4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş
4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş Tarih : 31.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper

Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, ulumemo, Fikret, Ravenman, Georgetown, KartalınGücü, mayguntr, mellfred, underworld, maıden, hasankale, kartalizma190399, mtorunlu, Darkeagle, raichu, murat ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş  [Okunma sayısı 2003 defa] 4. Hafta Alanyaspor 2-0 Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Tarih : 31.08.2025
Saat : 21:30
Stadyum : Bahçeşehir Okulları Stadyumu
Hakemler : Kadir Sağlam - Samet Çiçek - Osman Gökhan Bilir - Alper Akarsu
VAR : Alper Çetin - Anıl Usta
Yayın : Bein Sports

Çevrimiçi Samet Ç

kazanma ihtimalimiz %1 beraberlik iyidir

Çevrimiçi Yusuf Berberoğlu

kazanma ihtimalimiz %1 beraberlik iyidir
Oyuncuların kendini hocaya gösterme macı sergenin dokunuşları ile kazanırız.  :money:

Çevrimiçi gokhans

Valla hoca değişikliklerindeki ilk maç çoğu zaman gösterişli galibiyetlerle sonuçlanır. Sergenin motivasyonu, konuşmaları falan ezerek kazanacağımızı düşünüyorum.
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Necmi

Valla hoca değişikliklerindeki ilk maç çoğu zaman gösterişli galibiyetlerle sonuçlanır. Sergenin motivasyonu, konuşmaları falan ezerek kazanacağımızı düşünüyorum.
yeni oyuncular katıldı kadroya bakalım ne çıkacak

Sergenin maça nasıl ilk 11 ile çıkacağını merak ediyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

Özellikle kanat oyuncularını merak ediyorum bende.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

bir tarafa bilali bir tarafa rafayı atar ortada ndidi demirege orkun yapar herhalde elde başka seçenek varmı yada bilal muçi yapar rafayı yerinde kullanır

Çevrimiçi Samet Demir

bir tarafa bilali bir tarafa rafayı atar ortada ndidi demirege orkun yapar herhalde elde başka seçenek varmı yada bilal muçi yapar rafayı yerinde kullanır
Valla abi seçenek var yok ben anlamam, çözüm bulacak akil kişi olduğu için almadık mı Sergeni biz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi tolga1903

Joao mario izlemek istemiyorum. Bu herifi hala kanatta oynatmak demek ben körüm anlamıyorum hiç bir halttan demek. Ha keza svensson'u da sahada görmek istemiyorum. Bu adamlardan bıktık artık antrenmanda isterse biri hakimi biri olise performansı versin ikisinden de midem bulanıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Joao mario izlemek istemiyorum. Bu herifi hala kanatta oynatmak demek ben körüm anlamıyorum hiç bir halttan demek. Ha keza svensson'u da sahada görmek istemiyorum. Bu adamlardan bıktık artık antrenmanda isterse biri hakimi biri olise performansı versin ikisinden de midem bulanıyor.
Kartal-ndidi-orkun üçlüsü kanatlarda da muci ve rafa olacak diyorlar.

Mario'ya gelince kanat için yeterli olup olmadığı tartışılır ama bence karakter konusunda bizde ki ruhsuzlara ders verir.

Çevrimiçi Samet Ç

herkes nasıl çıkıyorsa o da öyle çıkacak

orkunu 10 numara atmış hoca demiştim ileri atar orkunu :) bu diziliş yanlış yalnız sergen hoca 4-1-4-1 oynar.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

orkunu 10 numara atmış hoca demiştim ileri atar orkunu :) bu diziliş yanlış yalnız sergen hoca 4-1-4-1 oynar.

İki 8 numara desek daha doğru olur aslında. Kadro kötü yapacak pek birşey yok.

Çevrimiçi ulumemo

hani svenssonu beğenmiyordu olum  :evillol:

İki 8 numara desek daha doğru olur aslında. Kadro kötü yapacak pek birşey yok.

aynen öyle 2 tane 8 numara 1 tane 6 numara.

Çevrimiçi Samet Ç

4-1-4-1'de kartal ile çıldırmaca allah ndidiye sabır ve kuvvet versin

Çevrimiçi tolga1903

Kartal-ndidi-orkun üçlüsü kanatlarda da muci ve rafa olacak diyorlar.

Mario'ya gelince kanat için yeterli olup olmadığı tartışılır ama bence karakter konusunda bizde ki ruhsuzlara ders verir.

Dedikleri gibi de olmuş. Karakterini vs izlemek istemiyorum joao'dan kurtulduk svensson kaldı baksan o da karakterli topçu bu yetenek fakirlerinin karakteriyle falan övülme işinden bıkkınlık geldi lütfen ama lütfen gidip kocaeli gençlerbirliği'nde falan göstersinler karakterlerini

Çevrimiçi tolga1903

Udokhai'de ödülünü almış. Ole'yi göndertme ödülü:)

4-1-4-1'de kartal ile çıldırmaca allah ndidiye sabır ve kuvvet versin

dur bir mac başlasın :D sonra hep beraber gömeriz gerekirse :D

Çevrimiçi Samet Demir

Dedikleri gibi de olmuş. Karakterini vs izlemek istemiyorum joao'dan kurtulduk svensson kaldı baksan o da karakterli topçu bu yetenek fakirlerinin karakteriyle falan övülme işinden bıkkınlık geldi lütfen ama lütfen gidip kocaeli gençlerbirliği'nde falan göstersinler karakterlerini
Mario konusunu da takımın ne kadar berbat olduğunu belirtmek için yazdım zaten.

Çevrimiçi mayguntr

kanatlar gelene kadar ideal kadro budur, kanatlar gelince rafa ne olacak onu merak ediyorum.

kanatlar gelene kadar ideal kadro budur, kanatlar gelince rafa ne olacak onu merak ediyorum.

gelecek mi kanatlar bakalım 4 senedir bekliyoruz.  :ebebe:

Şöyle bekliyoruz ;  https://youtube.com/shorts/A93poBO-eKA?si=Yv3goFs_BRA869KD

Etiketler: