UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1637 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Herkez birbirinden kopuk, kimse mücadele etmiyor ve en ufak varyasyon bile yapamıyoruz. Transferler falan bir tarafa, takımın bu halinden net hoca suçlu.

En iyi yapacağı şey istifa edip, bu kadrodan kimse başarı falan beklemesin demesi.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

sanki bu istemiyor

İstemiyor tabi başkan uğraşıyor iyi transferler yapıyoruz diyor bu.

sergen bu kadro senide yer benide yer dedi gelmedi transfer sözü alırsa öyle gelir.

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen akıllı adam transfer sözü almadan gelmez!

Herkes bu ole gibi beden hocası değil transfer isterdi!
bu da istiyor ayrıca sergende beden hocası hatta hoca değil

Çevrimiçi Necmi

Neyse söyle 5 falan olsun da belki transfer yapmak akıllarına gelir.
sence gelirmi ben seviniyorum elenmemize pana ile oynamak işimize gelmezdi tarihi fark yerdik çebide bizi böyle bir kadroyla paok karşısına çıkartmıştı

Çevrimiçi Yokmessi

Formayı hak etmeyen reziller.

Eminim maçtan önce arda turan oyuncuları uyarmış saygısız gol sevinci yapmayın haddinizi bilerek oynayın diye.

Yoksa ne rezillikler görecektik acaba

Çevrimiçi gokhans

Sağ kanatta oynayan adamın orjinde ortasaha, sol kanat desen forvet arkası, 8numara kartal kayra aslında 6numara oynuyor, sağ bekin stoper. Hüseyin yücel’e hiç zaman yok diyen başkan utanıyormudur acaba?
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Zafer55

Svenson ile mario adam merte pas verir de mert gol atar diye ona koşuyolar

Çevrimiçi tolga1903

Abi rafa dahil mert dahil paulista udokhai dahil herkes gidecek bunun artık başka yolu kalmadı gönderin sadece gönderin sizin allah bin belanızı versin bari oyuncu gönderin niye geldin sen ulan başkanlığa göndereceksin senden transfer bile istemiyorum bu adamları GÖNDER ulan gönder

Çevrimiçi Necmi

hoca değil ama akıllı dedi zaten bu kadro hoca üstüne hoca yer diye

Çevrimiçi gokhans

sergendeki kadro şuan olsa içlerinden geçerdik şunların. Ghezzal, abou falan manyak ederdik..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Kartal  Demir Ege forma şansı geldi bir zorlayın kendinizi ya.
Bu kadar mı laylaylom oynanır. Kartal sağına soluna pas verebildiği için alkış bekler modda

Çevrimiçi mayguntr

Defans 4lusunu bedavaya versek bile alici bulamayiz heral. 

Kartal & Ege turk genclerinden niye olmadigini kanitlamak icin bu kadar kotu oynuyorlar heral. Bu kadar statik orta saha izledigimi hatirlamiyorum. Aman top ayagimiza gelmesin diye karsi takimin golge presinin altinda yuruyorlar.

Bi ihtimal kalirsa Ole, yapacagi ilk is 10-12 kisiyi kadro disi birakmak olmali, yoksa ben bile savunmayi birakacam kendisini.

Çevrimiçi Ravenman

Hoca gider. Çok üzgünüm ama ilk 5 bile zor bu sene.

Geçen seneden bile geri gitmişiz.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk 5 mi?

Bu oyuncu grubu kalsın bişey değişmesin, tarihte ilk defa PTT 1.ligine gideriz.

Bizim anadolu takımları çoğu Shaktardan daha güçlü.

Trabzon, Göztepe, Samsun, Rize, Konya, Gaziantep, Başakşehir, Kaşımpaşa, Kocaelispor, Gençlerbirliğ bunlar hepsi bizii ezer geçer.

Çevrimiçi Monza

Spiker bile durumun analizini yaptı.

İçler acısı durumumuzun analizini.

Çevrimiçi Zafer55

Arroyo ve ricardoyu oynatmayarak yaptığını kartal ve demiri oynatarak yapıyor.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hoca da sıktı artık tamam eksik çok ama takıma bir dokun ya.
Sağda Mario yerine Rashica girer Arroyo girmez.

Çevrimiçi mayguntr

Spiker bile durumun analizini yaptı.

İçler acısı durumumuzun analizini.
Spikerlik durum yok, amerikadan hayatinda futbol izlememis bir cocugu kenara cekip futbolu 30dk anlatsam o da sorunun ne oldugunu anlar, siyah beyazli oyuncular niye duruyor kosmuyorlar der.

Çevrimiçi Samet Ç

https://x.com/MaitreEcossais/status/1950985468633584118
geldiğinden beri yazıyorum keşke satılsaydı bu akşam ham yaptılar bile burada hem yönetim suçlu hem hoca yönetim transfer yapmadı hoca ezberinden vazgeçmiyor senin elindeki orta sahaların hiçbiri ikili orta sahada oynayamaz ama işte hoca ezberci yerine konuşulanlar da aynı kafa

Amirle çıkması gerektiğini yazmıştık 1-2 gün önce ama o yine demir ege ile cıkmayı tercih etti.Orkun sakatsa onun muadili salihtir 25 yaşında gelmiş atanamamıs kartal kayra değil iyi olsa biz kiralık göndermezdik zaten.

Rafayı kanada atabilir versatil bir oyuncu.

Svensonn defansif bir bek,Emirhan zaten sol stoper 1 kere bindirmez sol beke koyarak önüne muciyi atarak neyi amacladın acaba!

Zaten mac gitmiş orta saha jao mario kanata atana kadar arroyo koyup denesene.

Bütün oyuncular statik oynuyor defans kurgusu leş ne topa sahip olma var ne kontra atak bari kapanıp kontra atak yapsak 4-6-0 ona bile razıyım bu sene oda yok.

Kadro kadar hocada kötü direk orda kalsın geri getirilmesin.

Çevrimiçi Zafer55

Abraham ve Rafayı çıkartıp necip ve tayfur alsın oyuna

4 tane ayağı kötü adamı geriye koymuş svensonn,paulista,felix,emirhan bu kadar korkak kadro ile cıkıp yine ilk yarıda 2-0 geriye düştü.

Orta sahaya sertlik kat dedik amiri oynat dedik yanına orkun sakatsa salihi koy.

Sağ kanada arroyo koy sol kanat rafa.10 numaraya muciyi cek.

Yok ki hocada  o kapasite!

Abraham ve Rafayı çıkartıp necip ve tayfur alsın oyuna

Birazdan yapar onuda santrafor cıkartıp orta saha alır geçen macta yapmıstı gole ihtiyacımız varken!

Çevrimiçi Ravenman

13 kişile 21 takımlı bir ligde bizi şampiyon yapan adama’a hoca değil diyorsun.

Sergen bizi şampiyon etmeseydi şu an 9 yıl şampiyonluk özlemimiz olurdu Fenerbahçe gibi.

@Necmi Usta bu tür trolleride benim gibi kontrol altına alsana?

Çevrimdışı levitate

bu arada mert'te sıvıyor ama kalan şeylerin kötülüğünden onu konuşamıyoruz
bipbipbupbup

Etiketler: