8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş
8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş Tarih : 04.10.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Türk Telekom Stadyumu Hakemler : Yasin Kol - Abdullah Bora Özkara - Bahtiyar Birinci - Çağdaş Altay

Samet Demir, levitate, Georgetown, KartalınGücü, tolga1903, underworld, Zafer55, matias_27, 38life, Liquidator, maıden, Ravenman ve 125 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2853 defa] 8. Hafta Galatasaray 1-1 Beşiktaş

Çevrimiçi kahyaoglueren

şu pozisyonda ofsayt çizgisi geldi mi ekrana  :alala:

https://twitter.com/ekgedik1903/status/1974544539978445207

4 tane kırmızı kartlık hareket vardı 1 tanesine kırmızı çıktı sadece.
Bu faul degil, ofsayt olsa ne olmasa ne

Çevrimiçi levitate

Ndidi bile top geldiğinde sasirdi. Çünkü bu kadar büyük bir aptallığı kimse beklemez

kontrol etmiş sonra kaymış stoperler falanda beklemiyordu

hadi tamam bu eşekliği yaptın çık engel ol bari yok ilkay üstüne vurmuş yine yemiş
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

şenol olsa sıfır şaka alırdık maçı 10 kişi kaldı fbye 4 attı redmond falan alıp
bipbipbupbup

Çevrimiçi hasankale

Benim gördüğüm 2.yari oyuna girdikten sonra maçı kazanmayı isteyen birşeyler yapmaya çalışan tek oyuncu cengiz oldu.Ha bir de Orkun kalitesini böyle maçlarda ortaya koysun Kayseri maçları falan degil.

Çevrimiçi levitate

Benim gördüğüm 2.yari oyuna girdikten sonra maçı kazanmayı isteyen birşeyler yapmaya çalışan tek oyuncu cengiz oldu.Ha bir de Orkun kalitesini böyle maçlarda ortaya koysun Kayseri maçları falan degil.

orkun iyiydi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

nasıl faul değil ?

Son adam kırmızı kart iyi misin.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu sezondan tek beklentim kendi sahamızda şu sserrfsizzleeri yenip namağlup şampiyon olmalarını engellemek.

Çevrimiçi levitate

Bu sezondan tek beklentim kendi sahamızda şu sserrfsizzleeri yenip namağlup şampiyon olmalarını engellemek.

o maçta yeriz bunları içeride ama kazandıran sergen ya da topçular değil taraftar olur
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

nasıl faul değil ?

Son adam kırmızı kart iyi misin.
Bildiğin faul değil. Bu kadar itme ile düşülmez.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2025, 22:13:30 kahyaoglueren ]

Çevrimiçi matias_27

Itmemis iyi izle ayağına basiyor. Ayrıca ofsayt da yok
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi levitate

net faul ama ofsayt emin olamadım
bipbipbupbup

sen başka macı izlemişsin o zaman.

göremedik ki 30 dk ekrana 1 kere bile vermediler kaç pozisyonu göremedik toreira hayaları vurmayı goremedik osimeni dövüşünü göremedik son adam ayağa basma cekme asılma ofsayt göremedik.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ayağı görmemişim ben.

Çevrimiçi levitate

Ayağı görmemişim ben.

vara gitti zaten ofsayta takıldı herhalde ama göremedik
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

sen başka macı izlemişsin o zaman.
Ayağı görmemişim, yazacaksan düzgün yaz adam gibi.

Ayağı görmemişim, yazacaksan düzgün yaz adam gibi.

görmediğin şeyler hakkında daha dikkatli yorum yap o zaman görmeden atıp tutuyorsun faul değil diye herkes zaten sinirli yenememişiz!

Çevrimiçi kahyaoglueren

görmediğin şeyler hakkında daha dikkatli yorum yap o zaman görmeden atıp tutuyorsun faul değil diye herkes zaten sinirli yenememişiz!
Sana mi sorucam ben ne yorum yapacağımı ? Hayırdır sen kimsin ?

Çevrimiçi hasankale

Böyle fırsat her zaman gelmez.Macin başında 10 kişi kalmışlar diğer stoper sakatlanmış yorgunluktan geberiyorlar.İkinci yarı aptal gibi geride bekleyeceğine üst üste 3-4 seri pasla topu koştur gardlarini iyice düşür sonra çek maçın fişini bitsin gitsin.Bu oyun bu kadar zor değil emin olun bugün burda eli ayağı düzgün bir Anadolu takımı bile bu şartlarda 3 puanı alıp giderdi.

Sana mi sorucam ben ne yorum yapacağımı ? Hayırdır sen kimsin ?

bizde yorum yaparken sana sormayacağız işine bak o zaman.

Çevrimiçi kahyaoglueren

bizde yorum yaparken sana sormayacağız işine bak o zaman.
Ben sana bir şey mi dedim, düzgün fikir beyan edemiyorsan forumdan çıkabilirsin.

Ben sana bir şey mi dedim, düzgün fikir beyan edemiyorsan forumdan çıkabilirsin.

Ben niye forumdan cıkıyorum sen macları daha dikkatli izle yorum yapmadan önce iyice bak pozisyona ondan sonra yorum yap bence mesajlarımı görmek istemiyorsun mute var engelleyebilirsin.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Ben niye forumdan cıkıyorum sen macları daha dikkatli izle yorum yapmadan önce iyice bak pozisyona ondan sonra yorum yap bence mesajlarımı görmek istemiyorsun mute var engelleyebilirsin.
Düzgün yazarsan sorun kalmaz. Dilini değiştir. Senin futbol yorumlarına katlanmak zorunda tüm forum ben bir pozisyon kaçırmışım çok mu :)

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Maalesef Orkun oyuna hiç ağırlık koyamadı. Daha aktif olmasını, takımın sahaya yayiliminda yönlendirmesini falan beklerdim.
gese orta sahayı bu kadar bosaltmisken orada kralligimizi ilan etmeliydik.

Düzgün yazarsan sorun kalmaz. Dilini değiştir. Senin futbol yorumlarına katlanmak zorunda tüm forum ben bir pozisyon kaçırmışım çok mu :)

bana gelişine bak ondan sonra bana çiçekle gelirsen sana çikolata ile gelirim bana bıçak çekersen silah çekerim.  :eyes

Etiketler: