Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Gökhan Güvenç, Sinan66, sEuL, maıden, levitate, tolga1903, kartalizma190399, mtorunlu, golazokartal, Kapkarakartal, murat baltacı, ulumemo, hasankale, safak_01, kahyaoglueren, highflyingeagle, Umutcan Kaya, Yancos, cornelius, COB, matias_27, zafkan ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 95980 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi mellfred

bu arada oh’u karakter olarak tuttum
darbeyi hissedince ısrarla kalkmadı zorla aldı penaltıyı
bizim en büyük eksikliğimizden biri de buydu
cenk tosun gittiğinden beri hakkını arayan bir tame oyuncumuz olması sahada
bir pozisyonda da yatan oyuncuya ağlıyor işareti yaptı
bize böyle dik duran oyuncular lazım

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 03:07:41
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena
bu arada oh’u karakter olarak tuttum
darbeyi hissedince ısrarla kalkmadı zorla aldı penaltıyı
bizim en büyük eksikliğimizden biri de buydu
cenk tosun gittiğinden beri hakkını arayan bir tame oyuncumuz olması sahada
bir pozisyonda da yatan oyuncuya ağlıyor işareti yaptı
bize böyle dik duran oyuncular lazım
penaltıyıda golüde taraftar aldı aslında o hakemsinin vermeye niyeti yoktu özellikle o yan hakemin araştırılması lazım adam beşiktaş düşmanı her pozisyonu ofsaytla kesmeye uğraştı durdu maç boyu

Çevrimiçi Samet Demir

penaltıyıda golüde taraftar aldı aslında o hakemsinin vermeye niyeti yoktu özellikle o yan hakemin araştırılması lazım adam beşiktaş düşmanı her pozisyonu ofsaytla kesmeye uğraştı durdu maç boyu
Tv de taraftar sesi çok farklı geliyordu ağabey, laylaylom kafasındaydılar sanki. Bein onda bile sinsilik peşinde.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Koa_lAA

Ben çok dinlemek istemedim maç sonunu... Sir sergen hocam hangi bahaneleri sundu, kime suç atti acaba...

Çevrimiçi gokhans

X’de 12 maçdır yenilmiyor, efsane sergen, yenilmez armada gibi bi ton paylaşım vardı. Muhtemelen yönetim trollerle algı kastırıyor, bu algı başlıklarına uyanda tonla saf taraftar var şaka gibi..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

X’de 12 maçdır yenilmiyor, efsane sergen, yenilmez armada gibi bi ton paylaşım vardı. Muhtemelen yönetim trollerle algı kastırıyor, bu algı başlıklarına uyanda tonla saf taraftar var şaka gibi..
X'de bir tane baştrol var, herkesi peşinden koşturuyor. Onu bu platformundan yollayamadığımız sürece bu algıların sonu gelmez. Yazık günah, ona inanan gençler de onun Beşiktaş'ımızı düşündüğünü zannediyor.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Yıllarca menejerlik oyunu oynadım. Beşiktaş harici hiç bir takımı da seçmedim. Haziran ayında oyuna başladığım gibi yaptığım ilk iş tüm teknik ekiple yolları ayırmak oluyordu. Bunu neden yazdım yıllardan beri süre gelen bir kaleci sorunumuz var, bunun da ana problemi kaleci antrenörlerimizin yetersizliği.

Ersinin ilk forma giydiği zamanlar olsun, şimdi arkasında bekleyen Emre Bilgin ve Emir Yaşar olsun hiç birisi 1 arpa boyu ilerleme kaydedemiyor. Bunun da en temel problemi teknik ekip yetersizliği. Bizde hakan çalışkan diye bir antrenör var. Bu kalecilerin ana problemi de bu arkadaş... Neden bu adamla yıllardan beri çalışıyoruz biz?

Neyse bu teknik ekibin kaleci ayağından söz etmek istedim sadece, bunun duran top, teknik, taktik, fizyoterapi, kondisyon falan derken bir sürü ayağı var. Bu ekip sürüsünün bir çoğu yetersiz insandan oluşunca ve ekibinin başında egolu bir insan olunca bu sonuçlara pek şaşırmamak gerekli.

Maç başlıyor kaleci antrenörü oyuncuya taktik veriyor, oyuncu değişikliği oluyor oyuna girecek adama transfersen sorumlu arkadaş taktik veriyor. Yahu burası at çitliği mi? Bu durum bir benim mi zoruma gidiyor? Neden kulüpte herkes bildiği işi yapmıyor? Bu kulüpte başkan yok mu? Yeter valla çıldırmamak elde değil. Boşbeleş adamlara kulüp emanet ettik. Tarihin en büyük parasını harcadılar. Hala bize sabretmemizi söylüyorlar. Yeter yahu.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:03:03
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Tv de taraftar sesi çok farklı geliyordu ağabey, laylaylom kafasındaydılar sanki. Bein onda bile sinsilik peşinde.
başlıktada söyledim ben ilk defa taraftarı bu kadar maç içinde gördüm dela bile çekmediler hatırladığım kadarıyla taraftar çok sert tepki vermese ne penaltıyı verirdi nede golü verirdi hem orta hakem hem yan hakem korkunç ard niyetliydi ofsaytla alaksız pozisyonlarda bile sürekli bayrak havadaydı düşün vara gittiğinde bile taraftar tepkisi devam etti taraftar iyiydi

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:05:05
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Yıllarca menejerlik oyunu oynadım. Beşiktaş harici hiç bir takımı da seçmedim. Haziran ayında oyuna başladığım gibi yaptığım ilk iş tüm teknik ekiple yolları ayırmak oluyordu. Bunu neden yazdım yıllardan beri süre gelen bir kaleci sorunumuz var, bunun da ana problemi kaleci antrenörlerimizin yetersizliği.

Ersinin ilk forma giydiği zamanlar olsun, şimdi arkasında bekleyen Emre Bilgin ve Emir Yaşar olsun hiç birisi 1 arpa boyu ilerleme kaydedemiyor. Bunun da en temel problemi teknik ekip yetersizliği. Bizde hakan çalışkan diye bir antrenör var. Bu kalecilerin ana problemi de bu arkadaş... Neden bu adamla yıllardan beri çalışıyoruz biz?

Neyse bu teknik ekibin kaleci ayağından söz etmek istedim sadece, bunun duran top, teknik, taktik, fizyoterapi, kondisyon falan derken bir sürü ayağı var. Bu ekip sürüsünün bir çoğu yetersiz insandan oluşunca ve ekibinin başında egolu bir insan olunca bu sonuçlara pek şaşırmamak gerekli.

Maç başlıyor kaleci antrenörü oyuncuya taktik veriyor, oyuncu değişikliği oluyor oyuna girecek adama transfersen sorumlu arkadaş taktik veriyor. Yahu burası at çitliği mi? Bu durum bir benim mi zoruma gidiyor? Neden kulüpte herkes bildiği işi yapmıyor? Bu kulüpte başkan yok mu? Yeter valla çıldırmamak elde değil. Boşbeleş adamlara kulüp emanet ettik. Tarihin en büyük parasını harcadılar. Hala bize sabretmemizi söylüyorlar. Yeter yahu.
tamam işde herkes bildiği işi yapıyor sergen bilmediğinden taktik vermiyor 😂 sergen taktik verse maç berabere bile bitmeyecek

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 16:10:09
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
X'de bir tane baştrol var, herkesi peşinden koşturuyor. Onu bu platformundan yollayamadığımız sürece bu algıların sonu gelmez. Yazık günah, ona inanan gençler de onun Beşiktaş'ımızı düşündüğünü zannediyor.
yapacak birşey yok koyun olarak doğan koyun olarak yaşar ortada sürü varsa her zaman bir alfa olur sürü ona biyat eder insan ırkı sürü yaşayan türdür varolduğundan beri hep sürü olarak yaşadı

Çevrimiçi Samet Demir

başlıktada söyledim ben ilk defa taraftarı bu kadar maç içinde gördüm dela bile çekmediler hatırladığım kadarıyla taraftar çok sert tepki vermese ne penaltıyı verirdi nede golü verirdi hem orta hakem hem yan hakem korkunç ard niyetliydi ofsaytla alaksız pozisyonlarda bile sürekli bayrak havadaydı düşün vara gittiğinde bile taraftar tepkisi devam etti taraftar iyiydi
İşte bilet fiyatlarını düşürmeleri gerekiyor ama yönetimin aklına gelmiyor bu, geçen hafta koceli maçına gideyim dedim passo uzatma için 1200 tl istiyor,maç bileti daha ucuz. Her yerden soyuyorlar insanları. Birde 200 km yol gideceğim derken 1 maç maliyeti kişi başı 3bin lira. Böyle olunca stad sadece kombinelilere kalıyor.

Benim gibi uzak şehirden en azından ayda bir maça gelecek insanlar içinde tv den maçı izlemek daha cazp geliyor.

Neyse konu dağıldı. Demek istediğim yönetimin bu tribün işini bir an önce çözüme kavuşturması lazım. En düşük bile 500 tl falan olmalı maksimum, öğrenciye indirim yapılmalı. Her hafta çekilişle ücretsiz bilet dağıtılmalı. Gerekirse zengin iş adamlarında her maç için birinin kapısını çalıp atıyorum biner tane bilet versinler onlarıda öğrencilere dağıtsınlar. Yani bir sürü çözüm varda yönetimin futbol gibi bir derdi olmadığı için sorun görmüyorlar.

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

troll değil o insanlar ciddi :D
bipbipbupbup

Çevrimiçi murat baltacı

Bize gelince net penaltılar verilmiyor fenere bedava penaltıyı çaldılar yine hem o kadar para harcayıp hemde hakemler tarafından kollanan renklileri nasıl geçeceksin sıkışan maçı penaltıyla çözdü adamlar yazıklar olsun liginede hakeminede
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Samet Demir

Bize gelince net penaltılar verilmiyor fenere bedava penaltıyı çaldılar yine hem o kadar para harcayıp hemde hakemler tarafından kollanan renklileri nasıl geçeceksin sıkışan maçı penaltıyla çözdü adamlar yazıklar olsun liginede hakeminede
Taraftarının ciddiye almadığı başkanı tff falan ciddiye alır mı ? Bunlar arkalarındaki gücün farkında değiller. Anca tribündeki, sosyal medyadaki kendi taraftarlarına ayar verirler.

Çevrimiçi Monza

Bundan sonra geleceğini zannetmiyorum. Ego nedeniyle anadolu takımı da çalıştırmaz. Ekoltv de kapandı. Ne yapar bilmiyorum.

Bence 'normal şartlarda' gene gelir. Bugün bıraksa, 2-3 sene sonra eğer ki sonuçlar kötü ise yine yeniden 'kurtarıcı' olarak gelir.
O günkü başkan adaylarının yine yeniden ortak vaadi olur.

Ama 'normal şartlarda'. Şayet giderken başkana falan atar tutarsa, o zaman kapı kapanabilir.
Olabilir mi, olabilir. SY'ın, bence, en önemli sorunlarından biri dobralık ile patavatsızlığı karıştırması. Bu durum hem kendisinin, hem de belli bir kitlenin çok hoşuna gidiyor ama dobralık böyle bir şey değil, aklına geleni söylemek değil. Bu mevkide görev yapan kişinin söz ağzından çıkmadan 2 değil 5 kere düşünmesi lazım.

Düşünmezse ne olur? Biz Ersin, Mustafa, Cengiz, alakasız yerde Cerny izlemeye devam ederiz.

Çevrimiçi Monza

Bir örnek vereyim: Basın toplantısında 'Muçi iyi oynuyor, yerini buldu ama bizim düşündüğümüz bir oyuncu değil' diyor.

Bak böyle düşünüyor olabilirsin. Doğrusu yanlışı tartışılabilir. Ama bunu klübün TD olarak resmen deklare eder misin? Her şey bir yana bu açıklama belki de klübün 1 -2 milyon eksik para almasına sebep olacak. TS pazarlık yapıp, 8'i belki de 6-7 ye düşürecek, nasıl olsa geri dönüş yolu kapalı, diye.

Çevrimiçi Samet Demir

Bir örnek vereyim: Basın toplantısında 'Muçi iyi oynuyor, yerini buldu ama bizim düşündüğümüz bir oyuncu değil' diyor.

Bak böyle düşünüyor olabilirsin. Doğrusu yanlışı tartışılabilir. Ama bunu klübün TD olarak resmen deklare eder misin? Her şey bir yana bu açıklama belki de klübün 1 -2 milyon eksik para almasına sebep olacak. TS pazarlık yapıp, 8'i belki de 6-7 ye düşürecek, nasıl olsa geri dönüş yolu kapalı, diye.
Muci gol ve asistlere devam etti sene sonu da ts ile anlaşamadı o zaman ne olacak? Bunu hiç düşünmüyor. Beşiktaş ne kazanmış, ne kaybetmiş umrunda değil çünkü.

Çevrimiçi Samet Demir

Biz 8,5 dan aşağıya vermeyiz ts de mecbur orada yazılan minimum miktarı vermek zorunda. Aksi durumda yönetimi onlarda topa tutar.

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi levitate

ts zaten aylardır 5-6'ya kapatmak için kıvranıyor inşallah düşmeyiz bu tongaya
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Cagliari Sportif Direktörü Guido Angelozzi: “Avrupa’da birçok takım Semih Kılıçsoy’u takip ediyor. Satın alma opsiyonunu kullanmamak delilik olur. Genç ve olağanüstü bir futbolcu, inanılmaz goller attı.

Montella bizi ziyarete geldi ve onun çok ilginç bir oyuncu olduğunu söyledi. Böyle gol atmaya devam ederse 40 milyon euroluk bir futbolcu olur.”
bipbipbupbup

Etiketler: