Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 661806 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Ulan maçkolik bile fenerin şampiyon olmasını istiyor direkten dönen topa gol yazdılar  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı Tolga

Ulan maçkolik bile fenerin şampiyon olmasını istiyor direkten dönen topa gol yazdılar  :kop:
Ben de oradan bakıyorum gol olunca dedim kim atmış bir bakayım 1-1 yazıyor :D

Çevrimdışı Fatih

Fener gol atarsa sebebi tamamen hakem..

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de oradan bakıyorum gol olunca dedim kim atmış bir bakayım 1-1 yazıyor :D
Maçkolik bir totem yaptırmadı maçı izlemiyorum fener puan kaybetsin diye siteler bile bana inat gol yazıyorlar.  :)

Çevrimdışı Fatih

Fblileri cok fena biledi verdigi kararlarla

Çevrimiçi Samet Ç

Ricardo Vaz Te FM'deki adamım.  :)

Çevrimdışı Tolga

Maçkolik bir totem yaptırmadı maçı izlemiyorum fener puan kaybetsin diye siteler bile bana inat gol yazıyorlar.  :)
Herkes istiyor desene Fb'nin şampiyonluğunu :icool:

Çevrimdışı ozan062

burasıda varmıs yav niye ses etmiyonuz:))

bu arada fener macı alır diyen tonlarca yorum okudum,, işte aramızdaki bariz farklardan biride bu
herifler orta acıyor kafa vuruyor,kanatları iyi kullanıyorlar ortadan gidiyorlar iyi duran top kullanıyorlar vsvs yani bu sıralar harbiden formdalar yav:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

burasıda varmıs yav niye ses etmiyonuz:))

bu arada fener macı alır diyen tonlarca yorum okudum,, işte aramızdaki bariz farklardan biride bu
herifler orta acıyor kafa vuruyor,kanatları iyi kullanıyorlar ortadan gidiyorlar iyi duran top kullanıyorlar vsvs yani bu sıralar harbiden formdalar yav:)
Abi Serdar ile Motta istediği kadar formda olsun orta yapamazlar zaten.Maxi'yi alın dedik hiç olmazsa bir kanadımız sağlam işlesin dedik olmadı canımız sağ olsun.

Çevrimdışı Kadir G.

Her sene aynı terane devre arasında 3.5 milyonu sadece maxiye versen böyle olmayacaktı.

Çevrimdışı Türkay

Golle bağlantısı varmi kardesim?

Ben de twitter da gördüm ama yok  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Her sene aynı terane devre arasında 3.5 milyonu sadece maxiye versen böyle olmayacaktı.
Devre arası transferine 3.5 harcamadık ki Tolgay 400 bin Opare 400 Milo 900 bin yani devre arası transfere harcadığımız para 1.700 bin Euro :)

Çevrimdışı ozan062

Ricardo Vaz Te FM'deki adamım.  :)

benimde tonlarca penaltı kurtaran bernd leno  adamım :money: :photo:
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2015, 21:39:22 ozan062 ]

Çevrimdışı Tolga

Linnes'e de verilecek para aşağı yukarı bu civardaydı yanılmıyorsam.

Maxi'yi sezon sonu bedava almak için devre arası bu para verilmedi sanırsam.

Hata yapıldı bence.

Çevrimdışı Kadir G.

Devre arası transferine 3.5 harcamadık ki Tolgay 400 bin Opare 400 Milo 900 bin yani devre arası transfere harcadığımız para 1.700 bin Euro :)

3 ü bedavaya oynamıyor. Maxide para alacaktı ama bu adam gerekliydi. Çok gerekliydi.

Çevrimdışı ozan062

Abi Serdar ile Motta istediği kadar formda olsun orta yapamazlar zaten.Maxi'yi alın dedik hiç olmazsa bir kanadımız sağlam işlesin dedik olmadı canımız sağ olsun.

zaten kapalı takımları bu sekilde geceriz
biz bir değil iki tarafıda boyle işlek yaparsak demeyin keyfimize ama işte cok zor sadece bir yere dusunuldugunden dolayı:)

Çevrimiçi Samet Ç

zaten kapalı takımları bu sekilde geceriz
biz bir değil iki tarafıda boyle işlek yaparsak demeyin keyfimize ama işte cok zor sadece bir yere dusunuldugunden dolayı:)
Abdur Rahman Baba ve Maxi Perreria lazım bize.

Çevrimdışı Kadir G.

Linnes'e de verilecek para aşağı yukarı bu civardaydı yanılmıyorsam.

Maxi'yi sezon sonu bedava almak için devre arası bu para verilmedi sanırsam.

Hata yapıldı bence.

Bencesi bile yok ki hocam bu her yerde hatadır. Maxi alma ihtimali varken linnesi hiç istemiyordum ben zaten. Biz isim seçmeyi düşünürken kimseyi almadılar. Takım sadece iki kişi sayesinde gol atıyor ne orta var ne başka bir şey. Hücum yapamayan bekler defansı mükemmel olsa da değersiz bana göre.

Çevrimdışı Kadir G.

Maxi nin bazı golleri var ki adam topu kanadına veriyor şimşek gibi fırlıyor ceza sahasına aldığı arapası da asist yapıyor. Serdar antrenmanda yapamaz bunu.

Çevrimdışı Tolga

Bencesi bile yok ki hocam bu her yerde hatadır. Maxi alma ihtimali varken linnesi hiç istemiyordum ben zaten. Biz isim seçmeyi düşünürken kimseyi almadılar. Takım sadece iki kişi sayesinde gol atıyor ne orta var ne başka bir şey. Hücum yapamayan bekler defansı mükemmel olsa da değersiz bana göre.
Dün çok konuştuğum için baya eleştirildim o yüzden biraz ılıman gidiyim dedim bugün yoksa söylenecek çok şey var da neyse olan oldu artık :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 21:46:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gooooooooooooooooooooool!!!!!!!!!!!
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Etiketler: