Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 661246 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bu cicinho mudur nedir Besiktasa oynadiginin 10 da birini sunlara oynamadi.yaziklar olsun.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türker

Yok böyle bir şey resmen şaka gibi. Büyü var diye şüphelenmeye başladım başka bi açıklaması yok  :ebebe:

Çevrimiçi Rasim

hic birsey oynamdan 3 puan aliyorlar yaw bu ne bicim is :s20: :s20: :s20: :s20:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Şubat 2015, 20:40:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ulan İbrahim Beşiktaş'ta çektirdiğin yetmedi bir de burada be.

Ayıp şu futbolun ayıp.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

Ulan İbrahim Beşiktaş'ta çektirdiğin yetmedi bir de burada be.

Ayıp şu futbolun ayıp.
bu (Hakaret Yasak)₅ yüzünden birde sike damgasi yedik yazik :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Sadece atif oynuyor digerleri yuruyor.

Sergen resmen su batuhan yuzunden maci verdin.hayatimsa bu kadar etkisiz virini gormedim

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon takımlar rekor puanlarla sezonu bitirecekler belli ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Rasim

Hic ummadiklari bir maçta iyi bir darbe alacaklar ilk yarida balikesirde yenildikleri gibi zaten fenere yenilirlerse bizde ozamana kadar maclarimizi kazanirsak aradaki puan  5e cikar ozaman isleri biter herhalde :by2:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Tolga

Hic ummadiklari bir maçta iyi bir darbe alacaklar ilk yarida balikesirde yenildikleri gibi zaten fenere yenilirlerse bizde ozamana kadar maclarimizi kazanirsak aradaki puan  5e cikar ozaman isleri biter herhalde :by2:
Gs bu maçı kazanırsa ki kazanacak ondan sonra derbiler hariç hiçbir maçta puan kaybetmez.

Görüyoruz işte ligde top oynuyor dediğimiz 3-5 takımda büyük maçlarda varlık gösteremiyorlar.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Rasim

Gs bu maçı kazanırsa ki kazanacak ondan sonra derbiler hariç hiçbir maçta puan kaybetmez.

Görüyoruz işte ligde top oynuyor dediğimiz 3-5 takımda büyük maçlarda varlık gösteremiyorlar.
tamam iste 2 hafta sonra bunlar feneve gidiyor orda neolsa yenilecekler önemli olan bizim puan kaybetmememiz puan farki 5 e cikabilir o maçtan sonra :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

tamam iste 2 hafta sonra bunlar feneve gidiyor orda neolsa yenilecekler önemli olan bizim puan kaybetmememiz puan farki 5 e cikabilir o maçtan sonra :)
Tamam da bizim de derbilerdeki halimiz ortada :)

Çevrimiçi Rasim

Tamam da bizim de derbilerdeki halimiz ortada :)
ben deplasmanda yenileceğimizi düsünmüyorum :tabe:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Tolga

ben deplasmanda yenileceğimizi düsünmüyorum :tabe:
Umarım öyle olur :)

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Sergen su batuhani bizim macta sokmazsin.yaziklar olsun.35. Dkda su reziki aldin maci verdin.

Çevrimdışı Tolga

Balıkesirspor 0-1 Gençlerbirliği

Mersin İdmanyurdu 2-1 Karabükspor

Kasımpaşa 1-1 Trabzonspor

[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2015, 17:54:23 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Doğukan E.

@Çağrı abi Melo fıtık ameliyatı olmuş ortalama kac hafta yok sana göre?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Şubat 2015, 17:01:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı abi Melo fıtık ameliyatı olmuş ortalama kac hafta yok sana göre?

Fıtığın durumuna göre değişir  kardeşim ama yaklaşık 6-8 hafta diyebiliriz
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Paolo Maldini

Melo 2 ay yok sezonu kapatmış diyorlar hiçbir oyuncunun sakatlanmasını istemem ama bizim için iyi oldu. Galatasarayın melonun oynadığı maçlarda galibiyet oranı yüzde 80,oynamadığı maçlarda yüzde 50 imiş.

Etiketler: