UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's
UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's Tarih : 14.08.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : António Nobre - Pedro Ribeiro - Nelson Pereira - David Rafael Oliveira Da

yaço58, COB, Yusuf Berberoğlu, balkan-kartal, Savaş, ulumemo, fatihsahin, kartalizma190399, Serdar3444, mellfred, Kartal Ç, Gökhan Kurt, Liquidator, sozkul, o2bucak ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's  [Okunma sayısı 1642 defa] UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 2. Maç Beşiktaş 3-2 St Patrick's

Çevrimiçi kahyaoglueren

Elan+ Arroyo + Abraham + Orkun + Ndidi = 56 Milyon Euro bonservis

Sağ bek Svenson, Kanatlar Rashica, Arroyo.

Çevrimiçi KartalınGücü

ondan birşey olmaz olsaydı çoktan avrupada bir takım kapmıştı biz kendimizi kandırıyoruz git brezilyaya bunun gibi bir kamyon topçu toplarsın ikisi içinde daha alınmadan söylemişdim

Bu konuda katılmıyorum şu takıma ve hazırlık maçlarındaki vasat takımlara karşı bir kere bile topla ceza sahasına giremeyen oyuncuya Brezilyada futbol oynatmazlardı.

Çevrimiçi Necmi

Biz Anadolu takımlarını bile zor yeneriz bak soyleyeyim. Derbilerde elek ederler bizi.

Geçen seneden daha büyük rezalet geliyor. Bağıra bağıra hem de..

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bunlar kansız gram iş ahlakı yok şu an karşımızda oynayan takım bile değil geçen srneden bu takımda tek oyuncu bıraksan bu takım düzelmez

Çevrimiçi sEuL

Acil hocayı göndersinler , defans hattı  kaleci dahil komple yenilensin, sol ve sağ açık alınsın, yedek brezilyadan forvet alınsın. Başka çözüm yok bence.

Allah askina hoca gitse ne olacak?
Ayni sorunlar devam edecek.. ya kac senedir bizim eksiklerimiz bariz bir sekilde ortada. Iki sene once su su su su eksik dedigimiz noktalari dolduramamisken ustune yeni eksiklikler cikardik ortaya
Yonetim degismeden Pep gelse, iki aya kalmaz Pep'inde kicina teneke baglayip istifaya davet ederiz.

Çevrimiçi Zafer55

Jurasek Demir Arroyo Orkun Abraham
Geçtiğimiz sezonun olmayan oyuncuları.
 %50 farklı bir kadro var sahada.
Bu durum oyuncuların ruhsuzluğu ile açıklanamaz
Bu durum iki kanat iki bek eksikliği ile de açıklanamaz. "Karşımızdaki takıma karşı" bu kadronun bu durumda olmaması lazım.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Savaş

bunlar kansız gram iş ahlakı yok şu an karşımızda oynayan takım bile değil geçen srneden bu takımda tek oyuncu bıraksan bu takım düzelmez
Hazırlıklı olmak lazım. Çok büyük felaket geliyor abi. Ne kadar saysak da sövsek de boşuna. Düzelmez bu takım.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Allah askina hoca gitse ne olacak?
Ayni sorunlar devam edecek.. ya kac senedir bizim eksiklerimiz bariz bir sekilde ortada. Iki sene once su su su su eksik dedigimiz noktalari dolduramamisken ustune yeni eksiklikler cikardik ortaya
Yonetim degismeden Pep gelse, iki aya kalmaz Pep'inde kicina teneke baglayip istifaya davet ederiz.

Pep'e Jurasek aldiramazsin, evet bütçe söz konusu ama Jurasek alacağına başka bir pozisyonu guclendiryim der. Hoca yönetimin her saçmalığına evet dediği için kendini yaktı, mesele bu.

Çevrimiçi Zafer55

Arroyoyu da kreşe yazdırsınlar. Bir pozisyonda orkun, arroyonun koşacağını düşünerek bir top attı döndü orkuna trip atıyo buraya atsana diye.
Ruh sağlığı bozuk bu çocuğun. Ruh sağlığını geçtim. Bir kanat 1 kere olsun rakibi geçemez mi!

Çevrimiçi sEuL

Pep'e Jurasek aldiramazsin, evet bütçe söz konusu ama Jurasek alacağına başka bir pozisyonu guclendiryim der. Hoca yönetimin her saçmalığına evet dediği için kendini yaktı, mesele bu.

Senin hocan sana bir rapor verir bak su su su su bolgelere su ozellikleri olan oyuncu istiyorum diye, Senol Gunes'i isim vererek oyuncu istedigi icin gotun bi yerine sokuyorduk - simdi de Ole neden transferlere karismiyor diyoruz. Hoca hoca degil ama bu yonetimle OLMAZ. Yonetim gitmeden hoca giderse hicbir bok degismez

Çevrimiçi Necmi

Bu konuda katılmıyorum şu takıma ve hazırlık maçlarındaki vasat takımlara karşı bir kere bile topla ceza sahasına giremeyen oyuncuya Brezilyada futbol oynatmazlardı.
oynatmışlar işde bunda biraz ışık olsa avrupada bir takım rezervine atardı sen portekiz takımlarının gözünden kaçtımı sanıyorsun git brezilyaya toprak sahalarda oynayan bunun gibi kamyon dolusu topçu bulursun diğeri ayrı bir alem dünyanın en fazla takip edilen liglerinden birinden 21 yaşında birini 2 m ye geleceği parlak diye bize kaktırdılar

Çevrimiçi KartalınGücü

Bakın Jurasek geçen sezon Hoffenheimde 14 maça çıkmış, sadece bir tane oynadığı maçı kazanabilmişler onda da sahada sadece 14 dk kaldığı için.

Bunu alıp sol bek yaptık Beşiktaşa. Vizyon!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Dahl, Svenson gibi isimleri bitirmeden sizdirirsan Juraeke kalırsın. Bu arada hoca Juraseki ben istemedim diye mesajı verdi.
Ndidi maçtan sonra sözleşmeyi feshedip kaçabilir.
Ula  bu kadar aptal arasında bir de hiçbiri koşmuyor ben mi bunlara uşaklık yapacağım diyip kaçabilir.

Çevrimiçi KartalınGücü

oynatmışlar işde bunda biraz ışık olsa avrupada bir takım rezervine atardı sen portekiz takımlarının gözünden kaçtımı sanıyorsun git brezilyaya toprak sahalarda oynayan bunun gibi kamyon dolusu topçu bulursun diğeri ayrı bir alem dünyanın en fazla takip edilen liglerinden birinden 21 yaşında birini 2 m ye geleceği parlak diye bize kaktırdılar

Ekvadordan veldi dediğimin arkasındayım Brezilyada buna top oynatmazlar, hele hele kanat asla oynatmazlar.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senin hocan sana bir rapor verir bak su su su su bolgelere su ozellikleri olan oyuncu istiyorum diye, Senol Gunes'i isim vererek oyuncu istedigi icin gotun bi yerine sokuyorduk - simdi de Ole neden transferlere karismiyor diyoruz. Hoca hoca degil ama bu yonetimle OLMAZ. Yonetim gitmeden hoca giderse hicbir bok degismez

Tamam istediği ozellikte oyuncu almamamislar isme takılma.

Çevrimiçi Necmi

100 m euroda bunlar soktu kulübe gitseler ne olacak yerine daha iyisimi gelecek bunlardan farklı olmayan biri gelir 100 m da o harcar

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

Udokhai ve muci takımın çehresini değiştirdi şaka gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi sEuL

100 m euroda bunlar soktu kulübe gitseler ne olacak yerine daha iyisimi gelecek bunlardan farklı olmayan biri gelir 100 m da o harcar

Klubu kapatip gitmek yada araplara satmak en iyisi olur o zaman.

Çevrimiçi Mehmet57

Tammy’e helal olsun. Su takimdaki essekleri toplasan ondaki hirsin yarisi yok. Bravo.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

iki kanat bir bek gelse abraham çok farklı boyuta ulaşabilir diye düşünüyorum unutulmaz bir performans verebilir
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Rafa rekor top kaybıyla oynuyor!!

Rafa istediği kadar kaybetsin adam en azından bir şeyler deniyor. Onu da el birliğiyle yollatıp yerine bir Rafasek çektirelim de rahatlayalım.

Çevrimiçi sEuL

Rafa rekor top kaybıyla oynuyor!!

Gecende yazdim, varsa talibi hemen satilsin.
Orkun'u Rafa'nin yerine koy, Sosa tarzi 10 numaran olsun.
Arkasinida Ndidi ve iyi bir 8 ile doldur - direncli ve iyi bir orta 3'lun olur.
Hayaller ve gercekler var tabi, Rafa'nin gittigi bir denklemde bu yonetimin hic kimseyi alamama olasiligida cok yuksek

Etiketler: