21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor
21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Beşiktaş Forum|21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor Tarih : 08.02.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Mehmet Emin Tuğral - Murat Temel - Fatih Tokail VAR :

Mehmet57, gokhans, Samet Ç, Samet Demir, murat baltacı, Zafer55, 38life, ulumemo, balkan-kartal, bull74, blackeagle35, cornelius ve 113 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor  [Okunma sayısı 4118 defa] 21. Hafta Beşiktaş 2-2 Alanyaspor

Çevrimiçi Samet Demir

zaten kopmuştu. Islıklanacağı zaten ortada, sergen inatla ersin oynatacak, oynatıyor yapacak bir şey yok. Mert’i ersin için yedi, emre ve emir var onlarada şans vermiyorki 2side en azından kaleci, ersin kaleci bile değil sergen kontejyanıyla oynuyor.
Yabancı kaleciyi neden aldık madem kaleyi ersin koruyacak ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Hakem hataları falan artık yazasım gelmiyor, hakem ayrı problem, yönetim başlı başına problem. 80 küsür dakika cengize sabreden Sergen ayrı problem. Yahu gökhanı hiç mi görmüyor gözlerin? Panamalı çocuklar ilk maçta anlamış durumu. 4-1-4-1 den başla diziliş bilmez misin? Oh 3 tane defansın kucağında bekledik 90 dk hiç mi müdehale etmek aklına gelmedi ? Şu takıma stoper aldıracağına kanat ya da orta saha aldırsaydın bu kadar ezilmezdin. Ayrıca topyekün ilerde basma olayına ne zaman son vereceksin merakla bekliyorum ? Valla sıkıldık artık.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Hakem hataları falan artık yazasım gelmiyor, hakem ayrı problem, yönetim başlı başına problem. 80 küsür dakika cengize sabreden Sergen ayrı problem. Yahu gökhanı hiç mi görmüyor gözlerin? Panamalı çocuklar ilk maçta anlamış durumu. 4-1-4-1 den başla diziliş bilmez misin? Oh 3 tane defansın kucağında bekledik 90 dk hiç mi müdehale etmek aklına gelmedi ? Şu takıma stoper aldıracağına kanat ya da orta saha aldırsaydın bu kadar ezilmezdin. Ayrıca topyekün ilerde basma olayına ne zaman son vereceksin merakla bekliyorum ? Valla sıkıldık artık.
ne zaman son verir biliyormusun? Hızlı çıkıp cezayı kesecek bir takımla karşılaşıp rencide edici bir mağlubiyet yaşandığı zaman son verecek. Gerçi avrupada da yokuz, derbilerde de böyle oynatmaz muhtemelen…
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi underworld

Başka bir şey bilmiyor çünkü.
Tek kişi ile orta sahayı kapamaya çalışıyoruz, inanılır gibi değil.
Onlarca gol ve bir kamyon pozisyon veriyoruz rakip ayırt etmeden.
Yani bunları görüpte bir kez bile önlem alamayan birine ne kadar daha tahammül edeceğiz.

Etiketler: