UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş
UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş Tarih : 07.08.2025 Saat : 21:45 Stadyum : Tallaght Stadium Dublin Hakemler : António Nobre - Pedro Ribeiro - Nelson Pereira - David Rafael

38life, Serdar3444, Sinan66, Darkeagle, KartalınGücü, BJKTÜRK23, COB, Mehmet57, Savaş, mellfred, Rasim, Yancos, maıden, Necmi, sozkul, aezaez, OnurG, balkan-kartal, kahyaoglueren, Yokmessi, ulumemo, Bülent Yiğitcan, hasankale, Kartal Ç ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş  [Okunma sayısı 827 defa] UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme 1. Maç St Patrick's 1-4 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

iki tane tekniği yüksek kanat hücumu belli bir şekle sokar kanatsızlık kötü

Çevrimiçi gokhans

Takım ilginç şekilde statik değil, pası veren yer değiştiriyor, demir ege kanada koşu falan atıo ilginç..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Takım ilginç şekilde statik değil, pası veren yer değiştiriyor, demir ege kanada koşu falan atıo ilginç..
rakip dandik + bizi yerler korkusu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

paralı yayına geçince Beşiktaş oynamaya başladı garibana galibiyette yok :D
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2025, 22:18:02 Yusuf Berberoğlu ]

Çevrimiçi 38life

Son Dakika: Beşiktaş yönetimi Joao Mario ve Muçi'nin St. Patricks maçı performansından sonra kanat transferine gerek olmadığına karar verdi.

Çevrimiçi 38life

Şu hazırlık maçı görünümlü maçın resmi bir maç olması futbolcular için çok iyi bir fırsat aslında. İstatistik kasabilirler. Sonuçta sezon sonu dönüp istatistiklere bakıldığında x istatistiğin y kadarı z takımına karşıydı, o sayılmaz demiyor kimse.

Çevrimiçi ulumemo

Ben değişen birşey göremedim, rakip verkaçı bile savunamıyor o kadar dandik

Çevrimiçi mayguntr

Orkun svensonu dovecekti bi iki kere, topu verdi alamadi diye :D Sag bek transferi unutulumaz insallah

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi gokhans

@Necmi daha bugün konuştuk saç baş yolduracak diye adam ilk yarı hattrick yaptı :))

Çevrimiçi mayguntr

Orkun'un paslar eritti beni :D, Prime Modric gibi takiliyor sahada.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi daha bugün konuştuk saç baş yolduracak diye adam ilk yarı hattrick yaptı :))
takım kendi kendine oynuyor ortada rakipmi var bu takım buraya nasıl gelmiş acaba antrenman maçı bile bu kadar kolay olmaz

Çevrimiçi gokhans

takım kendi kendine oynuyor ortada rakipmi var bu takım buraya nasıl gelmiş acaba antrenman maçı bile bu kadar kolay olmaz
abi sorma avusturya 2.lig takımı bile parçaladı bizi, bunlar dibin dibiymiş resmen şok oldum bende..

Çevrimiçi Necmi

Orkun'un paslar eritti beni :D, Prime Modric gibi takiliyor sahada.
orkunu bende beğendim ama rakip karşısında görmek lazım

kasabildikleri kadar istatistik kassın dicem bizimkilerde hoca sağolsun bu takıma karşı bile takımı geri çekiyor spiker bile bu kadar rakibin pas yapması normal değil diyor. :D

Şu rakibe karşı bile korkuyor takımı geriye çekiyor şu köy takımına 9-10 atması lazım bu takımın.İstatistik kasması lazım.

Çevrimiçi Savaş

Şu rakibe karşı bile sırıtıyor svensson :D ulan ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

abi sorma avusturya 2.lig takımı bile parçaladı bizi, bunlar dibin dibiymiş resmen şok oldum bende..
2 lig takımı dibin dibiydi zaten bunlar başka boyut ragbi takımı falan olabilirmi bu 😂

Çevrimiçi Necmi

Şu rakibe karşı bile sırıtıyor svensson :D ulan ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rakip demeyin ayıp oluyor rakibinde bir ağırlığı olur

o maca cıkan kadro nuh kavminde gemiye alınmayan oyuncular tam listeydi :D

Çevrimiçi Ravenman

Yahu inşallah Konferansta her rakibimiz böyle çantada keklik olur tam hocamızın dişine göre.

Etiketler: