Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. Maç Kocaelispor 1-1 Beşiktaş
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. Maç Kocaelispor 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. Maç Kocaelispor 1-1 Beşiktaş Tarih : 05.02.2026 Saat : 18:00 Stadyum : Kocaeli Stadyumu Hakemler : Direnç Tonusoğlu - Gökhan Barcın - Samet Çiçek - Mustafa Ünver VAR :

38life, murat baltacı ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. Maç Kocaelispor 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 928 defa] Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. Maç Kocaelispor 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Ya hoca ilk yarıda rezil oynamışsin zaten niye 60 bekliyorsun değişiklik için onbeş dk boşuna gitti
sergen takımın kötü oynadığının farkındamı
Farkında olsa ilk yarı müdahale ederdi

Çevrimiçi mellfred

mustafayı izlerken  gülüyorum
topa hareketleneceğine stoperin kucağına oturma çabası nedir ya

Çevrimiçi tolga1903

Ndidi sen ne kadar ayaksız bi özürlüsün ya allah aşkına şunu da satsaydınız ya

Çevrimiçi mellfred

ersin kariyerinin kurtarışını yaptı bugün

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

mustafayı izlerken  gülüyorum
topa hareketleneceğine stoperin kucağına oturma çabası nedir ya
faul alacak ya

Çevrimiçi tolga1903

Akşam akşam 20 m girdi hayırlı olsun

Şu beş para etmez rezil takıma 20'ye stoper aldılar agubugu atar artık golleri falan

Çevrimiçi Savaş

Değil 90 990 dakika oynansa gol atamayız. Hiç öyle bir gidişat yok.

Neyse rotasyon iyi oldu en azindan. Bu hafta liderlik maçı vardı aslar dinlendi. Kupayı nasıl olsa alırız.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi tolga1903

Şu gyeon oh eğer ki kötü çıkarsa allah yardım etsin bu kulübe zira bu mustafa denilen arkadaşın futbolculukla falan alakası yok sergen kendini kandirsin anca

Çevrimiçi kahyaoglueren

Djiksteel, El Bilale adım artırmadı. Sol bek, stoper, sag bek oynuyor.
20 milyon eurolara gerek yok iyi oyuncu bulmak için. 

Çevrimiçi tolga1903

Harbiden mustafanın tek derdi faul almak

Altyapıdan 2 futbolcu çıktı 2'si de futbol değil güreşe yönelse dünya çapında güreşçi olurlardı

Çevrimiçi gokhans

Takımı şuan djalo tek başına ayakta tutuyor. Bizde 20milyon euro bütçeyle yerine adam almaya çalışooz🤣
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş'ın ileride sırtı dönük top alabilecek futbolcusu yok ve yarım saattir nasıl tıkandığımızı görüyorsunuz dimi? Bırakın pozisyonu, pozisyon girişimi bile yok neredeyse ikinci yarıda. Sergen Yaçın'ın sıradan bir futbol seyircisinden bir gram daha fazla futbol bilgisi varsa benim adım Muharrem değil. Bu adam futbolu sevmeyen, futbol maçı izlemekten nefret eden birisi. Bunu geçmişte (Teknik direktörlük işlerine bulaşmadan önce) kendi ağzıyla söylemişliği var. Bu adam sıfır. Beşiktaşa verebileceği hiçbir şey yok. Ama alıp götürdüğü çok şey var. "Zaman" gibi...

Beşiktaş Koacelispor'a karşı 45 dakikada pozisyona giremiyor, pozisyona girmeye yaklaşamıyor bile. Ama biz Agbadou'ya 20 milyon euro verelim. O zaman belki forvet hattındaki sorunlarımız çözülür.

Bu arada Oh iyi performans gösterir, göstermez onu bilemem ama forvet hattındaki mevcut sorunlarına, kadro yapılanması eksiklerine deva olmayacak. Bunu söyleyebilirim.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2026, 20:00:30 38life ]

Çevrimiçi tolga1903

Agyei'ye bak tren gibi gidiyor eleman bizdeki sağ açık da girdiğinden beri topu kontrol edemiyor. Ya mustafa vallaha kusucam senin faullerinden buna kimse demiyo mu olm napiyon diye

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi mellfred

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi mellfred

Takımı şuan djalo tek başına ayakta tutuyor. Bizde 20milyon euro bütçeyle yerine adam almaya çalışooz
eşşekler baş olunca

Çevrimiçi levitate

Takımı şuan djalo tek başına ayakta tutuyor. Bizde 20milyon euro bütçeyle yerine adam almaya çalışooz🤣

paulista gitmese oynatmazdı sıfır şaka

herif full paket her şey var agubugu'dan zayıf sadece ve 3.5 milyona alındı
bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Şu cengiz ne gereksiz bir oyuncudur yahu. Sövdüğün rashica’yı bile aratıyo herif.

Etiketler: