https://x.com/i/status/2013335362408452212Editte dikkatimi çeken tek şey cengiz hariç hareket eden koşan boş koşuyla rakibi zorlayan kimse yok. Cengiz'in o ceza sahasına boş koşusu olmasa topu kaptıracaklardı muhtemelen kayseri savunmasına. Peki nerden geldi cengiz fener'den.
Fenerbahçe ve galatasaray'da asla böyle statik oynayamazsın oynayanı anında postalarlar, bu takım ise yıllardır böyle iğrenç bir oyunu tercih ediyor asla hareket etmiyor ne bekleri ne açık oyuncuları ne forvetleri, hepsi istisnasız ayağına bekliyor ve topu ayağından çıkardığı an olduğu yerde DURUYOR , gelen hiçbir teknik direktör şenol güneş ve sergen yalçın dahil buna çözüm bulmaya çalışmıyor, bu takım yıllardır kenar ortası hariç pozisyona GİREMİYOR ve girememesinin de en büyük sebebi hareketli olmamaları.
Stefano denswill denen vasat altı bomboş bir stoper dün benim saydığım 10+ kez bizim kenar ortamıza vurdu, hücumda hareketli olup topu biraz hızlı çeviren takım maymuna çevirir o kayseri savunmasını. Bu işten ekmek yiyen Beşiktaş futbol teknik sorumluları nasıl vicdanı rahat ediyor nasıl göz yumabiliyor yıllardır bu takımın düştüğü acziyete ben hayret ediyorum gerçekten aldıkları her kuruş haram istisnasız hepsinin.