7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor
7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Beşiktaş Forum|7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor Tarih : 29.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Esat Sancaktar - Deniz Caner Özaral - İlker Yasin Avcı

matias_27, mayguntr, Serdar3444, Sinan66, Samet Ç, KartalınGücü, yaço58, maıden, İsmail Özyurt, Zafer55, Tass, tolga1903, murat baltacı, underworld, Ravenman, Rasim, Georgetown, golazokartal ve 97 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor  [Okunma sayısı 2442 defa] 7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Çevrimiçi yaço58

Abraham ... Git hadi ya
Bu adamla sezon bitmez rakip stoper gibi oynuyor ya

Çevrimiçi Necmi

Abi ilk şutu da almasın
olur neden olmasın ilk şut gol olmaz diye kural yokki  orda merte kadar lafı yiyecek kimler var

Çevrimiçi KartalınGücü

Yani kendi evinde 2 puanli bir anadolu takımına nasıl 40'a 60 topla oynarsın abi sen nasıl alamazsın topu ne rezillik bu ya

Ortasahan helva gibi Ndidi, Orkun, Rafa. Sadece Ndidi savunma yapmayı biliyor.

Çevrimiçi sEuL

Abraham haftalar geçtikçe tahammül edilemez hale geliyor.
Neyse, omuzu çıktı sanırım bir iki hafta olmazsa iyi olur.

Adam ne arkası dönük top tutabiliyor, ne calim atabiliyor, o boya rağmen hava toplarini alamiyor, sutu yok - yok ki yok yani.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

olur neden olmasın ilk şut gol olmaz diye kural yokki  orda merte kadar lafı yiyecek kimler var

Abi kusura bakma da o kadar kolay topu da bir zahmet içeri almasın.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Petkovic Abraham'dan 10 kat daha faydalı, maliyeti 10'da biri değildir.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yine pas atamayan oyuncu almışız.

Çevrimiçi sEuL

Lanet olası takımın bir duran topuda tehlike olsun ulan

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi KartalınGücü

Milletin sağ beki sol beki stoperi gol atıyor bizde maşallah yok hiçbiri hücumda.

Çevrimiçi Necmi

Abi kusura bakma da o kadar kolay topu da bir zahmet içeri almasın.
ben yıllardır kaleci almak gerekir diyorum kaleciye ihtiyaç var elbette ama bizim şu amki sorunumuz kaleci değil sen topu kocaeliye bırakmışsın adamlar senin sahanda sana baskı yapıyorlar sen anadolu takımı gibi kontra kovalıyorsın  sonra yedin diye kalecimi suçlayacaksın ne oynadığımız belli değil

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Emirhan in şu gelişi bile IQ seviyesini gösteriyor.

Çevrimiçi sEuL

Kodumunun oyuncusunu topu aldığında indirmeyin, gelsin bizim kale önüne kadar orada faul yapin. Akil yok bunlarda

Çevrimiçi yaço58

Ofsayt olmasa güzel goldü

Çevrimiçi hasankale

Sergen Yalçın tv de ben büyük takım oyununu oynatım diyerek çok iddialı konuşuyordu.Kendi sahasında Kocaeli'ne karşı maçın başından beri geride bekleyip gecis hücumu kovaliyiruz.Demek ki ekran da bol keseden atmaya benzemiyor bu işler.

Çevrimiçi tolga1903

Lanet olası takımın bir duran topuda tehlike olsun ulan

Kimsenin şu işi ciddiye almıyor olması akıl almaz bir olay ya 1.5 yıldır bu takım duran topları hiç ediyor kaç hoca geldi gitti kaç oyuncu geldi gitti kullanan değişiyor vuracak olan değişiyor böyle bir liyakatsizlik olamaz olmamalı ya

Çevrimiçi kahyaoglueren

Jo'nun dribblingle getirdigi toplara dikkat etmek lazım.

Çevrimiçi Samet Demir

1 tane tehlikeli duran top kullanamıyoruz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi sEuL

Gökhan içerde Toure ve 6 Kocaeli’li oyuncu var salak gibi orta kesiyorsun.

Çevrimiçi tolga1903

Yani gokhan öyle bir orta açıyorsun ki kardeşim 5 metre falan olması lazım o adamın o açtığın noktadan gol atması için ben bıktım bu anadolu futbolcularından

Çevrimiçi tolga1903

Şu rafa'yı çıkarır mısın artık

Çevrimiçi gokhans

Emirhan stopersin sen omuzomuzada yıkılıp pozisyon nasıl veriyorsun aga!!
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi KartalınGücü

Oha kurtardığı pozisyona bak

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi sEuL

Emirhan çok kötü ya, yine boşa çıktı eksik yakalandık.

Etiketler: