEŞİKTAŞ A.Ş.   -   GENÇLERBİRLİĞİ

Çevrimdışı Yusuf

Derbiye kadar liderliği alamazsak ve 1 puan geride girersek bile bizim için avantaj olur.Takım kesinlikle lider girdiği derbilerde stresle başa çıkamıyor.Böyle 1 puan geriden takip etmek bana göre avantajlı bir durum bizim gibi tecrübesiz takımlar için.

Çevrimdışı scape_bjk

bu güntekin niye rıdvanın karşısında bu kadar pasif takılıyor

Çevrimdışı Haldun

en kolay fikstür galatasarayda en zor fenerbahçede

Çevrimdışı Tolga

İç sahada puan kaybetmeyeceğimizi haftalardır söylüyorum bizim sıkıntılı maçlar deplasman maçları onlardan korkuyordum dün birincisinde 3 puanı kaybettik.

Çevrimdışı Kadir G.

Yanarım kaybettiğimize yanarım. Teknik ekip ve futbolcular sevinsin. Kazansalar derbiye rahat rahat çıkacaktı.

Çevrimdışı A_Aydin

Nasıl mantık düşmanımın düşmanı dostumdur mantıgı var sende... ne demek ğs olsun BJK olmuyorsa o lig bitmiştir... BJK tarihine takımına taraftarına yakışmayan sözdür ligde şampiyon olamıyorsak o lig bitmiştir kim olursa olsun benden uzak olsun  :akuma: @A_Aydin
Düşmanımın düşmanı dostumdurla ne ilgisi var anlamadım. Elbette biz şampiyon olamamışsak kimin olduğunun önemi yok. Kendileri söyledi avrupaya gidemeyebiliriz diye. ŞL gitmek açısından dedim ne var ki bunda.

Çevrimdışı ALI RIZA

fener ğs derbisi bizi belirleyecek o maç berabere biter ise lider devam edersek son haftaya 4 puan önde girer ğs derbisini kaybetsek veya berabere kalsak bile gençler maçı istanbulda olur... Kazanırız Şampiyonluk kutlarız...

Çevrimdışı Haldun

3 derbi deplasmanı ve 1 sivas deplasmanı derbilerin havası farklı oluyor onlar bizi kendi sahamızda yendi biz de onları orda yenmeliyiz,sivas deplasmanı en az derbiler kadar zor geçecek

Çevrimdışı Haldun

fener ğs derbisi bizi belirleyecek o maç berabere biter ise lider devam edersek son haftaya 4 puan önde girer ğs derbisini kaybetsek veya berabere kalsak bile gençler maçı istanbulda olur... Kazanırız Şampiyonluk kutlarız...
fener gs derbisini fenerin almasından yanayım tff den baktım fener lig bitimine kadar illaki puan kaybecek fikstür açısından en dezavantajlı fener en rahatı ise galatasaray

Çevrimdışı ALI RIZA

Düşmanımın düşmanı dostumdurla ne ilgisi var anlamadım. Elbette biz şampiyon olamamışsak kimin olduğunun önemi yok. Kendileri söyledi avrupaya gidemeyebiliriz diye. ŞL gitmek açısından dedim ne var ki bunda.
Avrupa gidip 10 Milyon € para alacağım diye şampiyon olmayayım istemem hele ki ğs yada fener olsun hiç düşünmem
Ligde şampiyon olursam 15 milyon kazanıyoruz reklam vs derken 60 -80 mil tl kazanıyoruz... Ben şampiyon olayım öyle gideyim extra olsun şampiyonlar ligi...

Çevrimdışı ALI RIZA

fener gs derbisini fenerin almasından yanayım tff den baktım fener lig bitimine kadar illaki puan kaybecek fikstür açısından en dezavantajlı fener en rahatı ise galatasaray
ikisi birbirini yesin biz aradan çıkalım yeterli gersi hikayedir... Sonuçları bizi etkilemesin o maçta kırmızı da çıkar hafta maçları çok etki rakipler fener ve ğs hızlı çıksalar gol yagdırırlar ama rakipler onlara rahatlar bizlere ölümüne oynuyorlar...

Çevrimdışı Haldun

ikisi birbirini yesin biz aradan çıkalım yeterli gersi hikayedir... Sonuçları bizi etkilemesin o maçta kırmızı da çıkar hafta maçları çok etki rakipler fener ve ğs hızlı çıksalar gol yagdırırlar ama rakipler onlara rahatlar bizlere ölümüne oynuyorlar...
inşallah onlar birbirlerini yesinler biz aradan sıyrılalım

Çevrimdışı A_Aydin

Avrupa gidip 10 Milyon € para alacağım diye şampiyon olmayayım istemem hele ki ğs yada fener olsun hiç düşünmem
Ligde şampiyon olursam 15 milyon kazanıyoruz reklam vs derken 60 -80 mil tl kazanıyoruz... Ben şampiyon olayım öyle gideyim extra olsun şampiyonlar ligi...
Ben paradan 10 m eurodan hiç bahsetmedim hatta avrupa kupasında ne kadar para alınır galibiyete ne verilir bugüne kadar hiç ilgilenmedim. Ayrıca o cümleden şampiyon olmayalım önemli değil manasını nasıl çıkardın. Neyse uzatmayacağım.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ben paradan 10 m eurodan hiç bahsetmedim hatta avrupa kupasında ne kadar para alınır galibiyete ne verilir bugüne kadar hiç ilgilenmedim. Ayrıca o cümleden şampiyon olmayalım önemli değil manasını nasıl çıkardın. Neyse uzatmayacağım.

"Biz şampiyon olamazsak (inşallah olacağız) en azından gs olsun. Nasıl olsa avrupaya gidemeyecekler. " bunu diyen sizsiniz... Bende Ben şampiyon olamasam ise kim olursa olsun demiyorum olamsam ise lig bitmiştir... igilenmiyorum ğs olsun fener olsun demiyorum... Avrupaya gidemeyecekler gibi öngörü kesinliği de yok... Mali sonuçları açıklansın dünür ilişkisinden ne sonuç kazandılar görmek lazım..

Çevrimdışı Tolga

Akhisar bu sezon 2. kez Fb'yi yendi :icool:

Çevrimdışı fore_kazık

gelde dünki mağlubiyete yanma... :s20: :s20:

Çevrimdışı Türkay

Sir Yılmaz Vural Karabükspor'un yeni hocası oldu  :bandit:
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 23:25:31 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Şubat 2015, 00:00:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Güray Vural Fenerbahçe'ye yılın golünü atmış. Canlı izlerken tam anlamamıştım ama tekrar bakınca karar verdim. 10 yılda bir anca böyle gol görürüz. :claps:

Çevrimdışı Fatih

bu güntekin niye rıdvanın karşısında bu kadar pasif takılıyor
Guntekin yorumcu degil moderator... Senin istedigin gibi olsaydi Ridvan kadar para alirdi  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Etiketler: