UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş Tarih : 21.08.2025 Saat : 21:15 Stadyum : Stade de la Tuilière Hakemler : Sigurd Kringstad - Runar Langseth - Ole Andreas Haukåsen - Daniel

Mehmet57, gokhans, blackeagle35, Yusuf Berberoğlu, sefaköykartali, Gökhan Kurt, kahyaoglueren, Samet Ç, ulumemo, sozkul, OnurG, ergin ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1844 defa] UEFA Konferans Ligi Play Off 1. Maç Lausanne-Sport 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ndidi çok iyi dönen topluyor, pas arası yapıyor.

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimdışı Savaş

Jurasek ancak yedek olur.
Yedek bile olmaz bence

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi kahyaoglueren

Yedek bile olmaz bence

Mecburuz yeni aldık. Yoksa ben de aynı fikirdeyim.
2 yıllık gereksizleri gönderemiyoruz daha. Aynı dönemdekinden hiç kurtulamayız

Çevrimiçi ulumemo

Bu çingeneleri hiç sevmedim her temasta mermi yemiş gibi yere atlıyorlar

Çevrimiçi sEuL

Son 5 dakikayi izleyebilme sansim oldu, Jurasek calim denerken top ayagina dolasti kaybetti, bir ortasi kaleye sut oldu, ve basit bir pasla topu Mario'nun onune birakacagina arkasina atip top kaybina neden oldu. Donen topta simdi Felix'in salak bir sari gormesine neden oldu. Ama bu sari kart Felix'in salakligi

Çevrimiçi Necmi

Bu çingeneleri hiç sevmedim her temasta mermi yemiş gibi yere atlıyorlar
bu ne biçim bir cümle bunlarımı aşağılıyorsun çingenelerimi

Çevrimiçi ulumemo

Çevrimdışı Savaş

Masuaku'yu geri getirsinler abi. En azindan orta falan yapabiliyordu. Bu adam topçu falan değil.

Çevrimiçi Mehmet57

Oyuncular sentetik zeminden baya etkileniyorlar. Alisik olmayan takimlar icin gercekten buyuk dezavantaj.

Çevrimiçi sEuL

Oyuncular sentetik zeminden baya etkileniyorlar. Alisik olmayan takimlar icin gercekten buyuk dezavantaj.

O zaman deplasmana bize geldiklerinde pas yapamazlar, top ayaklarina dolasir her pozisyonda, top suremezler hicbir sey yapamazlar insallah.

Çevrimiçi Samet Demir

Rachica yerine ben girsem daha iyi sanırım. Kaçıncı kritik top kaybı sayamadım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Kartal / Demir ege - Rachica değişikliği. Rachica yerine de Jo Mario.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi ulumemo

Defansta pas hatası, hücuma çıkarken pas hatası Hücumda pas hatası, hep pas hatası hep top kaybı…

Çevrimiçi sEuL

Bu devirde her hangi bir takimin bu savunma oyunculariyla basarili olma ihtimali sifir - rakamla 0.
Stoperlerin disinda senin beklerininde oyun kurulumunda olmasi gerekiyor, aldigi her topu geriye oynayan beklerle hicbir yere varamazsin.

Çevrimiçi Necmi

Karşı takımı
ırkçılık olduğununda farkındasın yani çingene kelimesini aşağılama amaçlı kullandığına göre

Çevrimiçi Samet Ç

jurasek aferin adamı 1 maçta kaybettik kazanmak 15 maç falan sürecek

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

Guzel kesti Jurasek. Su macta gercekten dezavantajimiz var. Karsimizdaki takimin on tarafi cok atletik, bizimkiler ise tam tersi. Sentetik zeminde alisik olmayan oyuncular icin top surmek, pas yonu ve siddetini ayarlamak zor. Bizim arka taraf zaten oyun kurmakta zorlaniyorlar ama zeminin etkisiyle daha da zorlaniyorlar. Orkun bile baya sacma pas hatalari yapti.

Çevrimiçi sEuL

Bu takim Tr'deki takimlari cebinden cikarir yerde yuvarlanma konusunda. Adamlar her pozisyonda cok kolay bir sekilde kendilerine yere birakiyor, birakirkende takla falan - hic acimalari yok :D

Etiketler: