20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor
20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor

Beşiktaş Forum|20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor Tarih : 31.01.2026 Saat : 20:00 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Batuhan Kolak - Mehmet Salih Mazlum - Suat Güz - Muhammet Ali Metoğlu VAR :

Zafer55, balkan-kartal, underworld, Umutcan Kaya, murat baltacı, tolga1903, sefaköykartali, Serdar3444 ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor  [Okunma sayısı 2139 defa] 20. Hafta Beşiktaş 2-1 Konyaspor

Çevrimiçi murat baltacı

Orkun git kardeşim sezon başından beri kaçındı asistini yedi bu beyinsizler
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi murat baltacı

Ersin yuhalanıyor.

Şampiyon kaleci deniyordu. Biz sıradan bir taraftar olarak burada diyorduk, bu iyi bir çocuk ama kaleci değil, diye. Yani bu işin buraya mı gelmesi lazımdı. Yıllardır bir kaleci almak bu kadar mı zordu yüz küsür yıllık camiaya?

Sol açıktan sonra kaleci mevkisi de kangrene dönmese bari...
Vasat kaleci bu zamana kadar yollanmamasi ayrı hata hala oynatılması ayrı hata formsuz diye merti kesi yolladı Ersin her maç kalede başka kalecimi yok arkadaş alamıyorsanız başkasına şans verin ersine katlanmak zorundamiyiz
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Mustafa forvet oynayacak. 1 aydır antrenman performansı iyi. Bugün onla başlamayı tercih ettim. Bilal kendi yerinde. Cengiz sakatlıktan döndü, normale dönüyor. Ndidi'nin başından ciddi bir olay geçti, babasını kaybetti. Başsağlığı dileyelim. Herkes kendi pozisyonunda oynuyor. Tamamen performansa bağlı 1-2 değişiklik olabilir.

Ben bu açıklamayı kaçırmışım, salih, orkun, cerny, bilal hiç biri ya kendi rolünde ya da mevkisinde oynamıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Monza

Vasat kaleci bu zamana kadar yollanmamasi ayrı hata hala oynatılması ayrı hata formsuz diye merti kesi yolladı Ersin her maç kalede başka kalecimi yok arkadaş alamıyorsanız başkasına şans verin ersine katlanmak zorundamiyiz

Zaten birisinin çıkıp Mert neden gönderildi, açıklaması lazım. Mert iyidir - kötüdür, formdadır - değildir, bunlar tartışılır. Ama alternatifinin Ersin olduğu yerde sözleşmeli Mert apar topar Fenere gönderilmez.

Sonu böyle oldu işte, topyekün yuhalanmak.

Çevrimiçi levitate

Sergen Yalçın: "Mustafa forvet oynayacak. 1 aydır antrenman performansı iyi. Bugün onla başlamayı tercih ettim. Bilal kendi yerinde. Cengiz sakatlıktan döndü, normale dönüyor. Ndidi'nin başından ciddi bir olay geçti, babasını kaybetti. Başsağlığı dileyelim. Herkes kendi pozisyonunda oynuyor. Tamamen performansa bağlı 1-2 değişiklik olabilir.

Ben bu açıklamayı kaçırmışım, salih, orkun, cerny, bilal hiç biri ya kendi rolünde ya da mevkisinde oynamıyor.

bilal kendi mi yerinde :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Monza

Bilal kendi yerinde mi?  :) :)

Çevrimiçi Zafer55

Mustafanın boyu topsuzken 1.90 ...topu alınca 1.60 oluyor ilginç çocuk😊

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bilal kendi mi yerinde :D

Yeri tek doğru olan o, Bilal asla tek santrafor oynamaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Salih atacağın sutun....

Çevrimiçi tolga1903

Şu aptal özürlü spastikt muleka denen beyin yoksunundan gol yiceksin demi illa allahin belası takım?

Çevrimiçi tolga1903

Şu salih'i çıkar ya

Çevrimiçi Monza

Bizim karşımıza çıkan kaleci panter kesiliyor. Bu gece de aynı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu konyali comarlardan nefret ediyorum.

Çevrimiçi mellfred

rakip hemen her topta süreye oynarken
bizim dünya da yansa takım da doğransa oyıncularımız dövülse umurunda olmayan asla maçla ilişkisi kalmamış  embesil bir taraftar kümesi var laylomlom yapmaya gelen
beşiktaş taraftarının sahaya etkisi eksidir

Çevrimiçi tolga1903

Sergen neyi bekliyosun mustafa cengiz salih çöplerini çıkarmak için baba?

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Biraz sonra Cerny çıkar.

Çevrimiçi mellfred

taraftar gibi oyuncularda da gereksiz bir tevazü bir iyi niyet
yerde yatan oyuncuyu çeke çeke saha dışına götüreceksin icabında
buraya gelen anadolu  çomarlarının  bu öz güveni başta yönetim , takım ama en başta taraftarın acİyetinden kaynaklanıyor

Çevrimiçi tolga1903

Tribün ersin'i isliklayana kadar su gökhan denen malı ıslıklasa simdi belki biyerleri tutuşur sağ bek ararlardı

Çevrimiçi murat baltacı

Salih leş Mustafa iyi bugün baya zorladı rakip defansı hakem izliyor her pozisyonda indiriyorlar
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi levitate

duyuyor musun adalı trollmüymüş istifa isteyenler
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mustafayi özel hoca ile her gün cslistiririm.
Su çocuk alt yapısını Avrupada almış olsa çok farklı bir noktada olurdu.

Çevrimiçi levitate

Mustafayi özel hoca ile her gün cslistiririm.
Su çocuk alt yapısını Avrupada almış olsa çok farklı bir noktada olurdu.

teknik hariç her şey var :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

teknik hariç her şey var :D

Valla yatsın kalksın first touch çalışsın önce.
O bile çok farkettirecek.
Fizik olarak iki ayıyla bayağı sağlam mücadele verdi.

Çevrimiçi levitate

Valla yatsın kalksın first touch çalışsın önce.
O bile çok farkettirecek.
Fizik olarak iki ayıyla bayağı sağlam mücadele verdi.

çok güreşiyor kendini yoruyor sonra başka bir şeye enerji kalmıyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

hücum edecek iki adam vardı ikisi de çıktı :D
bipbipbupbup

Etiketler: