Kocaelispor'un hücum etkinliği çok zayıf. Akan oyunda henüz golleri yok. Ancak direkten donen toplari çok olmuştu. Ciddi goller de kaçtı.
Kötü olmayanlar oyunlar oynayıp sonuç elde edemediler. Zor bir fikstüre hazır olmayarak girdiler.
Bruno petkovic'i bağlantıda tutup onun indirdiği toplarla etkili olmaya çalışıyor. Orta sahasi uretken olmadığı için kenarlardan gelmeye çalışıyor. Zaman zaman topa sahip olma oyununu da kendi evinde oynuyor. Bugun de zaman zaman topa sahip olduğu sekanslar olacaktir.
Yeni transferler geç yapıldı, daha yeni oturmaya başlayan bir takım. Defansta Smulcic- Balogh ikilisi geçen maç iyi performans gösterdiler. Haidara oynayabilecek mi sol bekte belirsiz. Ancak tecrübeli bir futbolcu. Pasla çıkışlarda alternatif oluyor.
Stoper ikilisi ve onlarin önlerinde oynayan orta saha Show- Keita fizikzel olarak güçlü sayilabilecek oyuncular.
Defansta fazla ikili mucadele ve sertlik beklenebilir.
Giden kötü durumu tersine çevirmek için ekstra motive olacaklardır. Geçen hafta kendi evinde 30 bin kişinin önünde beraberlik aldı. Bu durumu telafi etmek için 1 puanı en azından almak isteyeceklerdir.
Jovanovic iyi bir çizgi kalecisi ancak yan toplarda aşırı kötü.
Jo oynarsa topla dirbblinglerine dikkat edilmeli.
Ozetle, Hucüm gücü ciddi anlamda zayıf ama defansta sert durabilen bir takım bekliyorum. Bruno Petkovicin bağlantısı kesildiğinde hucüm alternatifi çok kısıtlı bir takım.
Defansta ekstra motive sahaya çıkacaklarını düşünüyorum.
Tribunsel anlamda son yillarda Inonuye gelen en iyi taraftar olacaktır diye düşünüyorum.