Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Umutcan Kaya ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 126360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimdışı levitate

yalnız imkanlar loserlikle birlikte geliyormuş
o onlara has bir şey, biz ya kazanıyoruz ya berbat bir yıl geçiriyoruz :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Necmi

o onlara has bir şey, biz ya kazanıyoruz ya berbat bir yıl geçiriyoruz :D
biz o geçirdiğimiz berbat yılda kupa alıyoruz 😁

Çevrimdışı levitate

önümüzdeki maçlar konya antep ts rize 0 çekse şaşırmam
bipbipbupbup

Çevrimdışı murat baltacı

Başkan erken davranmasa Sergen hocamız fenere gidecekti muhtemelen peki soruyorum şuan kovulan Sergen mi olurdu yoksa şampiyon yapar kralmı olurdu.

Ben kovulacagini düşünüyorum he belki kafası çalışır kante falan uğraşmayın forvet alın derdi o zamanda oyuncu grubu şampiyon olurdu zaten Sergen in hoca olarak birşey katacağını sanmıyorum bu saatten sonra hiçbir takıma bize katamadi bunu ne kadar erken kabul eder yolları ayırırsak önümüzdeki sezon için o kadar unutlanma şansımız olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:27:40
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
Başkan erken davranmasa Sergen hocamız fenere gidecekti muhtemelen peki soruyorum şuan kovulan Sergen mi olurdu yoksa şampiyon yapar kralmı olurdu.

Ben kovulacagini düşünüyorum he belki kafası çalışır kante falan uğraşmayın forvet alın derdi o zamanda oyuncu grubu şampiyon olurdu zaten Sergen in hoca olarak birşey katacağını sanmıyorum bu saatten sonra hiçbir takıma bize katamadi bunu ne kadar erken kabul eder yolları ayırırsak önümüzdeki sezon için o kadar unutlanma şansımız olur.
ohoo şimdiye çoktan kovulurdu fener yerlilere fazla sabretmez üstelik taraftarda bağlılık yok iki malubiyette kovulurdu geçen sene yani yerine bunu getirirlerdi şimdi yine bunu kovmuş olurlardı 😂

Çevrimdışı Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 01:30:29
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
önümüzdeki maçlar konya antep ts rize 0 çekse şaşırmam
bu aralar çok pesimistsin
Bak şimdiden söyleyeyim seneye şampiyon olacağız bu senede olurduk adam gibi biri yönetse takımı

Çevrimdışı murat baltacı

bu aralar çok pesimistsin
Bak şimdiden söyleyeyim seneye şampiyon olacağız bu senede olurduk adam gibi biri yönetse takımı
Sergen büyük hayal kırıklığı oldu en iyi yaptığı işi yapamaz olmuş motive edip hedef gösterecekti zaten hocalık meziyetleri şampiyon yaptığı sezonun ertesinde belli olmuştu ama bir umut iyi yaptığı şeyi yapar dedik ama hocalığı bitirmiş maalesef daha doğrusu hocalık onu bırakmış.

gs yenip paun kaybetmeden devam etsek şampiyonluk ihtimalimizde vardı en kötü ikinciliği garantilemiş olacaktık eskilerin bir lafı var köpeksiz köyde değneksiz gezmek diye gs nin yaptığı tamda budur ama hata bizde senelerdir bariz yanlışlar yapıyor ve yapmaya devam ediyoruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Ç

Bu konyayada elenir gerçi işinede gelir avrupaya gitse en dandik td bile yener bunu

Çevrimiçi Samet Ç

Hedefsiz kaldık deyip seneye bir tane bile topçu hazırlamamak tam üst düzey ligi bilen td işi yasin özcan oynat hedefsizsen çocuğu aldırdınız forma şansı vermiyorsun seneye 1 milyar euro harcatacak herhalde  bu arada 100 milyon harcayacağız diyorlar çok büyük para gerçekten dördüncülükten üçüncülüğe taşır bu para bizi yazılan isimlere bakıyorum 100 milyona en fazla zorlasan üçünü getirirsin güzel oyalıyorlar yıllardır taraftarı işin kötü tarafı yiyen var hiçbir şey olmaz buradan 500 milyonluk kadro kur sergen en fazla ikinci yapar karagümrük hocasına sadece skor olarak değil oyun olarak bile yenilen hocaya bir lira harcamam

Çevrimiçi Samet Ç

Sergen büyük hayal kırıklığı oldu en iyi yaptığı işi yapamaz olmuş motive edip hedef gösterecekti zaten hocalık meziyetleri şampiyon yaptığı sezonun ertesinde belli olmuştu ama bir umut iyi yaptığı şeyi yapar dedik ama hocalığı bitirmiş maalesef daha doğrusu hocalık onu bırakmış.

gs yenip paun kaybetmeden devam etsek şampiyonluk ihtimalimizde vardı en kötü ikinciliği garantilemiş olacaktık eskilerin bir lafı var köpeksiz köyde değneksiz gezmek diye gs nin yaptığı tamda budur ama hata bizde senelerdir bariz yanlışlar yapıyor ve yapmaya devam ediyoruz.
yeni nesil topçılara motive falan işlemiyor ilk önce o adamlara hocalığını gösterecek sonra onlar inanır motive olur zaten

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada takımda geniş kadro dahil hala daha hedefe götürecek bir tane topçu var o da orkun yazın 9 tane daha bundan çekersek belki ikinciliğe oynarız gerisi hikaye oh agbadou falan rotasyon topçusu olur

Etiketler: