UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport
UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport Tarih : 28.08.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Jakob Kehlet - Lars Hummelgaard - Martin Markus - Mikkel Redder VAR :

gokhans, Samet Ç, balkan-kartal, Sinan66, mayguntr, puntistis ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport  [Okunma sayısı 2117 defa] UEFA Konferans Ligi Play Off 2. Maç Beşiktaş 0-1 Lausanne-Sport

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi KartalınGücü

Mutlak gole ihtiyaç var ve sahaya sürebildiğimiz isim Dorukhan. Bu bir dramdır, çaresizliktir, utançtır.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mutlak gole ihtiyaç var ve sahaya sürebildiğimiz isim Dorukhan. Bu bir dramdır, çaresizliktir, utançtır.

Dorukhan kim

Çevrimiçi KartalınGücü

abi tamam haketmiyoruz ama her oyuncuyu ıslıklamak nedir, devamlı kadroyı sil baştan mı yapacağız kim oynayacak tüm sezon

Taraftar da saçmalıyor sen bu arkadaşları neden ıslıklıyorsun ki? Ndidi mi gol atacak, Taylan mı atacak.?

Şu maça u21 den 2-3 hücumcu alsan bir şansın olurdu 20 defans var kadroda.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi blackeagle35

İlk maçı izledik, bu maç ne oynadığımız belli değil. Halen Svensson gibi adamlardan medet umuyoruz. Şu takımı elemek için bi zahmet ekstra transfere de gerek olmasın. 10 tane pozisyona girersin, baskı kurarsın olmaz anlarım da en ufak bir topu karşı sahaya taşımak bile yok. Tek olayımız geçiş hücumunda ya da önde baskıyla top kazanıp Rafanın bir şeyler yapmasını beklemek.

Çevrimiçi Samet Demir

Reziller ya, bu sonuç önce yönetim, sonra ruhsuz oyuncular sonrada hocaya yazar. El birliği ile..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Reziller ya, bu sonuç önce yönetim, sonra ruhsuz oyuncular sonrada hocaya yazar. El birliği ile..
buda uefa elenmemizde sadece yönetime yazar çerny alacaksan bu güne kadar beklemenin manası ne

Çevrimiçi KartalınGücü

Yönetim bu seneyi es geçmiş oldu bu kadro ertelenen maçlarda yenilir ve sezon başlamadan biter malesef.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kartalın yaptığı orta müsamereye çıkmış 23 Nisan çocuğu tadında.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yönetim bu seneyi es geçmiş oldu bu kadro ertelenen maçlarda yenilir ve sezon başlamadan biter malesef.

İlk kez bu kadar erken havlu attık.
Geçmişte en azından Kasım falan görüyorduk.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi mayguntr

hocaya yazar bu seri, ne kadar devam etsin desem de.

Çevrimiçi levitate

hoca başkan topçu hepsi gitsin₁ ne güzel bi avrupa kültürümüz vardı s...niz attınız
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Al işte. Konfederasyonu alacağız diyorduk, Ağustosta bitti.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Uduokhai sen tam bir serreffsizsin, bunu en son Ferrarinin penaltısında hissettim.

Çevrimiçi underworld

Çevrimiçi levitate

evrenin en bal kupasını hiç ettiniz ananızı ya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Reziller yönetimde dahil bizi bu kepazelere bırsktığı için onlar dahada rezil

Etiketler: