Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Beşiktaş Forum|Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig 2014-2015 Süleyman Seba Sezonu ile ilgili her şeyi burada konuşabiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu  [Okunma sayısı 656963 defa] Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Sneijder ve Chedjou kadroya alınmamış. Gençlerbirliği geçen hafta 5 atmıştı konyaya. Galatasaraydan puan almalı.
İkisi birden yoksa Gs büyük ihtimal puan kaybeder o zaman bu iyi haber :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Trabzon bug buldu resmen birbirinin kopyası 7 gol
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Türkay

Şimdi Trabzonlular yine şampiyonluk havasına girecek  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

İyidir iyidir böyle devam etsin Trabzon Gs'yi aşağıya :icool: çeksinler
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Şimdi Trabzonlular yine şampiyonluk havasına girecek  :lol:
hamsiler şampiyonluktan ümidi kesmiş forumlarında bari Beşiktaş'ın rekorunu kırsak diyorlar 11-0 olsun diyorlardı en son .  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Çağrı

10 atamadılar ofsayt oldu  :evillol:

Onun üzerine 3 tane komplo kuracak şimdi onlar attırmadılar bize yaptırmadılar diye  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Onun üzerine 3 tane komplo kuracak şimdi onlar attırmadılar bize yaptırmadılar diye  :evillol:

forumlarında 1 saat tartışırlar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yakup

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynayacakları maçın tarihinin değişmesine itiraz etti. (kabul edilmez ama itiraz itirazdır dedi herhalde diyarbakır.)

Ve günün en ilginç konusu gs bugün cumhurbaşkanı ile görüştü. görüşme sonunda mikrofonu eline alan a.albayrak cumhurbaşkanını adeta göğe çıkardı , kimseyle para sıkıntısı yaşamadıklarını , yeni sarayı beğendiklerini hatta yabancılarının sarayı görünce türk olmaya karar verdiğini falan anlattı. bugün saha kötü ama kaybetmemek için buraya kadar geldik.ardından da ekledi evet sneijder'in hafif sakatlığı var Beşiktaş maçını düşünerek sakladık. aslında dedi ki devlet bize bayağı borç soktu bizde onlara yalvardık bunu medyaya yansıtmaya karar verdik. evet beşiktaştan korkuyoruz.

bizim sitede yasaklı olan gazetenin manşetten girdiğim haber şu şekilde

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, Galatasaray'ın bazı sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeler yaptıklarını ve kendilerine gereken yardımın yapıldığını söyledi.

yok böyle bir yüzsüzlük :akuma: :akuma: :akuma:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Tolga

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile oynayacakları maçın tarihinin değişmesine itiraz etti. (kabul edilmez ama itiraz itirazdır dedi herhalde diyarbakır.)

Ve günün en ilginç konusu gs bugün cumhurbaşkanı ile görüştü. görüşme sonunda mikrofonu eline alan a.albayrak cumhurbaşkanını adeta göğe çıkardı , kimseyle para sıkıntısı yaşamadıklarını , yeni sarayı beğendiklerini hatta yabancılarının sarayı görünce türk olmaya karar verdiğini falan anlattı. bugün saha kötü ama kaybetmemek için buraya kadar geldik.ardından da ekledi evet sneijder'in hafif sakatlığı var Beşiktaş maçını düşünerek sakladık. aslında dedi ki devlet bize bayağı borç soktu bizde onlara yalvardık bunu medyaya yansıtmaya karar verdik. evet beşiktaştan korkuyoruz.

bizim sitede yasaklı olan gazetenin manşetten girdiğim haber şu şekilde

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, Galatasaray'ın bazı sorunlarının çözümü için Cumhurbaşkanı ile görüşmeler yaptıklarını ve kendilerine gereken yardımın yapıldığını söyledi.

yok böyle bir yüzsüzlük :akuma: :akuma: :akuma:
Bu nasıl iştir arkadaş zaten benimde en büyük korkum buydu işte yine böyle böyle düzlüğe çıkar bunlar.Hep söylüyorum bu sistem devam ettiği sürece kimse Fb ve Gs'yın batmasına izin vermez.Heryerde olduğu gibi futbolda da rant var.

Çevrimdışı Türkay

Gs nin 11: Muslera - Sabri, Semih, Hakan, Telles - Selçuk, Emre - Hamit, Burak, Olcan - Umut.

Gençler puan koparırsa çok iyi olur
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Bu nasıl iştir arkadaş zaten benimde en büyük korkum buydu işte yine böyle böyle düzlüğe çıkar bunlar.Hep söylüyorum bu sistem devam ettiği sürece kimse Fb ve Gs'yın batmasına izin vermez.Heryerde olduğu gibi futbolda da rant var.

Çıklacak bir yanı yok ki Tolga burada alacağı indirim sadece 70 milyon. O da vergi.

Örtülü ödenekten 500 milyon yardım yapılmazsa her türlü batacak 1.2 milyar borç varç
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Galatasaray'ın takılacağı maça hoşgeldiniz diyerek konuyu hareketlendiriyorum  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çıklacak bir yanı yok ki Tolga burada alacağı indirim sadece 70 milyon. O da vergi.

Örtülü ödenekten 500 milyon yardım yapılmazsa her türlü batacak 1.2 milyar borç varç
Bende aslında bundan bahsediyordum bir şekilde yardım alırlar 1-2 sene içerisinde toparlanırlar yoksa başka türlü ayakta kalabilme ihtimalleri yok.Bu görüşmenin ana nedeni bence budur diye düşünüyorum.Yoksa dediğin gibi bu borç yükünden kurtulmaları 3-4 sene içinde mümkün değil.

Çevrimdışı Tolga

Gs nin 11: Muslera - Sabri, Semih, Hakan, Telles - Selçuk, Emre - Hamit, Burak, Olcan - Umut.

Gençler puan koparırsa çok iyi olur
Sneijder, Chedjou ve Melo'suz Gs puan kaybeder gibi. :)

Çevrimdışı Çağrı

Bende aslında bundan bahsediyordum bir şekilde yardım alırlar 1-2 sene içerisinde toparlanırlar yoksa başka türlü ayakta kalabilme ihtimalleri yok.Bu görüşmenin ana nedeni bence budur diye düşünüyorum.Yoksa dediğin gibi bu borç yükünden kurtulmaları 3-4 sene içinde mümkün değil.

Aslında şöyle bir durum var.

Vergi cezasıyla 150 milyon.

Çatı da 30 milyon.

En iyi ihtimalle 180 milyon düşerler hesaptan. Ama yine 1 milyar borç var ve her şey 2019'a kadar temlikli yani çok çok zor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sneijder, Chedjou ve Melo'suz Gs puan kaybeder gibi. :)

Derbiyi düşüneyim derken burada 3 puan verirse haftaya da bize kaybderse şak diye 7 puan oluyor  :icool:

Belediye de feneri halleder 5 de ona olur.

Şöyle girersek sezon sonuna kadar götürürüz yarışı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Derbiyi düşüneyim derken burada 3 puan verirse haftaya da bize kaybderse şak diye 7 puan oluyor  :icool:

Belediye de feneri halleder 5 de ona olur.

Şöyle girersek sezon sonuna kadar götürürüz yarışı.
Geçen günde söyledim eğer biz Gs'yı yenersek lider bitirmenin de verdiği moralle sezon sonu hedefe ulaşırız.Gs maçı derbilerdeki psikolojik sıkıntımızı gidermemiz açısından önemli.Prandelli'nin kötü Gs'yını yenmemiz bize gelecek derbiler açısından olumlu birşey kazandırmazdı fakat formu artan bir Gs'yı yenmek hem gücümüzü ispat etmemiz anlamında hem de Gs'yın sanıldığı kadar iyi olmadığını göstermemiz açısından çok önemli diye düşünüyorum. :)

Çevrimiçi Samet Ç

Galatasaray'ın takılacağı maça hoşgeldiniz diyerek konuyu hareketlendiriyorum  :icool:
Bende gençlerin en azından sahasında 1 puan alacağını düşünüyorum. Bir de şu emek hırsızı burak sarı görse yeter benim için.

Çevrimdışı Çağrı

Adam top class orta yaptı. Köybaşu şöyle kessin diye 4 yıldır bekliyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Ya bu adamlar nasıl bu kadar pozisyon bilgisine sahip oluyor ben anlamıyorum.

Emre golü atacağım diye bas bas bağırdı resmen hala içeriye koşuyorlar.

Ya adam ofsayta düşürün ya biriniz Emre'nin önüne doğru koşun.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

cok sinir oldum biz böyle basit golleri ne zaman atarız merak ediyorum
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Gs öne geçmiş gene adamlar kazanıyor kardeşim yapacak birşey yok

Etiketler: