UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's
UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's Tarih : 14.08.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : António Nobre - Pedro Ribeiro - Nelson Pereira - David Rafael Oliveira Da

yaço58, COB, Yusuf Berberoğlu, balkan-kartal, Savaş, ulumemo, fatihsahin, kartalizma190399, mellfred, Kartal Ç, Gökhan Kurt, Liquidator, sozkul, o2bucak ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's  [Okunma sayısı 1744 defa] UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's

Çevrimdışı sEuL

Aslında bizim açımızdan sezonun nasıl geçeceği çok net belli.Bu takım 1-2 transferle falan mümkün değil düzelmez.
En az 6 tane falan net oyuncu lazım oda mümkün değil alınmaz.Ligi en iyi ihtimalle 4.bitirip liderden de en az bir 30 ile 40 puan arası fark yeriz.

Bu kadro ile 4. lugunde o kadar kolay olacagini sanmiyorum maalesef.

Çevrimiçi Mehmet57

Lozan bizi eler bu arada. Bu yonetim eylul’e kadar transfer yapmayip artiklari toplamaya kalkar, Lozan da eler bizi.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

şakasız rashica elimizde ki beklerden daha iyi bek oynar
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Özgür Gültekin

3-2 one geçmenin mutluluğunu değil, şu köy takımından kendi sahanda ilk 2 golü yemenin utancını yaşayın.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

joao mario bu sene yedek kulübesi için iyi transfer olacak, kötü oyuncu değil zaten bizim taraftar sağolsun takım yüzünden bir oyuncu linçlemeyi seviyor
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

muçi ben burdayim diyor

Afedersin ama girdiginden beri yaptigi top kayiplarinin haddi hesabi yok.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı sEuL

yerin dibine sokulan joa mario 4 maç 3 gol 1 asist :D
'

Fb'de olsa 10M+ Euro'ya satmislardi simdiye dek. Bizde gol krali olsa ustune para verip gonderemeyiz  :s20:

Çevrimdışı sEuL

Joao aslında bayağı katkı veriyor

Suan kadroda ki oyuncular arasinda son vurusu en iyi olan oyuncu olabilir. Pozisyona girince pek affetmiyor

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Joao aslında bayağı katkı veriyor
kaliteli bilek, takımın ıqsu biraz daha artsa yetenekli oyuncularda önplana çıkacakta işte TRANSFERRRR!
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

3-2 one geçmenin mutluluğunu değil, şu köy takımından kendi sahanda ilk 2 golü yemenin utancını yaşayın.
şu skor trübüne gelen taraftara ayıpdır şu rezaleti izlemek için verdiğin en düşük bilet parası 1250 tl

Çevrimiçi KartalınGücü

'

Fb'de olsa 10M+ Euro'ya satmislardi simdiye dek. Bizde gol krali olsa ustune para verip gonderemeyiz  :s20:

Marionun faydası var zararı yok hücumda her yerde bir şeyler yapmaya çalışıyor aklı ve kalitesiyle daha iyisini zaten alamayız yedeğe.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

kartal kayra bana demir egeden daha çok umut veriyor sanki size de öyle mi 🤔 daha olgun daha sağlam basıyor sanki
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi KartalınGücü

kartal kayra bana demir egeden daha çok umut veriyor sanki size de öyle mi 🤔 daha olgun daha sağlam basıyor sanki

Tecrübe ve çabukluk olarak daha iyi alternatif. Ama Ndidi ile oynayacaksak ikamesi tipte oyuncu değil. Yine de kadroda birini tutacak olursam onu tutardım.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

2/1 kanat transferi parası çıktı başkan yine kaç boyutlu kupon yaptın
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı sEuL

Ikiside su futbollariyla en fazla 3. alternatif olurlar - kadro bu kadar rezil olmasa 3. alternatif olarak kalmalarini istermiydik orasida muamma. Oyle bir noktaya getirdiler ki, Onana/Musrati/Amir olacagina bunlar olsun diyoruz iste.

Çevrimiçi Necmi

Lozan bizi eler bu arada. Bu yonetim eylul’e kadar transfer yapmayip artiklari toplamaya kalkar, Lozan da eler bizi.
Banada öyle geliyor az biraz takım olsalar bunlarda elerdi bizi

Çevrimiçi Zafer55

En iyi sağ kanat bizde olsa.. en iyi sol kanat bizde olsa.. en iyi sağbek bizde olsa ama bu maçta oynatmasak 4-1in avantajı ve lig maçını düşünerek. Yine böyle olacaktı..

Çevrimiçi Sinan66

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2025, 23:59:52 Sinan66 ]

Etiketler: