3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş
3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Beşiktaş Forum|3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş Tarih : 22.10.2025 (24.08.2025) Saat : 20:00 Stadyum : Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Hakemler : Ozan Ergün - İbrahim Çağlar Uyarcan -

Liquidator, COB, ahmetekinciogl2 ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş  [Okunma sayısı 1321 defa] 3. Hafta Konyaspor 0-2 Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Zor bir Çarşambaydı. Erteleme maçı, oyuncularımız yok, 4 günde 2. maç. Bugün kazanmak iyi oldu. Moralimiz düzeldi en azından.

Bizim şu ana kadar olan performansımızın farkındayız. Taraftarımız farkında olmadığımızı düşünmesin. Sorunları çözmek için zaman gerekiyor, şu an zaman yok. Biraz acı çekerek gideceğiz. 6 ay, 1 sene zarfında birçok şeyin düzeleceğini düşünüyorum."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Serkan Reçber'le çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu plan, programı taraftara bir basın toplantısında anlatmak istiyorum. Ara bir dönemde gelecekle ilgili planlarımızı anlatacağım.

Değişim gerekiyor ama bunlar kısa sürede olacak şeyler değil. 2, 3 transfer dönemi zamanımız olursa birçok şeyi değiştirmek istiyoruz."
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen Yalçın: "Serkan Reçber'le çok ciddi bir çalışma içindeyiz. Bu plan, programı taraftara bir basın toplantısında anlatmak istiyorum. Ara bir dönemde gelecekle ilgili planlarımızı anlatacağım.

Değişim gerekiyor ama bunlar kısa sürede olacak şeyler değil. 2, 3 transfer dönemi zamanımız olursa birçok şeyi değiştirmek istiyoruz."
olmayacak

Çevrimiçi Samet Demir

olmayacak
Biri hocaya zaten kadronun %70 inin değiştiğini anlatabilir mi. Rezil herifler ya. Başkanda demiyor hayırdır hoca sen işine bak, yapılanma scout falan bizim işimiz..

Etiketler: