16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş
16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş Tarih : 14.12.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Papara Park Hakemler : Ali Şansalan - Hakan Yemişken - Mustafa Savranlar - Batuhan Kolak VAR : Alper

Zafer55, murat baltacı, Mehmet57, Monza, matias_27, 38life, Liquidator, BJKTÜRK23, cornelius ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş  [Okunma sayısı 3310 defa] 16. Hafta Trabzonspor 3-3 Beşiktaş

Çevrimiçi tolga1903

Gökhan Sazdağı'nın yedeğe çekilmesi için acaba kaç yüz tane daha gole sebep olan hata yapması gerekecek merak ediyorum. Sergen'in adamcılığı hangi noktada istemeyerek de olsa kırılmak zorunda kalacak acaba.

28 yaşına kadar sol açık oynamış transfer yasağı ve zorunluluktan sağ bek oynatilmak zorunda kalmış bir anadolu leşini alıp sağ bek diye her maç oynatirsan ne bekliyorsun ki? Taylan umarım kaçar kurtulur bir an önce rezil etti çocuğu

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Gökhan Sazdağı'nın yedeğe çekilmesi için acaba kaç yüz tane daha gole sebep olan hata yapması gerekecek merak ediyorum. Sergen'in adamcılığı hangi noktada istemeyerek de olsa kırılmak zorunda kalacak acaba.

Şu hataları Taylan yapsa Graf'ın yedi sülalesine kameralar önünde söverdi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

Auta çıkan topu ortaya asist yaptı, mal herif.
hadi yaptın bir hata o topu niye merkeze doğru uzaklaştırıyorsun altyapıda öğretiyorlar bunları

Çevrimiçi Necmi

Cengiz gibi sakatlanmadan kesmez.
cengizi kesmediki yerini hazır tutuyor raşitsa oynatarak

Çevrimiçi Necmi

hadi yaptın bir hata o topu niye merkeze doğru uzaklaştırıyorsun altyapıda öğretiyorlar bunları
suç onun değilki alana ve oynatana bakacaksın

Çevrimiçi Samet Ç

3 yaptık ama ben bu sergene hiç güvenmiyorum ne yapar ne eder verir maçı

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu ne bea habere gol bildirisi geliyor.

Çevrimiçi tolga1903

Defansı rezil iki takım gerçekten ya

Çevrimiçi levitate

ts'nin mallıklardan atıyoruz valla arka taraf boş
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Trabzon anlaşılan baya gaza gelmiş seri galibiyetlerden sonra. Böyle hadlerini bilmeden oynamaya devam ederlerse 6'yı rahat buluruz.

Çevrimiçi Samet Ç

cerny sağ koridor 2 gol ve rakibe sarı aldırma işi gör bunları

Çevrimiçi 38life

cengizi kesmediki yerini hazır tutuyor raşitsa oynatarak

Aynen öyle. Bu çok önemli bir detay. Cerny'yi bilerek orada oynatmıyor çünkü oynatırsa ve Cerny orada performansını yükseltirse Cengiz döndüğünde Cengizi oraya koymak çok tepkiye yol açar. O yüzden Cengiz de sakatlansa, Rashica da sakatlansa Cerny'yi orada oynatmaz.

Çevrimiçi levitate

eveeet bilal oğlan kırmızı yedi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bize gelen Iq şunun bir yarısını kapıda bırakıp içeri giriyor, bu kadar aptalca kart görülür mü

Çevrimiçi mellfred

hakemler tarafından sistematik şekilde doğranıyoruz

Çevrimiçi levitate

3-1'den vermezsiniz herhalde diye düşünüyorum
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Beşiktaş'ın oyun sisteminde bu kırmızı kartlar normal. Taraftar oyunculara kızar, Orkuna, Bilale vs. ama oyuncuların bir suçu yok. Maçın başından beri 35 dakikada 3 futbolcumuz rakibin bileğine bastı. Bu tesadüf değil. Tercih edilen oyun mentalitesiyle alakalı. Bu mentalitenin artılarından mutluysan eksilerine de katlanacaksın.

Çevrimiçi levitate

3-1'den vermezsiniz herhalde diye düşünüyorum

yine çekildik geriye
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Sergen'in kafası şuan çok rahattır. Puan kaybedilirse bahane hazır çünkü. Suçlu belli.

Çevrimiçi levitate

Sergen'in kafası şuan çok rahattır. Puan kaybedilirse bahane hazır çünkü. Suçlu belli.

lazio dün 9 kişiyken gol atıp kazandı boş yapmasın
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

lazio dün 9 kişiyken gol atıp kazandı boş yapmasın
bizde 9 kişi kalacağız bakalım ne yapacak

Çevrimiçi Samet Ç

anadolu bekine bak şimdide yetişemeyeceği topa koşup takım 10 kişiyken yerini boşalttı

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi mellfred

hakemin bedel dili oyuncuları çiilrden çıkardı

Etiketler: