9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği
9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Beşiktaş Forum|9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği Tarih : 18.10.2025 Saat : 17:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Oğuzhan Çakır - Samet Çiçek - Suat Güz - Adnan Deniz Kayatepe VAR :

underworld, Irakleio, Zafer55, Sinan66, Tass, ulumemo, Rasim ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği  [Okunma sayısı 1468 defa] 9. Hafta Beşiktaş 1-2 Gençlerbirliği

Çevrimiçi levitate

Kardeşim demek istediğim hocanın Graf konusunda bir tasarrufu falan olamaz. Burada devreye yönetimin girmesi lazım. Tabi bu profesyonel yönetilen kulüpler için geçerli olur. Yönetim direk duruş sergilemeli, sonuçta Grafın işi başka Sergenin başka.

Bu işlerde öyle tv karşısında sallamayla, tahta karşısına geçip ben oyuncuların ismini yazarken orta saha çizgisinden başlarım demekle olmuyor. Futbol artık bilim oldu. Tembel insanlara ekmek yok.

o zaman başkan başkanlığını yapsın seni ilgilendirmez desin abi başka bi yol yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi Mehmet57

9 kisi kalan konyaya yenemediği dönemlerden  biliyoruz oleyi.

Beden hoca sevginizi alın götürün yanınızda klübü vasat anadolu seviyesine çektiniz zaten.

Beklerde adriano,caner,gökhan,beck'lerden svenson,rıdvan,jurasek seviyesine geldi nereden nereye geldik.

Alman panzeri gomezden mustafa pektemeği aratan 40 milyon € verilen abrahama.

Beğenmeyip eleştirilen Quaresma,babelden raşitsa,jota,cengize alın gelinen seviyeye bakın.

Bu transferlere onay veren de ole hocanızdı.

Kusura bakma, ama sana icerigi argumanli yorum bile yazmaya tenezul etmiyorum. Futbolun F’sinden anlamiyorsun, ve gecen yaz surecindeki soylediklerinden sonra soylemen gereken tek sey “hakliymissiniz, yanilmisim” olmasi gerekirken hala bahane uretiyorsun.

Hayal dunyanda sana bol keyifler.

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

https://x.com/KartalRecord/status/1979557167595143675

babasıda sahada uyudu.2 dk da svenson ile maca ortak ettiler kim bulup getirdiyse kim onay verdiyse izlediyse saygılarımı iletiyorum.

Çevrimiçi gokhans

Yenilgide yokluktan Emirhan’i sol kanat bek oynatan, sag beki olmayan, yedek stoperi olmayan, 6’si olmayan (yedegi olmayan), kanatlari olmayan, yedek santroforu olmayan Solskjaer sorumluydu ve kadro degil. Kadro fark etmiyordu. Ama tarihin en pahali kadrosunu oynatamayan Sergen sorumlu degil, kadro kotu?

Yersen. Gidin plaj voleybolu falan izleyin, yeter ki artik su kulubun yakasindan dusun senolunuzla, sergeninizle.
geçtim ole’yi, rio’nun kadro hepsininkinden kötü ve rezil bir kadroydu. kimsede çıkıp immobile bunu atamıyorsa rio ne yapsın demedi mesela, ama bugün abraham atamadı sergen ne yapsın diyebiliyorlar!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Mehmet57

geçtim ole’yi, rio’nun kadro hepsininkinden kötü ve rezil bir kadroydu. kimsede çıkıp immobile bunu atamıyorsa rio ne yapsın demedi mesela, ama bugün abraham atamadı sergen ne yapsın diyebiliyorlar!!

Gio ve Ole son 10 senede bu kulube gelen en iyi hocalar. Ne yazik ki futbolu anlamayan adamci taraftar grubu ikisinide yedi.

Kusura bakma, am sana icerigi dogru yorum bile yazmaya tenezul etmiyorum. Futbolun F’sinden anlamiyorsun, ve gecen yaz surecindeki soylediklerinden sonra soylemen gereken tek sey “hakliymissiniz, yanilmisim” olmasi gerekirken hala bahane uretiyorsun.

Hayal dunyanda sana bol keyifler.

Cevap yazmaya tenezzül etmiyor değilsin cevap veremiyorsun argüman üretemiyorsun ben her zaman gerçekleri konuşurum.haklı değilsiniz neden haklısınız yanılmışım diyeceğim.Ole hocan hoca değildi sen halen çıkıp gelmiş oleyi savunuyorsun yanlışı yanlışla düzeltmeye calısıyorsun.

Bu vasat oyuncuları ole hocanız getirmedi mi! onay vermedi mi?

Gio ve Ole son 10 senede bu kulube gelen en iyi hocalar. Ne yazik ki futbolu anlamayan adamci taraftar grubu ikisinide yedi.

moralim bozukken güldürdün beni iyi geldi biraz.

Senin müthiş ole hocanı bütün klüpler peşine takmış herkes onu istemesine rağmen yine mac analisti görevine geri dönmüş bize gelmeden önce de o görevdeydi zaten.  :lol:

https://www.transfermarkt.com.tr/ole-gunnar-solskjaer/profil/trainer/7286

Gio liverpoolda caycılık yapıyor  :lol:

Futbolun F'sine baya hakimsin :D

Çevrimiçi Mehmet57

Cevap yazmaya tenezzül etmiyor değilsin cevap veremiyorsun argüman üretemiyorsun ben her zaman gerçekleri konuşurum.haklı değilsiniz neden haklısınız yanılmışım diyeceğim.Ole hocan hoca değildi sen halen çıkıp gelmiş oleyi savunuyorsun yanlışı yanlışla düzeltmeye calısıyorsun.

Bu vasat oyuncuları ole hocanız getirmedi mi! onay vermedi mi?

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az kardesim.

Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az kardesim.

Güzel sözdür sizin için söylenmiş gibi ama daha çok :)

Çevrimiçi Mehmet57

Güzel sözdür sizin için söylenmiş gibi ama daha çok :)

😂😂😂😂😂😂😂

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Senin müthiş ole hocanı bütün klüpler peşine takmış herkes onu istemesine rağmen yine mac analisti görevine geri dönmüş bize gelmeden önce de o görevdeydi zaten.  :lol:

Maç analistliği ya da Liverpool'un antrenörlüğü eleştirilecek şeyler mi?

Sergen bize gelmeden önce ne yapıyordu mesela? Ya da bizden sonra ne yapacak sence?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Ç

grafı takmayan serkan'ı da takmaz, önder özen teklif geldi hayır dedim diyor niye dediği belli
serkan kim ki takacak onu kasımpaşa da bile takmıyorlardı :D

Çevrimiçi gokhans

ciddi ciddi bu yorumu mu yaptın? :) dipnot: ole’de yüksek ihtimal amorim yerine sezon sonuna kadar manu’nun başına geçiyor…

ciddi ciddi bu yorumu mu yaptın? :) dipnot: ole’de yüksek ihtimal amorim yerine sezon sonuna kadar manu’nun başına geçiyor…

geçsin görelim orada yine rezil oluşunu zamanında world class kadro verilmiş kendisine attık foruma yine rezil etsin o kadroyu beden hocası :D

Man united'da da kafa yok zaten ten hag sabreder gider kaleye onana filan cekerler maguire filan girmiyorum daha beter olsun biraz daha :D

Sergen bize gelmeden önce ne yapıyordu mesela? Ya da bizden sonra ne yapacak sence?

Evet eleştilecek şeyler ole ve gioyu övenler neden övdüğünü mantıklı argümanlar ile açıklaması lazım madem bu hocalar çok iyiydi neden bizden önce iyi takımlar calıstırmadılar ?

Yada bizden sonra neden iyi takım çalıştırmıyorlar ?

Böyle iyi hocaları kimse görmüyor mu ?

Biz bu filmi daha öncede gördük valorant ismail gibi birini getirdiler çok iyi adam sabredilmedi cart curt dendi hoca moca değil dedik olmadığını kanıtladı gittiği yerde yaptıkları ortada şuan blackburn calıstırıyor ingilitere 2.liginde bile başarılı olamıyor.0.70 puan ortalaması var adamın.

Beşiktaşı son yıllarda vasatizime alıştırmaya calısıyorlar hem hoca olarak hem oyuncu olarak.

Çevrimiçi gokhans

Evet eleştilecek şeyler ole ve gioyu övenler neden övdüğünü mantıklı argümanlar ile açıklaması lazım madem bu hocalar çok iyiydi neden bizden önce iyi takımlar calıstırmadılar ?

Yada bizden sonra neden iyi takım çalıştırmıyorlar ?

Böyle iyi hocaları kimse görmüyor mu ?

Biz bu filmi daha öncede gördük valorant ismail gibi birini getirdiler çok iyi adam sabredilmedi cart curt dendi hoca moca değil dedik olmadığını kanıtladı gittiği yerde yaptıkları ortada şuan blackburn calıstırıyor ingilitere 2.liginde bile başarılı olamıyor.0.70 puan ortalaması var adamın.

Beşiktaşı son yıllarda vasatizime alıştırmaya calısıyorlar hem hoca olarak hem oyuncu olarak.
savunduğun hocaların ing 4.ligde bile iş vermezler bunun farkındasın dimi?

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 20:57:34
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

sergende tv de soytarılık yapıyordu ona ne diyeceksin

Çevrimiçi Zafer55

Bu 11 le bile kendi evinde hem de öne geçmişken  gençlere yenilebilmek herkesin harcı değil.

Çevrimiçi Samet Demir

o zaman başkan başkanlığını yapsın seni ilgilendirmez desin abi başka bi yol yok
Kesinlikle kardeşim, başkan başkanlığını yapmadığı için herkes ağa paşa gibi takılıyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kartalizma190399

Bize gelmeden evvel yorumculuk yapiyordu, ondan evvel Antalya'da berbat performans sergileyip yarim devre'de kovulmustu.
Bizden sonra da yine tv'ye cikar veya Anadolu takimina gider, otesi olmaz.

Etiketler: