20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor
20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor

Beşiktaş Forum|20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor Tarih : 31.01.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Batuhan Kolak - Mehmet Salih Mazlum - Suat Güz - Muhammet Ali Metoğlu VAR :

Zafer55, underworld, Umutcan Kaya, murat baltacı, tolga1903, sefaköykartali ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor  [Okunma sayısı 2153 defa] 20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor

Çevrimiçi tolga1903

Çevrimiçi levitate

yine bala da orkun attı iyi oldu
bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

orkun sana en çok ben karşı çıkmıştım ama helal olsun sana kartal çocuk
büyük karaktersin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Ulan gonyali comarlar bu gol her yerinize girsin!!!

Çevrimiçi kartalizma190399

Zaten birisinin çıkıp Mert neden gönderildi, açıklaması lazım. Mert iyidir - kötüdür, formdadır - değildir, bunlar tartışılır. Ama alternatifinin Ersin olduğu yerde sözleşmeli Mert apar topar Fenere gönderilmez.

Sonu böyle oldu işte, topyekün yuhalanmak.

Mert'i kac senedir az cok taniyoruz, Fener'deyken bile bir sikintisini gormedik. Bu kadar oyuncu su kaynatiyorsa sikinti oyuncularda degildir. Yakinda Cerny de su kaynatmaya baslarsa sasirmam.

Çevrimiçi Samet Ç

orkun attı yine takımdaki tek kaliteli ayak

Çevrimiçi mellfred

yatın şimdi anadolu çomarları

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

çok güreşiyor kendini yoruyor sonra başka bir şeye enerji kalmıyor :D

Aynen aslında tek dokunuşla kendini çok rahat boşa çıkarabilir çünkü güçlü ve hızlı.

Çevrimiçi murat baltacı

Süper oldu bu gol Orkunun atması ayrı güzel (Hakaret Yasak)₅ konya
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi tolga1903

yatın şimdi anadolu çomarları

Yıllardır bu kadar tiksindigim bi anadolu takımı olmamıştı. Hayvan gibi dalarlar kendilerine dokunuldugu an yatarlar böyle aşşağlık takım görmemiştim bayadir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Geçmiş olsun Asllani kırmızı görür.

Çevrimiçi murat baltacı

Lan ilk maçın yuh (Küfür Yasak)₆ şansına tüküreyim
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

Aynen aslında tek dokunuşla kendini çok rahat boşa çıkarabilir çünkü güçlü ve hızlı.

daha 18 neyse ki döve döve öğretiriz sıkıntı yok :D ya da demir ege misali erkenden avrupa yolu baksın

bana hojlund'u andırıyor o da böyle güreşiyor sürekli :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

asllani kardeş hoş geldin :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi sefaköykartali

Çok acayip şu kırmızı kart işi ya, kısmet mi denir nasip mi camianın üstünde bi uğursuzluk var resmen

Çevrimiçi tolga1903

Lan olm hahahha nasi bi takım bu ya

Çevrimiçi levitate

olm nasıl üzüldü ya valla içim gitti 10 kişi moral veremediler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Asllani'yi neden almamalısın işte bu yüzden bu kadar agresif pres talep edebileceğin bir adam değil daha çok böyle mavi ekran verir sezonun devamında adam regista sen adamdan hiç yapamayacağı işleri talep edemezsin

Çevrimiçi Özgür Gültekin

2 maç ceza alır muhtemelen.

Çevrimiçi mellfred

Yıllardır bu kadar tiksindigim bi anadolu takımı olmamıştı. Hayvan gibi dalarlar kendilerine dokunuldugu an yatarlar böyle aşşağlık takım görmemiştim bayadir
bunlarda 3 aliler vardı bir ara ölğmğne savaşırlardı bize karşı
hepsi kavşak

Çevrimiçi levitate

Asllani'yi neden almamalısın işte bu yüzden bu kadar agresif pres talep edebileceğin bir adam değil daha çok böyle mavi ekran verir sezonun devamında adam regista sen adamdan hiç yapamayacağı işleri talep edemezsin

ondan değil ya kendimi göstericem derken saçmaladı :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

deniz türüç aveli seke seke frikiğin başına geldi vurduğu şuta bak yarıldım
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Preslik bir durum yok. Çevre kontrolü yaparken topu ayağından açtı. Yani kendi salakligi

Etiketler: