UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş Tarih : 07.08.2025 Saat : 21:45 Stadyum : Tallaght Stadium Dublin Hakemler : António Nobre - Pedro Ribeiro - Nelson Pereira - David Rafael

Serdar3444, matias_27, 38life, BJKTÜRK23, Savaş, Rasim, Yancos, maıden, sozkul, aezaez, OnurG, balkan-kartal, kahyaoglueren, Bülent Yiğitcan ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1048 defa] UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Rafa hem sahada yürüyo, presten ölümden kaçar gibi kaçıyo. Hemde böyle kaleciyle karşı karşıya kaçırıyo. Nasıl olacak bu iş?

Çevrimdışı levitate

ayagi duzgun bi stoper, orkunu 10-20 metre ileri atabilme sansimiz demek, elimizde boyle bi topcu varken dibini ekmekle siyirana kadar kullanmamiz lazim
şu sakatlıktan hiç iyi dönemedi bence iyi teklif varsa satmak lazım
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Jurasekten şu maçta bile bir tane bindirme göremedik. Bu çok korkutucu. Masuaku'yu aramayiz insallah

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Masu iki gomlek daha iyi bundan. Hic olmazsa topla dribbling'i, duran topu sutu falan vardi.
Bu arkadasta ne savunma nede hucum var maalesef, Masu'dan daha kotusunu bulmayi nasil basardilar bilemiyorum.

Çevrimiçi 38life

Arroyo fazla bencil. Hocanın söylediği gibi "profesyonel olmayı öğrenmeliler."

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa hem sahada yürüyo, presten ölümden kaçar gibi kaçıyo. Hemde böyle kaleciyle karşı karşıya kaçırıyo. Nasıl olacak bu iş?

Ortada henüz bor takım olmadığı için oraya sıra gelmiyor.
Diyelim ki dünkü Feyenoord gibi bir takim oyunu oynuyor olsak, bu oyunu en çok bozan Rafanin saçma tek pasları olur.

Çevrimiçi mayguntr

Olur mu, Vinichus Jr ayarinda kanatimiz var, hoca oynatmiyor.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

rashicadan iyidir
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Ortada henüz bor takım olmadığı için oraya sıra gelmiyor.
Diyelim ki dünkü Feyenoord gibi bir takim oyunu oynuyor olsak, bu oyunu en çok bozan Rafanin saçma tek pasları olur.

O da doğru.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Sebebi hoca, oyuncuyu anlamsız biçimde son dakikalarda bile oyuna almazsan, ilk fırsat bulduğu anda kendini göstermek için saçmalar. Tamamen oyuncu hoca güven ilişkisi.

Çevrimdışı levitate

Sebebi hoca, oyuncuyu anlamsız biçimde son dakikalarda bile oyuna almazsan, ilk fırsat bulduğu anda kendini göstermek için saçmalar. Tamamen oyuncu hoca güven ilişkisi.
+1903
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimdışı levitate

kamera açısı çok kötü kim nereyi görüyor anlamıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Rafa silvaya laf eden 3 IQ lar var.

Karnından konuşma evet laf ediyorum sana mı soracağım IQ falan boş yapma haddini bil!

Çevrimiçi Savaş

İşin garibi orta açmadık galiba hiç bu maç. Yada ben hatırlamıyorum.  1.90'lik santrfor varken neden hiç orta denemiyoruz o da ilginç. 

Çevrimdışı sEuL

Bizim gol atacagimiz yok gibi, bari Pat's atsa bi tane de kupon gelse.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

O zaman oyuncu çalım atıp ceza sahasına girip, asist yapınca da kendini fazlasıyla göstermiş olacağını düşünemeyecek bir zihinsel kapasitede demektir.

Çevrimdışı levitate

şimdi sancho bailey falan olsa ne tepkiler vericez acaba bu dandik hali öyle düşün
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

İşin garibi orta açmadık galiba hiç bu maç. Yada ben hatırlamıyorum.  1.90'lik santrfor varken neden hiç orta denemiyoruz o da ilginç. 

Hocaya sorgulamak yasak!

Çevrimiçi Samet Demir

Bizim gol atacagimiz yok gibi, bari Pat's atsa bi tane de kupon gelse.
Sende mi Brütüs 😁😁😁😁 zor gibi sizin işiniz
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi mellfred

Çevrimiçi Özgür Gültekin

O zaman oyuncu çalım atıp ceza sahasına girip, asist yapınca da kendini fazlasıyla göstermiş olacağını düşünemeyecek bir zihinsel kapasitede demektir.

Bu çocuklardan o kadar profesyonel olmalarını beklemek haksızlık olur. Öncelikle psikolojiyi doğru yönetmek lazım.

Çevrimiçi 38life

İkinci yarıda farkın açılmayıp kapanmış olması güzel oldu. Biyerler kalkmasın.

Etiketler: