16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş
16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş Tarih : 14.12.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Hakan Yemişken - Mustafa Savranlar - Batuhan Kolak VAR : Alper

Zafer55, murat baltacı, Mehmet57, Monza, matias_27, 38life, Liquidator, BJKTÜRK23, cornelius ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 3301 defa] 16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

3S istifa acilen kurtulmak lazım

Çevrimiçi Necmi

ilk 10 içinde bulunan takımlardan sadece kocaelini yendi
hadi ya ikinci yarı onuda telafi eder artık

Çevrimiçi mellfred

başı kesik tavuğun bile bir aklı vardır
takım ortasahayı geçince eli yağına dolanıyor
inanılmaz
şu jurasek denen seşşeipin çektiği şut nedir be

Çevrimiçi levitate

33 şut yemişiz 2 direk 2-3 tane de kale dibinde atamadıkları var büyük rezillik
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

3S istifa acilen kurtulmak lazım
devre arası iyice batırır sonra gider bunlar geleninde elini kapatır

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

başı kesik tavuğun bile bir aklı vardır
takım ortasahayı geçince eli yağına dolanıyor
inanılmaz
şu jurasek denen seşşeipin çektiği şut nedir be

Takımın başında "hücumu çalıştıramam" diyen bir hoca olunca normal şeyler bunlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Necmi

33 şut yemişiz 2 direk 2-3 tane de kale dibinde atamadıkları var büyük rezillik
ve kenarda bizim gibi seyretti hoca denen müsvette

Çevrimiçi Samet Ç

rize maçında topluca istifa çağırısı lazım başka yolu yok gerekirse yamyamlık yapacaklar adamcılık yapmayacaklar

Çevrimiçi levitate

ve kenarda bizim gibi seyretti hoca denen müsvette

zubkov robben'e döndü adam aynı hareketi 30 kere yaptı birisi bile uyanamadı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

geçen sezon leş gibi kadro ile en azından büyük maçları kaybetmiyorduk bu onu da beceremiyor topraktepe bundan büyük hoca hatta daha ileri gidiyorum karaveli bile bundan daha iyi hoca

Çevrimiçi kahyaoglueren

Haftaya Rize, peşine Fener maçı için de bahanesi hazirdi mac öncesinden.

El Bilal ve Ndidi Afrika kupasına gidiyor, iyice eksiliyoruz demiş. 

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Biz sezon başı sezon içi çalışırken şöyle antrenmanlar yaparız

“10 kişi kaldığımız zaman nasıl oynayacağız?”

Bir takım 10 kişi kaldığı zaman bir derbi maçta nasıl oynar?

Biri öğretsin bence. Kesin birinin öğretmesi lazım o tarafa."

:D

Çevrimiçi levitate

bu kodumun geriye çekilmeli futbolunu gs 10 kişiykende oynadık yine maçı verdik, büyük takım şöyle böyle diyordu hadi göstersin? 3 oldu ama topla oynama %30 falandı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Sergen Yalçın: "Biz sezon başı sezon içi çalışırken şöyle antrenmanlar yaparız

“10 kişi kaldığımız zaman nasıl oynayacağız?”

Bir takım 10 kişi kaldığı zaman bir derbi maçta nasıl oynar?

Biri öğretsin bence. Kesin birinin öğretmesi lazım o tarafa."

:D

Çok doğru konuşmuş Sergen hocam. Keşke takımın başına geçse de büyük takım hocası 10 kişi nasıl oynatır gösterse.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

geçen sezon leş gibi kadro ile en azından büyük maçları kaybetmiyorduk bu onu da beceremiyor topraktepe bundan büyük hoca hatta daha ileri gidiyorum karaveli bile bundan daha iyi hoca
Ben o oyunu oynatırım, büyük takım oyununu oynatırım ben. Yenilirim ama oynatırım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Akşam ekoltv de Sergen Yalçını izlemek vardı şimdi. Taraftarın sesi olurdu.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Zafer55

Ben o oyunu oynatırım, büyük takım oyununu oynatırım ben. Yenilirim ama oynatırım.
Batuhana çok benzetiyorum...biri nekadar futbolcuysa öbürü de o kadar hoca ama ikiside videolarda komik

Çevrimiçi Samet Demir

Batuhana çok benzetiyorum...biri nekadar futbolcuysa öbürü de o kadar hoca ama ikiside videolarda komik
Valla abi üzülüyorum ya böyle yazıyorum haftalardan beri ama çok üzülüyorum. Bir insan kendini nasıl rezil eder ya. Hiç mi yakınları uyar mıyor? Abi sen ne yapıyorsun diye. Olan Beşiktaşıma oluyor.

Çevrimiçi Necmi

rize maçında topluca istifa çağırısı lazım başka yolu yok gerekirse yamyamlık yapacaklar adamcılık yapmayacaklar
rize maçını kazanmamız düşük ihtimal bile değil
Bu arada bunlar arsız öyle istifa demekle gitmezler

Çevrimiçi Necmi

Valla abi üzülüyorum ya böyle yazıyorum haftalardan beri ama çok üzülüyorum. Bir insan kendini nasıl rezil eder ya. Hiç mi yakınları uyar mıyor? Abi sen ne yapıyorsun diye. Olan Beşiktaşıma oluyor.
adamın ego tavan etrafınımı dinler sence zaten böyle tipler sırtını sıvazlamayanı yanında tutmaz

Çevrimiçi Samet Demir

adamın ego tavan etrafınımı dinler sence zaten böyle tipler sırtını sıvazlamayanı yanında tutmaz
Kötü hoca olmasını geçtim, kötü insan olduğunu düşünmeye başlıyorum ağabey.

(Bu başkan ve sergen ile ocak ayını geçirecek olduğumuzu düşününce kalbim sıkışıyor. )

Çevrimiçi Samet Demir

O kadar rezil kadro çıkarıyor ki onu eleştirmekten hakemlere sıra gelmiyor. Yediğimiz kırmızının aynı pozisyon olmuş var uyuyor, rachica son adam tarafından topsuz alanda yer düşürülüyor hakem ve var uyuyor. Geçen sene topsuz alanda bu ts penaltı almıştı.

Çevrimiçi Necmi

ikisindede olmayan şey iş ahlakı üstüne sergen hocada değil adam geldiği gün sırıtarak beşincilik mücadelesi vermeye geldik dedi daha ne bekliyoruz işde veriyor beşincilik mücadelesini ama o bile zor

Çevrimiçi Samet Ç

Bize uykusunda bile futbol düşünecek manyak bir hoca lazım

Çevrimiçi Samet Demir

beIN Sports, Beşiktaş'ın itiraz ettiği kırmızı kart pozisyonunu devre arasında göstermedi.

🗣️ 🎙️Güntekin Onay: "Arkadaşlarımız montaja koymayı unutmuş..."

Etiketler: