2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor
2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Beşiktaş Forum|2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor Tarih : 17.08.2025 Saat : 21:30 Stadyum : Beşiktaş Park Hakemler : Halil Umut Meler - Murat Ergin Gözütok - Murat Altan - Turgut Doman VAR :

balkan-kartal, Mehmet57, OnurG, Serdar3444, Yusuf Berberoğlu, Gökhan Kurt, Ravenman, matias_27, ulumemo, fatihsahin ve 76 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor  [Okunma sayısı 1891 defa] 2. Hafta Beşiktaş 2-1 Eyüpspor

Çevrimiçi ulumemo

90+2 de kontradan yer bitiririz haftayı

Çevrimiçi Sinan66

Bu arada Tammy Abraham kendisine atılan pasları yumuşatamıyor, kontrol edemiyor.

Tammy zaten bizlik bir forvet degildi. bu yeteneksiz surusunun arasinda iyi gözüküyor

Çevrimiçi 38life

Yönetim bu sezonu es geçmek istedi ve geçti. Bu işin açıklaması bu. Başka bir şekilde yorumlanamaz. Hocaymış futbolcuymuş hakemmiş vs geçiniz. Rashica ve Joao Mario boş kaleye şut çekmediler. Yeterince pozisyona girdik ama takımda kanat yok. Özürlü bir kadro var. Yönetim utanmadan açık açık "fırsat transferi" beklediği için geciktirdiklerini söylüyor kanat transferini. Utanmıyor bunu söylerken. Yapacak bir şey yok. Adam açık açık ben sezonu çöpe atıyorum diyor. Lig başlasa da elzem transferleri bekletirim diyor.

Çevrimiçi mellfred

orkun çok yerde kalıyor bundan vazgeçmeli

Çevrimiçi Samet Demir

Hum rollenmelerine bak. Ahlaksız herif.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sEuL

Yönetim bu sezonu es geçmek istedi ve geçti. Bu işin açıklaması bu. Başka bir şekilde yorumlanamaz. Hocaymış futbolcuymuş hakemmiş vs geçiniz. Rashica ve Joao Mario boş kaleye şut çekmediler. Yeterince pozisyona girdik ama takımda kanat yok. Özürlü bir kadro var. Yönetim utanmadan açık açık "fırsat transferi" beklediği için geciktirdiklerini söylüyor kanat transferini. Utanmıyor bunu söylerken. Yapacak bir şey yok. Adam açık açık ben sezonu çöpe atıyorum diyor. Lig başlasa da elzem transferleri bekletirim diyor.
Es geçmek böyle olmaz, es geçeceksen gidip 25M Euro’ya Orkun, 15MEuro’ya Tammy almazsın.

Çevrimiçi Samet Ç

stajyer orkunu at kanata niye çıkartıyorsun

Çevrimiçi Sinan66

tamamen saldik maçi heralde

Çevrimdışı levitate

Es geçmek böyle olmaz, es geçeceksen gidip 25M Euro’ya Orkun, 15MEuro’ya Tammy almazsın.
düz mallık
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Abrahamdan bir cacık olmaz.

Çevrimiçi murat baltacı

Hoca şakamisin niye Orkun çıkıyor topu kaleye sokacak tek adam
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi 38life

Hoca şakamisin niye Orkun çıkıyor topu kaleye sokacak tek adam

Pili bitti

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı iyi izle. Hani kaybedeceğimiz 1 dakikanın olmadığı takımı iyi izle.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı levitate

yüz tane kaçırdınız mallar sizi
bipbipbupbup

Çevrimdışı sEuL

Bu Enrecan’dan PTT topçusu bile olmaz. Beceriksiz çelimsiz hiçbir özelliği olmayan boş birsey

Çevrimiçi mellfred

eyüp ataktayken  böğüren spiker bizim pozisyonlarda suskunlaşıyor

Çevrimiçi Samet Ç

rafa abraham mario leş attılar bu kadar kaçırılır mı

Çevrimiçi murat baltacı

Yahu sizde nasıl ayak var arkadaş
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Emrecan Terzi niye koşmuyor? Sakatlandı mı?
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi sefaköykartali

Şu abrahamın yanına bir tane iyi kanat bile koymuş olsaydık bugün 3-1 çoktan bitmişti maç.

Çevrimdışı levitate

Şu abrahamın yanına bir tane iyi kanat bile koymuş olsaydık bugün 3-1 çoktan bitmişti maç.
net
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

(Küfür Yasak)₆ kalecisi geldi bizi buldu başka maçlarda kova olur
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

kimlere sabrediyoruz leşçiler yüzünden iyi izleyin

Çevrimiçi murat baltacı

Son dakikalarda yaptıkları işe bak
BeŞiKtAşK

Etiketler: