UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1539 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi levitate

bu arada mert'te sıvıyor ama kalan şeylerin kötülüğünden onu konuşamıyoruz
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Orkun geldiğinde camiasaki heyecana bak birde şimdi vallahi yazıklar olsun 3 hafta da bu noktaya nasıl geldik hoca ne yapıyor yönetim ne yapıyor sahadaki topçular ne yapıyor şu maçlara öusrati amir ile çıkarsın Kartal kim demir Ege anca yedek olur ne söylesek boş olan bizlere oluyor üzüldüğümüz ile kalıyoruz

Çevrimiçi Zafer55

4 tane ayağı kötü adamı geriye koymuş svensonn,paulista,felix,emirhan bu kadar korkak kadro ile cıkıp yine ilk yarıda 2-0 geriye düştü.

Orta sahaya sertlik kat dedik amiri oynat dedik yanına orkun sakatsa salihi koy.

Sağ kanada arroyo koy sol kanat rafa.10 numaraya muciyi cek.

Yok ki hocada  o kapasite!
Salihle şahsi bir problemi var sanırım.

Çevrimiçi Zafer55

Birazdan yapar onuda santrafor cıkartıp orta saha alır geçen macta yapmıstı gole ihtiyacımız varken!
Ben boşa yorulup sakatlanmaslar diye umuyorum bunu 😊

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

rafa silva bile baki mercimeğe döndü gözümde hocanın kanser oyunu yüzünden.

Çevrimiçi tolga1903

Demir ege kötü oynadı çıkardın da svensonla joao mario ne oynadı napti sahada tutuyorsun? Yok baba ben bu adam gönderilsin de demiyorum gitsin diyene de ses etmiyorum bu adam sıkıntılı şu sağ kanatla maça devam etmesi bile yetti benim için savunulacak bir tarafi yok hala en günahsızı ama yeter artık bu adamın eline oyuncu da versen yapacagi tercihler hakkında çok fazla soru işareti oluştu bende

Çevrimiçi Ravenman

Abi rafa dahil mert dahil paulista udokhai dahil herkes gidecek bunun artık başka yolu kalmadı gönderin sadece gönderin sizin allah bin belanızı versin bari oyuncu gönderin niye geldin sen ulan başkanlığa göndereceksin senden transfer bile istemiyorum bu adamları GÖNDER ulan gönder

Dikilitaş ve diğer araziler için geldi.

Çevrimiçi mayguntr

puhahaha amir-demir mi turu sana getirecek, rezalet olmasin moduna girmis hoca. serdar topraktope loading ...

Çevrimiçi Necmi

13 kişile 21 takımlı bir ligde bizi şampiyon yapan adama’a hoca değil diyorsun.

Sergen bizi şampiyon etmeseydi şu an 9 yıl şampiyonluk özlemimiz olurdu Fenerbahçe gibi.

@Necmi Usta bu tür trolleride benim gibi kontrol altına alsana?
dikkat et o trol senin mesajları onaylıyor
Bu arada sergen hoca değil

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Yokmessi

Sergen hoca da değil beşiktaşli da değil. Öyle olsaydı devre arası hocayı arar "gelmek istiyorum" derdi. Sonrada her türlu mücadeleyi verirdi, transfer basliğinda dedigim gibi vasat seviciligi birakmamiz lazım, @38life gibi yaklaşmalı herkes, palninha istemeli mesela.
Bende hoca olaraj kloop istiyorum.

Çevrimiçi levitate

Sergen hoca da değil beşiktaşli da değil. Öyle olsaydı devre arası hocayı arar "gelmek istiyorum" derdi. Sonrada her türlu mücadeleyi verirdi, transfer basliğinda dedigim gibi vasat seviciligi birakmamiz lazım, @38life gibi yaklaşmalı herkes, palninha istemeli mesela.
Bende hoca olaraj kloop istiyorum.

adam 3 yıldır feneri bekliyor olurda beni alırlar diye
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Gol atmaya ihtiyacın var 2 tane kanat olmayan oyuncuyla oynarken bir bekin de svensonken fatura jurasek'e kesilip bir tane daha defansif oyuncu koyuyorsun sol beke sonuç 2 gol yedin birini sol taraftan. Sağ açıktaki mario denen herifin performansından rahatsız oldun muçi'yi attın o da siciyor sen varken 7 milyon verilen adama tek saniye şans vermiyorsun. Elindeki kadro zaten bok sen iyice bok ediyon hocam cidden yetti

Çevrimiçi gokhans

Şu abrahımın geri deparını gören oyuncular utanır mı acaba?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Samet Ç

şenolu hiç sevmem ama az birazda olsa takımı toparlayabilecek tek adam beşinci falan yapar

Çevrimiçi Necmi

Utanma duyguları olsa biraz mücadele ederler

Çevrimiçi levitate

şenolu hiç sevmem ama az birazda olsa takımı toparlayabilecek tek adam beşinci falan yapar

katılıyorum zaten gelmeyi kabul edecek tek adam
bipbipbupbup

Çevrimiçi mayguntr

Emirhan heral karsi sahada bi yerde piknik yapiyor. Rezillik su resim.

Çevrimiçi Mehmet57

Sergen'in kadrosu net bu kadrodan daha iyiydi. Yani Sergen'in kadrosuna bakarsan Atiba, Josef, Abou, Gezzal, Nkoudou, Larin, Vida, Rosier. Yani net şekilde bu kadro dan çok daha iyiydi.

Çevrimiçi Samet Ç

katılıyorum zaten gelmeyi kabul edecek tek adam
maalesef şu saatten sonra bu seneyi de sileceksin gönderebildiğin kadar adam göndereceksin eylül ayına kadar son bir iki haftada fırsat transferi kovalayacaksın bir kemik oluşturacaksın bu saatten sonra yarışma ihtimalin sıfır zaten kimsenin insanları kandırmasına gerek yok

Çevrimiçi levitate

iki kanat, iyi 6, sağ bek ve sağ stoper + bir sürü yedek yerli almadığın sürece istersen kulübede hem klopp hem pep olsun bir bok yapamazsın biz bu halde elemeye giriyoruz bir de

istediği oyuncuyu alıp getirirdin hani başkan neyi bekliyon
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Gelsin küme düşer bu herifler harbi gelsin bu adamların yaşatmadığı tek şey küme düşmekti onu da yaşatırlar gelsin şenol hoca ya

Etiketler: