29. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor
29. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor

Beşiktaş Forum|29. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor Tarih : 10.04.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Adnan Deniz Kayatepe - Furkan Ürün - Murat Altan - Süleyman Bahadır VAR :

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

29. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor  [Okunma sayısı 2472 defa] 29. Hafta Beşiktaş 4-2 Antalyaspor

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 10.04.2026
Saat : 20:00
Stadyum : Beşiktaş Park
Hakemler : Adnan Deniz Kayatepe - Furkan Ürün - Murat Altan - Süleyman Bahadır
VAR : Davut Dakul Çelik - Bilal Gölen
Yayın : Bein Sports

Çevrimdışı kahyaoglueren

Emirhanin gevseklikten yedik, bitmiş maca rakibi ortak ediyorsun.

Çevrimiçi Samet Demir

Emirhanin gevseklikten yedik, bitmiş maca rakibi ortak ediyorsun.
Emirhan yerine de 20 milyonluk stoper almamız şart oldu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kahyaoglueren

Emirhan yerine de 20 milyonluk stoper almamız şart oldu.
Neden sadece 20 milyonluk mu adam bulunabiliyor ?

Çevrimdışı Necmi

İyide emirhan çıktıysa sol bekin geride kalması lazım rakip ceza sahası dibinde top kaptırıyor arkası bomboş

Çevrimdışı Necmi

ikinci bir emirhan almayacaksan artık öyle iyi takım iyi oyuncularla kurulur iyi oyuncuda artık 15 den başlıyor

Çevrimdışı kahyaoglueren

Çevrimdışı mellfred

ph’un son vuruşu gomez tadında

Çevrimiçi Samet Demir

Orta sahada kaptırdığımız bu tip toplar hep risk teşkil ediyor, sorun taktiksel, çözümüde hocada olması gerekiyor. Fakat biz bu zaafyeti 20 milyon ile kapatmaya çalıştık. Yeterli olmamış demek ki, o zaman bir 20 daha vermemiz lazım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Cengiz çok kötü. Umarım şunu almak gibi bir hata yapmaz yönetim.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Necmi

Orta sahada kaptırdığımız bu tip toplar hep risk teşkil ediyor, sorun taktiksel, çözümüde hocada olması gerekiyor. Fakat biz bu zaafyeti 20 milyon ile kapatmaya çalıştık. Yeterli olmamış demek ki, o zaman bir 20 daha vermemiz lazım.
20 m oynasaydı yemezdik 😂

Çevrimiçi Samet Demir

İyide emirhan çıktıysa sol bekin geride kalması lazım rakip ceza sahası dibinde top kaptırıyor arkası bomboş
Topu kaptırınca 6 kişi geri koşuyordu. Neyse hocam sağolsun büyük takım oyunu izletiyor bize.

Çevrimdışı Necmi

Yalnız biz gol yiyene kadar kimse yazı yazmadı herkes yemeyi bekliyormuş yazmak için
Ben tam beşiktaş beşiktaş gibi başladı diye yazacaktım baktım hiç mesaj yok totemi bozmayayım dedim 😂

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yalnız biz gol yiyene kadar kimse yazı yazmadı herkes yemeyi bekliyormuş yazmak için
Ben tam beşiktaş beşiktaş gibi başladı diye yazacaktım baktım hiç mesaj yok totemi bozmayayım dedim 😂
4.'lugu kesinlestiriyoruz 😁 🦅

Çevrimdışı Necmi

Topu kaptırınca 6 kişi geri koşuyordu. Neyse hocam sağolsun büyük takım oyunu izletiyor bize.
sorun birazda oyuncularda sol bekin sol stoperine bakması lazım çıkıyorsa geride kalacak herşeyide hoca söylemesin artık

Çevrimiçi gokhans

Jota’nın son vuruşu kötü ve biraz hırslı ve bencil ama ilginçdir her pozisyonda var. Beşiktaş seviyesinde değil ama cengiz’in yanında beckham gibi görünüo o ayrı :D cengiz bugün top kaptırma rekoru kırıyor yine bi gol yedirdi ama ofsayt oldu Allah dan.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

antalya’nın santroforu baya iyi aslında yazıyordum eleman jenerik gol  attı

Çevrimdışı Necmi

Jota’nın son vuruşu kötü ve biraz hırslı ve bencil ama ilginçdir her pozisyonda var. Beşiktaş seviyesinde değil ama cengiz’in yanında beckham gibi görünüo o ayrı :D cengiz bugün top kaptırma rekoru kırıyor yine bi gol yedirdi ama ofsayt oldu Allah dan.
jota çıktı cengiz hala oyunda bu kadar kötü antalya varken sahanın en kötüsü cengiz ve hala oyunda

Çevrimdışı mellfred

şu cengiz’in oyunda kaldığı her dakika ziyan

Çevrimdışı Necmi

şu cengiz’in oyunda kaldığı her dakika ziyan
ayağına değen tüm topları kaybettik

Çevrimiçi Samet Demir

Salih girmezse olmazdı zaten :)

Çevrimdışı Monza

Rıdvanın bünyesi üst üste 3-4 maçı çıkartmaz diyorduk. Aylardır 90 dk oynuyor.

Çevrimiçi gokhans

Jota oyundan çıkarken çok üzgündü valla öyle görünce bende üzüldüm :) bu arada cerny oyuna girerken cengiz’in yüzüne bile bakmadı, takımda soyunma odasında ciddi bir sıkıntı olduğu çok belli. Adaletsiz oyuncu tercihlerinin hazin sonuçları bunlar malesef..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı mellfred

her şeye rağmen kazanma alışkanlığı
demoralize olmadan her an golü atabilirim tehditli oyundan ben memnunum
bilmiyorum antalya sürekli yaklaştıkça sizin de aklınıza bir türlü skoru koruyamadığımız geçen seneler geldi mi
takım fena değil 3-4 kalitesi oyuncuyla bu takım şampiyonluğa oynar
ha şampiyon olur muyuz onu reis bilir

Etiketler: