7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor
7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Beşiktaş Forum|7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor Tarih : 29.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Esat Sancaktar - Deniz Caner Özaral - İlker Yasin Avcı

Samet Ç, KartalınGücü, yaço58, maıden, İsmail Özyurt, mayguntr, Zafer55, Tass, tolga1903, murat baltacı, Sinan66, Serdar3444, underworld, Ravenman, Rasim, Georgetown, matias_27, golazokartal ve 89 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor  [Okunma sayısı 2382 defa] 7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Umarım Liverpol geseyi fazlasıyla yorar, aksi durumda bizim için çok zor maç olur.

Çevrimdışı sEuL

Valla bizim savunma oyunculari beyinsiz, aga adam tek başına sikismis pozisyon yok ortada taç kenarında. Ne diye faul yapıyorsun.

Adamlar birde iki kişi ile topu nereye getirdiler.

Bu arada yersek bir tane, maç sıkıntıya girecek

Çevrimiçi tolga1903

Tayfur bingöl denilen arkadaş bu kadar top saklamada mahir bi arkadaş mıydı yoksa bizim takım mı spastik gibi bakıyor adamın ayağına? Niye topu veriyorsun babacim sen bu adamlara haftaya gs'ye topu verip 90 dk savunma mı yapıcan hallac pamuğu ederler seni böyle aptal bir oyun anlayışı olamaz

Çevrimiçi Samet Ç

bu oyunla gs karsisinda çok sikinti yasariz
bu oyunla geseyi yenersin

Çevrimiçi Sinan66

djalo disinda çok kötü takim

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

Umarım Liverpol geseyi fazlasıyla yorar, aksi durumda bizim için çok zor maç olur.

gs süper oynuyor zaten müthiş oyunla yendi son macını alanya deplasmanında :D

Çevrimiçi Samet Ç

Tayfur bingöl denilen arkadaş bu kadar top saklamada mahir bi arkadaş mıydı yoksa bizim takım mı spastik gibi bakıyor adamın ayağına? Niye topu veriyorsun babacim sen bu adamlara haftaya gs'ye topu verip 90 dk savunma mı yapıcan hallac pamuğu ederler seni böyle aptal bir oyun anlayışı olamaz
evet orta sahada üstünüz yeter ki arka taraf iyi oynasın o maçta

türk oyuncuların mücadele hırsı iyide beyinleri sıkıntılı gökhan ve emirhan için konuşuyorum  orkunu dahil etmiyorum bu listeye rakip zaten akan oyunda zor pozisyon buluyorken zorla duran toptan fırsat yaratmaları için çırpınıyorlar.

Çevrimiçi Savaş

Haftaya geçiş oyunu maçı. Onun provasını yapiyor sanki Sergen.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi tolga1903

Gs'de böyle yürüye yürüye altıpasına gelip kocaeli gibi atak sonlandırmasıyla bilinirdi zaten. Abi hayal mi kuruyorsunuz takım top kazanma özürlü hasbelkader kazanınca da anında iade ediyor rakibe kötü anadolu takımı kalene yürüyerek geliyor yahu 5'e 2 geldiler demin yine kaybetmediler topu bizim aptallar alamadı daha doğrusu

Gs'de böyle yürüye yürüye altıpasına gelip kocaeli gibi atak sonlandırmasıyla bilinirdi zaten. Abi hayal mi kuruyorsunuz takım top kazanma özürlü hasbelkader kazanınca da anında iade ediyor rakibe kötü anadolu takımı kalene yürüyerek geliyor yahu 5'e 2 geldiler demin yine kaybetmediler topu bizim aptallar alamadı daha doğrusu

gs son deplasman macı istatistiklere bakıver.

https://arsiv.mackolik.com/Mac/4308377/Alanyaspor-Galatasaray

Çevrimiçi ulumemo

Bizim gollerin hepsi maşşallah kontra atak ve bireysel hata. Ne kadar böyle devam edecek merak ediyorum

Çevrimiçi Samet Ç

ezbere gese yorumu yapıyorsun umarım frankfurta çıktığı gibi bizede çıkar ve aynı oyunu oynar

Çevrimiçi tolga1903

gs son deplasman macı istatistiklere bakıver.

https://arsiv.mackolik.com/Mac/4308377/Alanyaspor-Galatasaray

Yav banane alanya maçının istatistiğinden 50 bin kişiyle içerde oynayacak herif yarın darmadağın olması sakatlık vermesi lazım alanya maçıyla uzaktan yakından alakasız bi maç bizle oynayacakları dua et yarın rezil olsunlar salak liverpool sürpriz yaptırmaz umarım

Çevrimiçi kahyaoglueren

Kocaelinin sol as stoperi ve sol beki yok. Iki golu de oradan bulduk.

Mac öncesi zaman zaman topun sahibi olacaklarını yazmıştım ama bu kadar da izin verilmez diye düşünüyordum.

Fena olmayan oyunlar oynayıp, sonuc alamadılar şimdiye kadar. Çünkü, hucum gucu asiri kısıtlı bir takımlar. Ona rağmen zaman zaman baskı yedik.

Basaksehire karsi da bu kadar topu vermiştik. Onlar sonuçlandırmislardi. Burada djalo engelledi.

Çevrimiçi Savaş

Orkun'u beğendim ben çok. Kafaya koymuş liderliğe oynatacak takımı.

Cerny kötü, bu performansla rotasyona düşebilir.

Abraham bildiğimiz gibi.

Bizim gollerin hepsi maşşallah kontra atak ve bireysel hata. Ne kadar böyle devam edecek merak ediyorum

abi sana futbol öğretmek haddime değilde 60 yaşındasın futbol zaten hatalar oyunu değil mi o zaman hiçbir takım hata yapmasın bütün maclar 0-0 bitsin.!

Kaleci hata yapar,stoper hata yapar ki gol gelsin çok bomboş bir yorum olmuş özür dileyerek.

Çevrimiçi tolga1903

ezbere gese yorumu yapıyorsun umarım frankfurta çıktığı gibi bizede çıkar ve aynı oyunu oynar

Sen haklı çıkarsın umarım ama bu takımın top kazanamama olayı baş ağrıtır iyi değil

Yav banane alanya maçının istatistiğinden 50 bin kişiyle içerde oynayacak herif yarın darmadağın olması sakatlık vermesi lazım alanya maçıyla uzaktan yakından alakasız bi maç bizle oynayacakları dua et yarın rezil olsunlar salak liverpool sürpriz yaptırmaz umarım
banane alanya macından diyorsun gs bizi haftaya dombaltır diyorsun ne yaman çelişki bu ya övdüğün gesenin maclarını izlemiyorsun yada bilmeden yorum yapıyorsun.

Çevrimiçi ulumemo

abi sana futbol öğretmek haddime değilde 60 yaşındasın futbol zaten hatalar oyunu değil mi o zaman hiçbir takım hata yapmasın bütün maclar 0-0 bitsin.!

Kaleci hata yapar,stoper hata yapar ki gol gelsin çok bomboş bir yorum olmuş özür dileyerek.
Ne dediğimi anladığını hiç sanmıyorum

Orkun'u beğendim ben çok. Kafaya koymuş liderliğe oynatacak takımı.

Cerny kötü, bu performansla rotasyona düşebilir.

Abraham bildiğimiz gibi.

cerny koşamıyor gece hayatı var mı dicemde evli biraz eşiyle uzaklaşsın özellikle haftaya performans düşüklüğü var :D

Ne dediğimi anladığını hiç sanmıyorum

gol nasıl atılıyor başka hata olmadan anlatır mısın abi öğrenmek isterim.

Çevrimiçi tolga1903

banane alanya macından diyorsun gs bizi haftaya dombaltır diyorsun ne yaman çelişki bu ya övdüğün gesenin maclarını izlemiyorsun yada bilmeden yorum yapıyorsun.

Kardeş senin anlama kapasiten falan mı düşük? Alanya deplasmanı istatistiğinden bağımsız bizle oynayacakları maç diyorum full tribün iç sahada hakemiyle topuyla tüfeğiyle oynayacağı maçla alanya deplasmanı bir mi? Yürüyerek orta sahani gecirip kalene getirtirsen seni içerde petkovic beklemiyor osimhen icardi bekliyor bunu anlayamayacak kadar nasıl bir neyse ya

Çevrimiçi ulumemo

gol nasıl atılıyor başka hata olmadan anlatır mısın abi öğrenmek isterim.
İnternete girip buraya yorum yazabiliyorsan bence benden değil internetten öğrenmelisin bunun cevabını

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: