UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1529 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Bence Muci oynamaya çalışıyor ama arkasında Svenson gören kimsede iştah falan kalmaz. Adam paylaşacak birini bulamayınca bodoslama dalıyor.

Öyle enstantaneler var ki oynamak isteyen oyuncu öyle davranmaz. Bugün neredeyse bütün futbolcular vurdumduymaz. Sanki ıslıklamaya, dijital zorbalığa falan tepki için bilerek oynamıyolar gibi.

Çevrimiçi tolga1903

Muçi basbaya oynamıyor. Zerre kadar umursamıyor. Ama bugün oynatılmasaydı neden oynatılmadı diye yer yerinden oynardı. Şimdi de Arroyo için ağlanıyor. Teknik direktör eleştirmek dünyanın en kolay işidir. Çünkü daima oynamayanlar oynayanlardan daha iyi performans gösterecekmiş gibi gelir. X oynarsa Y nerede, Y oynarsa X nerede dersiniz.İstediğiniz oyuncular oynuyorsa taktik kötü dersiniz. Oyuncular pres yapmıyorsa hoca pres yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Oyuncular yerini kaybediyorsa hoca oyuncuları sahaya düzgün yerleştiremiyor derseniz. Defans kötüyse hoca savunma yaptırmayı bilmiyor dersiniz. Takım gol atamıyorsa hoca hücum varyasyonu üretemiyor dersiniz. Var olan tüm problemleri hocaya yıkabilirsiniz ve bu en kolayı ve en konforlu olanıdır. Tek bir adamın sırtına yükle bütün problemleri kurtul. Ve en umut verici durum da budur. Çünkü problem tek bir kişidedir ve o değişince her şey ya da çoğu şey düzelecektir.  :) İnsan beyni akıl almaz şeylere inanmakta çok ustadır.

Nasıl yani arroyo oynasaydı "neden joao mario oynamıyor" mu denecekti mario için mi ağlanacaktı? Muçi oynuyor işte solda sağ kanatta mario için ağlanacak bi zeka özürlü var mı dünya üzerinde? Rashica'nın hiç adı zikredildi mi mesela neden oynamıyor diye? Ben neden yarısına 6.5 verilen oyuncu yerine mario izliyorum dümdüz soru bu ağlanma değil antrenman sahasına mı işedi hocanin anasına mı sövdü neyi eksik yapabilir bir oyuncu mario'dan izah eder misin

Çevrimiçi levitate

evrenin en gerizekalı kadrosu yemin ederim yedikleri 9. hoca 10. yolda
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Nasıl yani arroyo oynasaydı "neden joao mario oynamıyor" mu denecekti mario için mi ağlanacaktı? Muçi oynuyor işte solda sağ kanatta mario için ağlanacak bi zeka özürlü var mı dünya üzerinde? Rashica'nın hiç adı zikredildi mi mesela neden oynamıyor diye? Ben neden yarısına 6.5 verilen oyuncu yerine mario izliyorum dümdüz soru bu ağlanma değil antrenman sahasına mı işedi hocanin anasına mı sövdü neyi eksik yapabilir bir oyuncu mario'dan izah eder misin
diğer aldığımız genç adını bile unuttum sahadakilerden dahamı kötüde geldiğinden beri 1 dakika süre alamadı

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

takımın basına adam gibi bir hoca getirmediler ki kardeşim alt yapı hocalarını getirdiler.

Çevrimiçi Necmi

yok o hocalara verdiğimix tazminatlarla takımı yenilerdik

Çevrimiçi Monza

Geçen sezon sonu haftaları sayıyorduk. Eziyetin bitmesine 3 maç kaldı, 2 maç kaldı...

Abraham çıktı, kadro tamamen geçen seneki 'vicdan azabı'.

2,5 ay sonra şimdi de dakikalar bir tükense de eziyet bitse diye bekliyoruz.

Çevrimiçi levitate

takımın basına adam gibi bir hoca getirmediler ki kardeşim alt yapı hocalarını getirdiler.

şenol vardı da noldu kral yenen hocalar listesinde o da var :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Zafer55

Çevrimiçi tolga1903

diğer aldığımız genç adını bile unuttum sahadakilerden dahamı kötüde geldiğinden beri 1 dakika süre alamadı

Abi olamaz ihtimal bile yok o çocuk da bunlardan iyi topçu iyi değilse bile bunlar kadar batmaz bu adamlara tahammülü yok kimsenin bunlar iğrenç bunlar ahlaksız abi o çocuğa da 2 milyon euro verildi 100 milyon tl az para değil kaç forma satıyorsun sen o para için? Abi hepsi gitmeli bak istisnasız gitmeli ilk gondermeye mert ve rafa'dan başlarım 9 milyon teklif gelmiş dakika durmam dakika şu kulübü birazcık seven yönetim kurtulur bu oyunculardan

Çevrimdışı Savaş

La bitmiyoda maç.
Hakkaten ne uzun sürdü ya.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Serdar3444

Biz evrenin en gerizekalı  kadrosuna kızıyoruz! Yanlış!
Kızmamız gereken o kadroyu kuranlar...
4-5 yıldır her yeni transfer eskisini aratıyor, her transfer de bir seviye düşüyoruz...
Bu yolun sonundaki kapı Fikret Orman.
Neden beklemeden hemen gelsin istemiyoruz?
[ Son Düzenleme: 31 Temmuz 2025, 22:48:24 Serdar3444 ]

Çevrimiçi Necmi

Ben fikret ormanın gittiği gün herkes çok pişman olacak demişdim

Çevrimiçi Ravenman

Hasan Arat kongrede dayak yemeden önce Serdar Adalıya 4 kez seslendi başkanım müdahale edin konuşamıyorum.

“Ben ne yapim” dedi başkan.

Zaten orda kompile bitmişti benim için.

Seçimden önce Hüseyin Yücel gibi şeker gibi adama o racon kesmeleri, Candaşın programında. Zaten Candaş bir başkanı destekliyorsa bilinki o başkan birşey olmaz.

Taraftara trol kelimesi yapıştır, daha geldiğin ilk gün tüm araziler için full yetki iste, o 120 kilo bedeninle okadar ince bayan sesi çıkar, 5 tane seçim kaybet halen yarışa gir, Başaksehir maçından dolayı UEFA tarafından Avrupadan men edilmek.

Hepsi bu başkanın vaatleri.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

şenol vardı da noldu kral yenen hocalar listesinde o da var :D

Yok ya o ilk baş gitti baktı kadro rezalet bıraktı hemen :D

Ondan sonra hoca gelmedi ki serdar topraktepe,önder karaveli,burak yılmaz alt yapı hocaları ilk defa bizde hoca olan burak filan bunlardan ne olacak! Yabancılara girmiyorum zaten.

Çevrimdışı Savaş

Maçın yıldızı Mario 87'de oyundan çıktı. Alkışlattı hoca.

Çevrimiçi 38life

Arroyo oynasaydı ve kötü oynasaydı evet neden Arroyo oynuyor denirdi. Neden Semih oynamıyor denirdi. Bunu sen demeyecek olabilirsin ama diyecek tonla insan var. Hele Arroyo ile taraftar şuan zaten kavgalı iken bir de üstüne bu maçta kötü performans gelince olabilecekleri sen düşün.

Çevrimiçi Necmi

Maçın yıldızı Mario 87'de oyundan çıktı. Alkışlattı hoca.

deplasmanda olduğumuza göre çıkarken alkışlanmışdır tabiki

Çevrimiçi Zafer55

Bi ümit rafa bişey yaparda 2-1 biter mi acaba diye umuyor herhalde. 2 farktan tek farka terfi edecek.
Deminden şimdiye gelecek

Çevrimiçi levitate

Biz evrenin en gerizekalı  kadrosuna kızıyoruz! Yanlış!
Kızmamız gereken o kadroyu kuranlar...
4-5 yıldır her yeni transfer eskisini aratıyor, her transfer de bir seviye düşüyoruz...
Bu yolun sonundaki kapı Fikret Orman.
Neden beklemeden hemen gelsin istemiyoruz?

işte kızıyoruz da yeni gelen de kötü, ben orman'ın da yapabileceğini sanmıyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Bu Arroyo ve Ricardo mevzusunun iç yüzünü ben de çok merak ediyorum.
Solşeya hocam iyidir, kötüdür tartışılır ama bu adam Kuzey Avrupalı ve çok naif biri. Yönetime, başkana veya scouta trip atayım diye topçuyu oynatmayacak birisi değil.

Geçen sene Samet Aybaba konuşmuştu da pandoranın kutusu açılmıştı ya, ağzımız açık kalmıştık, neler dönmüş diye. Bu Arroyo ve Ricardo mevzusunda da başka bir iş olabilir.

Çevrimiçi Sinan66

Etiketler: