UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.08.2025 Saat : 21:15 Stadyum : Stade de la Tuilière Hakemler : Sigurd Kringstad - Runar Langseth - Ole Andreas Haukåsen - Daniel

Mehmet57, blackeagle35, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, Gökhan Kurt, kahyaoglueren, Samet Ç, ulumemo, sozkul, OnurG, ergin ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1889 defa] UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi hasankale

Beşiktaş formasını giymek bu kadar kolay olmamalı ayıptır yahu.

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan maçı izliyodur umarım. Neyse ki kaybedecek 3-5 dakikamız yok. Öyle bir toleransımız olsa ne olurdu kim bilir
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Şu emrecan’a tahamül ddemiyorum ya bu futbolcu falan değil bunun ne işi var sahada?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

Emrecan yerine x birisini koy daha kötü olamazdı

Bence hoca iyi yapiyor, alin benim elime verdigimiz yeteneksizler bunlar diye diye yonetimin bi tarafina sokuyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Abrahama verdiği sarıya bak. Hakeminde körü hep bize denk geliyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

emrecan halı sahada bile oynayamaz hangi akla hizmet jurasekin yerine aldı acaba

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Abrahama verdiği sarıya bak. Hakeminde körü hep bize denk geliyor.
Hakemin o hareketi dışında bir şeyini görmedim bizimkiler rüzgarı alamadı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sEuL

Bu yan hakem Tr'de olsa dayak yerdi bak, en az 4 pozisyon oldu boyle - pozisyon cok acik ve net ofsayt babam oynatiyorda oynatiyor.
Neyse isimize yariyor bizim vakit geciriyoruz aslinda

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Adamlar 5 dakikada anladılar Emrecan'ı, oyunu oraya yıktılar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi gokhans

Rafa bildiğin çöp oğlu çöp bişey oldu. İprendiriyor artık..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ndidi 1 çabalar 2 çabalar bu stoper hattı devam ederse başlarım yapacağınız işe diyip bırakır
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kartalda gram zeka yok.

90+4 te uzun kullandığı faule bak.

Çevrimdışı underworld

Rafa bildiğin çöp oğlu çöp bişey oldu. İprendiriyor artık..
İber yarımadası topçuları çok rahat.

Çevrimiçi KartalınGücü

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimdışı Savaş

Gözlerim kanıyor her maç.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Başkan maçı izliyodur umarım. Neyse ki kaybedecek 3-5 dakikamız yok. Öyle bir toleransımız olsa ne olurdu kim bilir

Transferleri aceleye getirmeyecegiz, hata yapma lüksümüz yok. İnce eleyip sık dokuyacagiz.
İnce elenmiş hali Jurasek.

Çevrimiçi Mehmet57

Bekledigim gibi oldu. Ben yenilgi bekliyordum. Lozan’i bile “geceriz” diyemememizin sebebi yonetimin transfer politikasi. Ne demek sen tum avrupa elemelerini kanatsiz geciriyorsun? Hocanin elinde yedekten girecek 6 yok, yedekten girecek forvet yok, kanat yok, solbek yok.

Bence sahsen eleniriz haftaya.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Zafer55

Ufukta kongre gözüktü.kandirildik ey halkım.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mayguntr

Bu hoca gerçekten oyunu okuyamıyor Valerien gibi.

Rashica ve Orkun ikinci yarı pilleri çoktan bitti gitti golden sonra 83.te değiştirdi

Gec de olsa yaptigi degisikliklerden sonra hic bir seyin degismemesi, okuyamiyo mu yoksa okuyup degistirsem ne olacak elimde adam yok diyip degisiklik mi yapmiyor anlamak zor. Girenler maca giremediler akil olarak.

Bu emrecan kimin yakını?
Başka izahı yok
O kadar iddia ediyorum ki abi bal liginde oynayamaz.

SM-A736B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: