UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.07.2025 Saat : 21:00 Stadyum : Stozice Stadyumu Hakemler : Juan Martínez Munuera - Diego Barbero - Miguel Martínez - Francisco José

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1600 defa] UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Shakhtar Donetsk 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi mellfred

kaleciyi bir tane uzun top atmaya zorlayamadık
bir tane top çalamadık
 her topu istedikleri gibi oyuna sokup istedikleri şekilde tempo belirliyorlar 
yazarken golü yedik

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi tolga1903

Joao mario svenson sağ kanatı iğrençliği çok başka ya. Yine kevin'e gol attirdilar demir ege harikasın çocuğum

Çevrimiçi Necmi

Helal sana demirege neden 5 milyon bile etmediğini görmüştür bazı arkadaşlar

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Demir Ege! Yedirdi devam devam orta shada demir ege kartal kayra devam!

Çevrimiçi Samet Ç

topu oyuna sokamıyoruz çünkü geri beşlinin hiçbirinin ayağı yok

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Bu takım azıcık futbol bilen bir takım karşısında asla baskın oynayamaz, topa sahip olamaz, pres yapamaz. Bunu hala hoca tercihi sananlara soruyorum. Hadi diğer maçlarda hoca tercihi, 4-2'nin rövanşında hoca erken gol bulmamız diye 50 kere söyledikten sonra yine mi hoca tercihi? Bırakın bu ayakları. Yğurtla, hıyarla, suyla anca cacık yaparsınız. Oradan akşam yemeği çıkmaz.

Çevrimiçi Necmi

bu akşamda demir egeyi yerler afiyetle
yakıştırıyorsan beşiktaşa sorun yok kimseyi yemeyelim

Çevrimiçi yaço58

Helal sana demirege neden 5 milyon bile etmediğini görmüştür bazı arkadaşlar
Ben öne çıkan bir özelliğini göremiyorum birde musrayiyi satmadıysak hoca bu maçlarda neden oynatmaz anlamıyorum şuan eldeki en önemli orta saha

Çevrimiçi Ravenman

Demir Ege topu kaybetti ama kademe giren veya yardım eden olmadı adam elini kolunu sallayarak gol attı.

Çevrimiçi KartalınGücü

İyi ki gitti Gedson yea, top kaybı yapan bir çöptü yea, gitmesi güç kaybettirmez you...

İyi izlesin futbol gurmeleri pasör ortasahamızı.

Çevrimdışı Savaş

Şu acizliği izlemek çok acı ya..

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Demir Ege orada hata yapmış olabilir ama arkadaş bu takımın hiç mi defansı yok ya? Bu takımın defansının sağ tarafında oyuncu yok mu? Paulista ve Svensson tarafından adam elini kolunu sallaya sallaya geldi, içeri girdi, şut çekti, gol attı. Antrenman maçıymış gibi.

İyi ki gitti Gedson yea, top kaybı yapan bir çöptü yea, gitmesi güç kaybettirmez you...

İyi izlesin futbol gurmeleri pasör ortasahamızı.

bol bol pas yapıyoruz!

Dk 40 doğru 1 tane şut çekeriz isabetli olur inşallah!

Çevrimiçi Samet Ç

yakıştırıyorsan beşiktaşa sorun yok kimseyi yemeyelim
11 olmayacağını defalarca yazdım yedekte önündeki oyuncuyu 30 dakika yedekler o da üçlü orta sahada yedekler ikili orta sahada eldeki orta sahaların hiçbiri olmaz adı geçenlerde dahil

Çevrimiçi tolga1903

Kanat diye oynatılan muçi ve joao mario 1 metre top süremiyor. Takımın rezilliği çok başka seviye şu orta sahaya kanatlara bak kusmuk gibi

Çevrimiçi yaço58

Takım iki top yapamıyor acizlik yönetim ne düşünüyor acaba

Çevrimiçi 38life

Söylüyoruz burada, Demir Ege ile olmaz diyoruz. Beni bilen bilir. Genç oyuncuları ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Ama olmaz. Orta sahada Demir Ege ve Kartal ile çıkamazsın. O oyunculara da yazık ediliyor. Ama elde başka alternatif var mı? Yok. Yönetim bunun hesabını vermeli.

Çevrimiçi tolga1903

Adamlar yalnızca kendi hatasında topu kaybediyor asla top kaybetmesine dahlimiz yok topu kontrol edemiyor kaybediyor yoksa 90dk topu alamaz bunlar ayağından

Çevrimiçi kahyaoglueren

Söylüyoruz burada, Demir Ege ile olmaz diyoruz. Beni bilen bilir. Genç oyuncuları ne kadar sevdiğimi bilen bilir. Ama olmaz. Orta sahada Demir Ege ve Kartal ile çıkamazsın. O oyunculara da yazık ediliyor. Ama elde başka alternatif var mı? Yok. Yönetim bunun hesabını vermeli.
Yönetim hocayi ön plana atarak kendine 3 5 ay daha kazandıracak.

Durun acele etmeyin dk 40'larda ilk şutumuzu çekeceğiz!

Çevrimiçi Samet Demir

Demir ve kartal yerine Salih ve amir var. Neyse hocaya tüm suçu yıkarız olur biter.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: