UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

Umutcan Kaya ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1391 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Ravenman

Muçi basbaya oynamıyor. Zerre kadar umursamıyor. Ama bugün oynatılmasaydı neden oynatılmadı diye yer yerinden oynardı. Şimdi de Arroyo için ağlanıyor. Teknik direktör eleştirmek dünyanın en kolay işidir. Çünkü daima oynamayanlar oynayanlardan daha iyi performans gösterecekmiş gibi gelir. X oynarsa Y nerede, Y oynarsa X nerede dersiniz.İstediğiniz oyuncular oynuyorsa taktik kötü dersiniz. Oyuncular pres yapmıyorsa hoca pres yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Oyuncular yerini kaybediyorsa hoca oyuncuları sahaya düzgün yerleştiremiyor derseniz. Defans kötüyse hoca savunma yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Takım gol atamıyorsa hoca hücum varyasyonu üretemiyor dersiniz. Var olan tüm problemleri hocaya yıkabilirsiniz ve bu en kolayı ve en konforlu olanıdır. Tek bir adamın sırtına yükle bütün problemleri kurtul. Ve en umut verici durum da budur. Çünkü problem tek bir kişidedir ve o değişince her şey ya da çoğu şey düzelecektir.  :) İnsan beyni akıl almaz şeylere inanmakta çok ustadır.

Ozaman cesur olacan maçtan önce bu başkandan bu takımdan memnunum, başkan çok iyi transferler yapıyor demiyecen.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

neyse oyuncuları ıslıklamayın beyler psikolojileri bozuluyor bizim psikolojimizin bir önemi yok zaten bozuk.Digital Zorbalığa hayır!1!!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bravo Adalı, kasımda lige havlu atma rekorumuzu geliştirdiğini için. Sayende Ağustos ayı sonundan itibaren futbolla alakamız kalmaz.

Çevrimiçi Samet Demir

Ozaman cesur olacan maçtan önce bu başkandan bu takımdan memnunum, başkan çok iyi transferler yapıyor demiyecen.
Hocam yabancı dil vardır sende, hoca tam olarak Başkan çok iyi transfer yaptı demiş mi ?bir izle bakalım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Mehmet57

Hocaya gerçekten acıyorum. Yani bence bunu hiç hak etmiyor. Adamın elindeki kadroya bakın Allah aşkına. Yani benim Beşiktaş'ta gördüğüm son 10 senedeki en kötü kadrolardan biri. Bu kadronun içinden sıyırılan 2-3 oyuncu var. Onlar da zaten kadronun kalitesizliğinden dolayı sahada etkisiz kalıyor veya isteksiz duruyorlar. Yani umarım hoca istifa eder, bir nevi çıkıp “ne haliniz varsa görün” diyerek istifa eder. Çünkü hocaya da yazık. Böyle bir hocayı bile taraftarın önüne attılar, beden öğretmeni yaptılar. O tür lakaplar taktırdılar. Yani ben hoca yerinde olsam ne haliniz varsa görün bu kadrona hiçbir bok olmaz diyerek giderdim.

Çevrimiçi Monza

https://x.com/ekgedik1903/status/1950995780363313644?s=46

Bu dengesizleri tek tek sorgu odalarına alıp, susuz çorbasız 24 saat şu görüntüyü seyrettirmek lazım.

Utanmaz, arlanmaz herifler ya.

Çevrimiçi 38life

Hoca öyle bir şey demedi. Sen yönetimin kukla çevirmeninin söylediklerini dinlemeye devam et.

Çevrimiçi Samet Demir

Maçı izleyemedim, buraya bakamadım. Sanırım 90 dk lık işkenceden kurtarmışım kendimi.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Beşiktaş, Süper Lig’e Solskjaer ile başlamayacak. (Övünç Özdem)

Çevrimiçi gokhans

Aslında gedson olsa yenerdik, eksikliğini çok hissettik!!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

Abi bir takım lig başlamadan lige nasıl havlu atar komik artık. st.patrick rahat eler bunları ligde de maç kazanabileceğini sanmıyorum kolay kolay ilk 5 haftada 4 mağlubiyet 1 beraberlik falan alır gerçekten süper ligin bile en kotu takımı bu

Beşiktaş, Avrupa kupaları ön eleme tarihinde ilk kez bir eşleşmede 2 maçta da mağlup oldu.

Çevrimiçi gokhans

Maçı izleyemedim, buraya bakamadım. Sanırım 90 dk lık işkenceden kurtarmışım kendimi.
kıskandım seni samet :) gece çok içip, uyandığım sabahın pişmanlığını yaşıyor gibiyim :))
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

2. yarı full twitter baktım çok komik valla
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

başkan çok iyi transferler yapıyor falan demedi adam. gerizekali cevirmen yanlis cevirdi, transfer devam ediyor, baskanin hedefleri cok yuksek dedi. ama daha sert konusmasi lazim da oyle bir gucu yok, direkt kapinin onune koymak istiyor herkes zaten,

Çevrimiçi tolga1903

https://x.com/cem_tamay/status/1951008561267667227?s=19

Kesinlikle. Beşiktaş jimnastik kulübü futbol operasyonu fiilen sona ermiştir geriye sadece yarıştığı yerel ligde küme düşmek kaldı son çivimiz de bu olacak

Çevrimiçi Samet Demir

2. yarı full twitter baktım çok komik valla
Araç sürüyordum radyodan maçı bulana kadar maç bitti 😁😁

Çevrimiçi levitate

hala radyodan maç veriyorlar mı oha

boşver abi sinirden bir yere vururdun gerek yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:36:10
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
antalyadan istanbula dönüyordum bir keresinde radyodan avrupa maçı dinliyorum bir çekiyor bir çekmiyor bi baktım ben dönmüşüm antalyaya doğru gidiyorum o zamandan beri araç kullanırken kesinlikle beşiktaş maçı izlemem

Çevrimiçi Samet Demir

antalyadan istanbula dönüyordum bir keresinde radyodan avrupa maçı dinliyorum bir çekiyor bir çekmiyor bi baktım ben dönmüşüm antalyaya doğru gidiyorum o zamandan beri araç kullanırken kesinlikle beşiktaş maçı izlemem
Bende bir umut birşey olur diye totem falan niyetine açtım da, amuda da kalksam bunlar gol falan atamaz.

Etiketler: