15. Hafta Beşiktaş 2-2 Gaziantep FK
15. Hafta Beşiktaş 2-2 Gaziantep FK

Beşiktaş Forum|15. Hafta Beşiktaş 2-2 Gaziantep FK Tarih : 08.12.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Mehmet Emin Tuğral - Bersan Duran - Muhammet Ali Metoğlu

Gökhan Güvenç, Samet Demir, Sinan66, Umutcan Kaya, hasankale, tolga1903, Zafer55, matias_27, Monza, mellfred, murat baltacı, maıden, Samet Ç, emre_1978 ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

15. Hafta Beşiktaş 2-2 Gaziantep FK  [Okunma sayısı 2962 defa] 15. Hafta Beşiktaş 2-2 Gaziantep FK

Çevrimdışı Necmi

Tarih : 08.12.2025
Saat : 20:00
Stadyum : Tüpraş Stadyumu
Hakemler : Kadir Sağlam - Mehmet Emin Tuğral - Bersan Duran - Muhammet Ali Metoğlu
VAR : Halil Umut Meler - Mehmet Salih Mazlum
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

https://x.com/Besiktas/status/1998056196750667882?t=1dfkDeOgF-M3H195IBOffQ&s=19

11imiz belli olmuş.
şu cengiz’i gördükçe elim ayağım boşalıyor. Demirege, djalo yedek, udokhai yedeklerde bile yok.!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi tolga1903

şu cengiz’i gördükçe elim ayağım boşalıyor. Demirege, djalo yedek, udokhai yedeklerde bile yok.!!

Benim de paulista denen adamı görünce. Hayır yerine oynasın dedigimiz adam gerçekten kötü futbolcu olsa veya sadece tek bir özelliği iyi olsa git paulista'yı oynat. Ulan önde oynamak isteyen td'sün sözüm ona, daha hızlı daha güçlü hücum duran toplarında çok daha iyi adamı yedeğe hapsedip de hiçbir maçı 90 dakika çıkaramayan 35 yaşında kronik sakat bir adamı ısrarla oynatmanın bana bir kişi mantığını söylesin lütfen bu djalo bu sergen ve ekibine ne yapmış olabilir donunu falan mı indirdi sergen'e karşı?

Çevrimiçi levitate

Benim de paulista denen adamı görünce. Hayır yerine oynasın dedigimiz adam gerçekten kötü futbolcu olsa veya sadece tek bir özelliği iyi olsa git paulista'yı oynat. Ulan önde oynamak isteyen td'sün sözüm ona, daha hızlı daha güçlü hücum duran toplarında çok daha iyi adamı yedeğe hapsedip de hiçbir maçı 90 dakika çıkaramayan 35 yaşında kronik sakat bir adamı ısrarla oynatmanın bana bir kişi mantığını söylesin lütfen bu djalo bu sergen ve ekibine ne yapmış olabilir donunu falan mı indirdi sergen'e karşı?
ilk maçta penaltı yaptırdı ya ondan bence
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Stoper transferi istiyor çünkü. Djalo oynatsa stoper ihtiyacı kalmayacak. (Belki Rotasyona alabilir) Aynı durum demir ege içinde geçerli.

Düşünüyorum acaba ben mi fazla acımasızca yorum yapıyorum diye ama yok abi. Gerçekten bu tercihler normal değil.

6 milyona cengizi de çakacaklar bize. Rafa yı gönderip irfancanı da aldık mı. Tamamdır.

Çevrimiçi Samet Demir

Udakhai'nin yakını vefat etmiş, özel izin almış sanırım. Öyle birşey okumuştum.

Çevrimiçi tolga1903

Stoper transferi istiyor çünkü. Djalo oynatsa stoper ihtiyacı kalmayacak. (Belki Rotasyona alabilir) Aynı durum demir ege içinde geçerli.

Düşünüyorum acaba ben mi fazla acımasızca yorum yapıyorum diye ama yok abi. Gerçekten bu tercihler normal değil.

6 milyona cengizi de çakacaklar bize. Rafa yı gönderip irfancanı da aldık mı. Tamamdır.

Yok gerçekten adamın bazı tercihleri delirtiyor beni acımasızlık falan değil dümdüz adam kayırıyor

Çevrimiçi tolga1903

Niye gerizekalı gibi sürekli faul yapıyor bu takım? Normal alamıyor musunuz abi siz rakipten topu

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Gökhan sazdağını da yedek bıraksın @levitate djalo penaltı yaptırmış ya şu salağı başımıza bela ettiler kayserinizin de sağ bekinizin de

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Gökhan sazdağını da yedek bıraksın @levitate djalo penaltı yaptırmış ya şu salağı başımıza bela ettiler kayserinizin de sağ bekinizin de

bana kalsa taylan maç başı 400 dk falan oynamalı adam ne zaman oynasa ışık gösterdi

oyuncu kayıran hocalara kıl oluyorum 17-18'de şenol hocada öyle deli ediyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi tolga1903

Toure kendini taksana adama toure bir tane akıllı zeki futbolcu yok lanet olasica takimda

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi mellfred

o kadar aptal oyuncu gurubu var ki sergene hak verecek noktadayız
bu kadar üst üste bu kadar amatörce hatalar yapılmaz yahu
her hafta biri sıçıyor

Çevrimiçi levitate

15 dk sonra çizgi çekerler.
çektiler emirhanın omzu gibi gözüküyor :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi levitate

antep 5 tane yiyecek gibi takılıyor çok panikler
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

o kadar aptal oyuncu gurubu var ki sergene hak verecek noktadayız
bu kadar üst üste bu kadar amatörce hatalar yapılmaz yahu
her hafta biri sıçıyor
hoca kesmiyor ki bizzat kendi toplantılarda gömüyor ama oynatıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

milimetrik ofsayt yok
böyle cenabetlikler yaşanıyorsa o takımda bir hayır olmadığının kanıtıdır bence çok uzatmadan kepenkleri indirmek lazım :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

antep 5 tane yiyecek gibi takılıyor çok panikler
bizde yiyecek gibi takılıyoruz takım aşırı ileri çıktı arka bomboş
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

bizde yiyecek gibi takılıyoruz takım aşırı ileri çıktı arka bomboş
Büyük takım futbolu oynuyoruz.

Etiketler: