7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor
7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Beşiktaş Forum|7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor Tarih : 29.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Ali Şansalan - Esat Sancaktar - Deniz Caner Özaral - İlker Yasin Avcı

yaço58, gokhans, maıden, İsmail Özyurt, Yusuf Berberoğlu, mayguntr, Zafer55, Tass, tolga1903, Monza, murat baltacı, Sinan66, KartalınGücü, Serdar3444, underworld, Ravenman, Rasim, Georgetown, matias_27, kartalizma190399, golazokartal ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor  [Okunma sayısı 2318 defa] 7. Hafta Beşiktaş 3-1 Kocaelispor

Çevrimiçi tolga1903

Lan kaleciye kırmızı lan

Çevrimdışı sEuL

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Demir

Kırmızı olması gerek miyor mu ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi levitate

aaa yedi kırmızıyı şerro
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

Ben sarıyı da anlamadım ki avantaja mı bıraktı? Kırmızı verse golü veremezdi sanki.

Çevrimiçi Samet Demir

Kalecinin ceza sahası dışı elle oynama kırmızı olmuyor mu ?
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kırmızı ve penaltı arada kaynadı.

Çevrimiçi levitate

sergen 5 tane daha attır acil
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Emirhanin lakaytligi azaltmasi lazim

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Taylan neden kadroda yok?

Çevrimdışı sEuL

Emirhan iyi ama çok dengesiz oynuyor, acemi çocuklar gibi bazen. Kendisinden iyi bir yedek olur ama Beşiktaş ilk 11’i için yetersiz bence. Devre arasında iki sağlam stoper alıp Gabriel ile Felix’ten çıkabilirsek 10 numara olur. Djalo ve Emirhan’da rotasyon için lig üzerinde olur.

Çevrimiçi tolga1903

Taylan neden kadroda yok?

As sağ bek olması lazım çocuğun kadroya girmiyor ya

Çevrimiçi yaço58

Aleyhimize olunca her açıdan gösteriyorlar yüz defa

Çevrimiçi levitate

bu selçuk bizi görünce kale dibine kadar pres yaptırıyor gs gelince 10 kişi kapanıyor adam değil
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

faulü yiyen orkun ama kocaeline veriyo
bipbipbupbup

Çevrimiçi yaço58

Şunları vur kaleye abrwham

Çevrimdışı sEuL

bu selçuk bizi görünce kale dibine kadar pres yaptırıyor gs gelince 10 kişi kapanıyor adam değil
İyi ders olmalı bizim için, en az üç pozisyon saydım Kocaeli’nin presini kiramadigimiz. İkisinde top Gökhan’a geldi ve uzun oynayıp kaybettik.

Daha iyi rakipler bizi zor durumlarda bırakabilir prese karşı çözüm bulamazsak.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi KartalınGücü

Sürekli faul veriyor aleyhimize.

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kaleye sırtı dönük oyuncuya faul yapan stoper görünce çıldırıyorum.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

emirhan adamlara sürekli duran top şansı verdiriyor başka türlü gelemiyorlar zaten sağol emirhan.

Etiketler: