2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu
2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaş'ın 2026/27 sezonuna ait transferleri bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transferlerle ilgili önerini, düşüncelerini ve

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 7094 defa] 2026/27 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı gokhans

Ne güzel her sene yapılanmaya giriyoruz. Beşiktaş tarihinin en pahalı transfer sezonlarını geçirmemize rahmen hocamız 2 transfer sezonuna daha ihtiyacımız olduğunu söylüyor.
adamı ortada oynata oynata bitirdi. Cengiz uğruna cerny'i kaybettik. Cengiz'de son fener maçında resital yaptı resmen, buna rağmen cengiz'i falan almazlar umarım yoksa çok pis söverim.. jota her girdiği maçda katkı yapmasına rağmen öze evlat cengiz'in onda biri kadar şans bulamadı. Bu sezonki hedefimize ulaşarak cengiz'i türk futboluna kazandırdık ve amedspor'da oynayabilecek kadar geliştirdik!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı Samet Demir

adamı ortada oynata oynata bitirdi. Cengiz uğruna cerny'i kaybettik. Cengiz'de son fener maçında resital yaptı resmen, buna rağmen cengiz'i falan almazlar umarım yoksa çok pis söverim.. jota her girdiği maçda katkı yapmasına rağmen öze evlat cengiz'in onda biri kadar şans bulamadı. Bu sezonki hedefimize ulaşarak cengiz'i türk futboluna kazandırdık ve amedspor'da oynayabilecek kadar geliştirdik!!!
Ben en çok taylana üzülüyorum, 4-5 maç şans vermesi gerekiyordu. Bu adamın form durumunun kötü olduğunu da düşünmüyorum. Milli takımda son 2 maçta da 90 dk oynamış sanırım. Gökhana göre en kötü verdiğimiz 6 milyon nedeniyle tercih edilmesi lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Necmi

Ben en çok taylana üzülüyorum, 4-5 maç şans vermesi gerekiyordu. Bu adamın form durumunun kötü olduğunu da düşünmüyorum. Milli takımda son 2 maçta da 90 dk oynamış sanırım. Gökhana göre en kötü verdiğimiz 6 milyon nedeniyle tercih edilmesi lazım.
cengiz bu kadar kötüyken oynuyor ya demekki kötü olmak oynamamaya sebep değil

Çevrimdışı AEmre

Derbiler fecaat, dün de orta saha çok rahat geçildi. Seneye alınacak oyuncuların direkt etki etmesi gerekiyor. 6-8, solbek ve iki kanat kesin gerekiyor. Bence bunlardan daha önemlisi Sergen Yalçın’ın vitesi yukarı çekmesi lazım. Bir derbi kazanamadık. Solskjaer’in derbi dokunuşları benzeri (4-6-0) Gedson’un forvete yakın olması benzeri bir şey de görmedik. Madem teknik direktör değişmeyecek, pek olacak bir şey değil onun da farkındayım ama modern futbola hakim, disiplinli bir yardımcı gerekiyor. Başkan oyuncu olarak istemişti, teknik ekibe gelirse en az onun kadar sevinirim. Şu an Madrid Akademi’de. Tahmin etmişsinizdir Toni Kroos’tan bahsediyorum. Sadece hayal ediyorum.

Çevrimdışı Özgür Gültekin

Fener maçında forum gidince bir türlü yazamadım.
Birisi Cengiz ile Gokhani matkw etsin ikisi de sıfır fayda yüzde yüz zararla oynadılar.
Taylan nasıl bir günah işledi acaba çok merak ediyorum.

Çevrimiçi levitate

Derbiler fecaat, dün de orta saha çok rahat geçildi. Seneye alınacak oyuncuların direkt etki etmesi gerekiyor. 6-8, solbek ve iki kanat kesin gerekiyor. Bence bunlardan daha önemlisi Sergen Yalçın’ın vitesi yukarı çekmesi lazım. Bir derbi kazanamadık. Solskjaer’in derbi dokunuşları benzeri (4-6-0) Gedson’un forvete yakın olması benzeri bir şey de görmedik. Madem teknik direktör değişmeyecek, pek olacak bir şey değil onun da farkındayım ama modern futbola hakim, disiplinli bir yardımcı gerekiyor. Başkan oyuncu olarak istemişti, teknik ekibe gelirse en az onun kadar sevinirim. Şu an Madrid Akademi’de. Tahmin etmişsinizdir Toni Kroos’tan bahsediyorum. Sadece hayal ediyorum.

çağdaş atan'ı geri getirmek lazım, sergen'in ekibindeyken eli değdiği çok belli oluyordu
bipbipbupbup

Çevrimdışı Samet Ç

Demir ege süre bulmaya başladı dün ilk 11 çıktığı ilk maç sonuç maçın oyuncusu ödülü bazıları hedef gösteriyordu sosyal medyada gitti oynayamıyor diye

Çevrimdışı Samet Demir

Demir ege süre bulmaya başladı dün ilk 11 çıktığı ilk maç sonuç maçın oyuncusu ödülü bazıları hedef gösteriyordu sosyal medyada gitti oynayamıyor diye
Onun yerine Aslaniyi aldık işte bizde. İnşallah Demir ege oynamaya devam ederde kendini kurtarır.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Samet Demir

Beşiktaş, Salih Özcan transferinde sona geldi.

🔗Haldun Domaç

Çevrimdışı COB

Kosova medyasına göre Edon Zhegrova ile ilgileniyormuşuz.

Çevrimdışı Samet Ç

Lewandowski'yi istemiyor adam alamayız zaten de istememek ne

Çevrimdışı Samet Ç

Kosova medyasına göre Edon Zhegrova ile ilgileniyormuşuz.
bomboş oyuncu tam sergenlik

Çevrimdışı Samet Demir

Lewandowski'yi istemiyor adam alamayız zaten de istememek ne
Yaşlı diye onu istemeyip, lukaku ismi çıkınca o olabilir diyor

Çevrimdışı Samet Demir

Fb ye gelmeden önceki cengizin hali ne eksik ne fazla.

Az akıllı olsalar ne adamlar varda işte bunlar 20 milyon sıkınca aldıkları oyuncu A+ olduğunu zannediyor.

Çevrimdışı COB

Ben Emre Mor'a benzetiyorum. Saf yetenek ama nerde ne yapması gerektiğini bir türlü öğrenemedi. Iyi bir hamle oyuncusu olur en fazla.

Çevrimdışı Samet Demir

Altayla anlaşmışız sanırım, ersinden belki bir tık iyidir. Ne yazıki kaleci konusunda ders almıyoruz

Çevrimdışı Sinan66

berke ozeri tercih ederdim

Çevrimdışı Samet Demir

berke ozeri tercih ederdim
Bizimkilerin direk yapışması lazım. Çocukda gelir bence.

Çevrimdışı gokhans

Sergen altay’ı veto etmiş doğruda yapmışda tüm Beşiktaş medyasında sergen’in jose sa’yı istediği söyleniyor. 33-34 yaşında kaleci için 15milyon bütçe ayırmak biraz ahmakça değil mi? Benmi yanlış hatırlıyorum kendisi 30 yaş üstü oyunculara büyük paralar verilmesini eleştirmiyormuydu?

Çevrimdışı Necmi

Sergen altay’ı veto etmiş doğruda yapmışda tüm Beşiktaş medyasında sergen’in jose sa’yı istediği söyleniyor. 33-34 yaşında kaleci için 15milyon bütçe ayırmak biraz ahmakça değil mi? Benmi yanlış hatırlıyorum kendisi 30 yaş üstü oyunculara büyük paralar verilmesini eleştirmiyormuydu?
hiç sanmıyorum o yaşta birini almayız

Çevrimdışı Samet Demir

Sercan Dikme:Cengiz Ünder için bonservis ücreti ödenmeyecek, makul maaş ile yetenekli Türk oyuncu olarak kadroda bulunabilir. Sen ne dersin bu şartlara?

Fırat Günayer: Masaya çok enteresan bir teklif koydun.

SD:Zor soru mu? Chata soralım

FG:Bedavaya biraz sıcaklaştım.

Çevrimdışı Necmi

Sercan Dikme:Cengiz Ünder için bonservis ücreti ödenmeyecek, makul maaş ile yetenekli Türk oyuncu olarak kadroda bulunabilir. Sen ne dersin bu şartlara?

böyle söylerler tepkiyi yumuşatmak i.in sonra bir bakmışsın dünyayı ödemişiz
Cengizin neresinde yetenek görmüşler ona verilecek kuruş bile zarardır

Çevrimdışı gokhans

böyle söylerler tepkiyi yumuşatmak i.in sonra bir bakmışsın dünyayı ödemişiz
Cengizin neresinde yetenek görmüşler ona verilecek kuruş bile zarardır
bu kadar aptalca bir mantık olabilir mi? Bu herifler güya beşiktaşlı olacak, verim alamayacağın hatta kadrona zarar veren adamın alınmasına nasıl sıcak bakabiliyorlar? Tayfun ya da can keleş kalsaydı madem yada hasic, onlarında bonservisi yoktu, biz neden gönderdik bu adamları? Çünkü verimsizler, beşiktaş standartlarında oyuncu olmadıkları için yollandı. Cengiz şu an hangi süper lig takımında oynayabilir? Şunun yüzünden cerny’i kaybettin, abraham bile löbüyle güldü her oyuncu değişikliğinde. Alınmasın kardeşim, beşiktaş’ın parası sokağa atılmasın..

Çevrimdışı Samet Ç

Ben Emre Mor'a benzetiyorum. Saf yetenek ama nerde ne yapması gerektiğini bir türlü öğrenemedi. Iyi bir hamle oyuncusu olur en fazla.
hiçbir şey olmaz zhegrova'dan ne olacağı belli olmayan oyunculara dünya para vermeye devam edersek futbol tarafı tamamen karanlığa gömülmeye mahkum iki tane iş bilen adam ve sabır yeterli ama hiçbir zaman olmayacak paşaya egoti cigoti bulan adam ve futbolu sevmeyen bir adama güvenip emanet ettik futbol tarafını hiç umudum yok giderler bunu da alırlar
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2026, 14:40:31 Samet Ç ]

Çevrimdışı Samet Ç

cengizi aldılar söylenen fiyata bizim topçumuz

Etiketler: