Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Akil Emre, kartalizma190399, cornelius, golazokartal ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 73252 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş camiası taraftarı yaşanan herşeyi hak etti.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Firat Gunayer ve Sercan Dikme yine yalan sıkmış.
Bile isteye insanlara iftira atıyorlar.

https://x.com/HaberKartali/status/2006020876731351083?s=19

Çevrimiçi kartalizma190399

Necip'i futbolcu olarak hic sevmem ve takimdan ayrilmasina hic uzulmem.
Ama aciklamarini okuyunca net hakli oldugunu dusunuyorum.
Kendisi mutlaka gercegi soyluyordur. Bana jubile teklif edildi sezon sonunu bile beklemediler diyorsa dogrudur.
Teknik ekiple konusmak istedim ulasamadim diyorsa da dogrudur. Bir oyuncu bosuna futbolu birakma karari da almaz.
Rafa Silva bilmemkac antrenorle hicbir sikinti yasamamisken Sergen'le hemen sikinti yasadiysa ve isler halolmadiysa vardir birsey.
Saha kenarinda bazi oyunculara (Jurasek vs) verdigi tepkiler, medya'ya surekli oyunculari elestirmesi vs de zaten ne kadar sikintili oldugunu gosteriyor.
Butun strateji bence olasi basarisizlikta veya kovulma durumunda 'bana istedigimi vermediler, oyuncular ve kadro kotuydu' diyip imajini kurtarmak icin.

Etiketler: