Bende 6 numarada emirhan, taylan ya da benzeri sert biri oynatacağını düşünüyorum. Çünkü göztepe korakor sert oynayan bir ekip. Demirege ve kartal ile oynarsak helva ederler orta sahayı..
Umarim boyle yapar Emirhan mi o isim, Paulista mi? Ve de cok hucumcu cikmayiz diye umuyorum. Hem Ndidi yok hem Orkun. Felaket senaryosu.
Besiktas onde bassin, baskin oynasin isteriz tabi de, her mac 90dk olacak diye birsey yok.
Lig de 34 macin 25inde baskin top oynayalim tamam, ama 9-10 mac daha ortada bir futbol oynamayi da bilmemiz lazim. Yada mesela 45-60dk gerekirse daha sakin oynayip, daha sonra 20dk falan tempolu oynayip skor almaya calismak.
Toure-Abraham ikisi birde, arkalarinda da Rafa falan bence cok hucumcu olur.
Jota belli presci kanat o solda oynasin, ortada Abraham'la baslayip sonra da Toure alinabilir yada Toure basla, skor lazim olursa cift forvete don.
Rashica olsaydi ilk 55dk kossun, pres yapsin diye sag aciga koyardim, Cerny'i ortaya cekip. Ama o yokken Cerny en iyi tercih gibi, Rafa'da ortada baslar, gecis oyununda top kaptin mi denk getirirsen sizar golunu atar maci getirir. BKZ= Samsunspor deplasmani.