Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Gökhan Güvenç, Samet Demir, Yancos, Sinan23, yorgo_d(geodem), emre_1978, zafkan, Özgür Gültekin, Sinan66, blackeagle35, Kapkarakartal, murat baltacı, 38life ve 102 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 59613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi gokhans

Çevrimiçi blackeagle35

Şu maçlar tam Demir Egenin oynayacağı maçlar. Dönen topları toplar, hücum devamlılığını sağlar ama yok biz Rashicayı 10 numara kullanıyoruz. Rashicayı sağ beke çekse anlarım. Emirhan saçma sapan ofsaytı bozuyor üstüne gol yediriyor. Taylan neden denenmez anlamak zaten imkansız. Katılıyorum rezalet bireysel hatalar, hakem hataları var ama senin hoca olarak bu takımlara bunlara ihtiyacın olmaması lazım.

Çevrimiçi kartalizma190399

Hoca'da muci ve rafa olmadigi gibi taylan, demir ege de yok.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Offf acaip sert açıklama yapmışız.
Şimdi tff düşünsün.

Çevrimiçi Samet Demir

Offf acaip sert açıklama yapmışız.
Şimdi tff düşünsün.
Başkan nerede bizim? Allahını seven bir söylesin ne iş yapıyor bu adam. Maç sonu neden o ya da bir başka yönetici sağlam bir açıklama yapmaz. Ya valla tükendik artık, yorulduk. Bıktık. Allahınızdan bulun diyorum başka birşey demiyorum. Ne çektiriyorsanız misliyle fazlasını özel şirketlerinizde yaşayın.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Ç

Hala daha kovulmadı mı adam karaveliden topraktepeden bile kötü hoca kovulmuyor nasıl bir kredisi var hala daha çözemedim

Çevrimiçi Samet Ç

Hoca'da muci ve rafa olmadigi gibi taylan, demir ege de yok.
hoca yok ki ortada kafasında bir şeyler olsun el birliğiyle dbe sürükleyecekler kulübü ses çıkaran yok
[ Son Düzenleme: Bugün, 00:58:01 Samet Ç ]

Çevrimiçi gokhans

Hala daha kovulmadı mı adam karaveliden topraktepeden bile kötü hoca kovulmuyor nasıl bir kredisi var hala daha çözemedim
maç sonu açıklamasını gördün mü? :) candaş’ın programında şu açıklamayı yapan bir hocaya kendi ne derdi acaba?   “ Biraz zaman lazım. Önümüzde ocak ve mayıs transfer dönemleri var. Ciddi planlamalar yapıyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte Beşiktaş istediği hedefe daha uygun bir pozisyonda olur. Beklenen pozisyonun uzağındayız? Her şeyin farkındayız. Nasıl düzelteceğimizi biliyoruz sadece biraz zaman lazım."

Çevrimiçi Samet Ç

maç sonu açıklamasını gördün mü? :) candaş’ın programında şu açıklamayı yapan bir hocaya kendi ne derdi acaba?   “ Biraz zaman lazım. Önümüzde ocak ve mayıs transfer dönemleri var. Ciddi planlamalar yapıyoruz. Umarım bundan sonraki süreçte Beşiktaş istediği hedefe daha uygun bir pozisyonda olur. Beklenen pozisyonun uzağındayız? Her şeyin farkındayız. Nasıl düzelteceğimizi biliyoruz sadece biraz zaman lazım."
ne dediğinin pek bir önemi yok futbolu en fazla kahvede konuşacak adamı ciddiye alıp iş verdiler ve bir şeyler yapmasını beklediler ona yanıyorum hocalığı da futbolculuğı gibi dümenden

Çevrimiçi Samet Demir

ne dediğinin pek bir önemi yok futbolu en fazla kahvede konuşacak adamı ciddiye alıp iş verdiler ve bir şeyler yapmasını beklediler ona yanıyorum hocalığı da futbolculuğı gibi dümenden
Suç onda değil, onu isteyen biz taraftarlarda ve yönetimde. Adam kendine yol çizdi. Ekran başında yorumculuk yapacağım dedi, bizde hayır olur mu öyle şey sen hocasın dedik 1,5 senede ikna ettik, oda okey arkadaşlarını toplayıp geçti takımın başına. Ben sergeni ekoltv deki iddaalı sözleri nedeniyle eleştiriyorum. Yoksa onda bir suç yok, suç getirip talep edende.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

burak'ın açıklamaları okudum da fena iş atmış, daha erken biraz pişmeli mesela bu maçta savunman elek oldu hoca
bipbipbupbup

Çevrimdışı Akil Emre

Hoca önde basmak istiyorsa , bu kaleci bekler ve paulistayla olmaz. İnadı inat cerny kendi yerinde oynatmadı bir türlü, demir egeye şans vermedi, rafayı küstürdü. Yönetim desen başka bir alemde gerçekten ne çilemiz varmış her geçen gün daha dibi görüyoruz.

Çevrimiçi gokhans

Son 5 yılda Beşiktaş hocalarının puan ortalamaları:

Önder Karaveli: 1.83
Valerien Ismael: 1.72
Şenol Güneş: 2.22
Fernando Santos: 1.56
Giovanni Van Bronckhorst: 1.70
Ole Gunnar Solskjaer: 1.72
Sergen Yalçın: 1.54

Çevrimiçi Koa_lAA

Sir Sergen in zaman istemesinden kasıt.. hani biraz daha durayım.. maaş alayım... Yanımda ekip.die getirdiğim tuaf kitle maaş alsın...transfer dönemleri menajer kankalarim kazansin falan...
Yoksa kariyermis basariymis vs. Düşünen bir adam deil... Öyle olsa biraz kendini gelistirirdi zaten..

Zaman istiyorsun da sen kariyerinde hangi takimda bir yapi kurdun derler adama.
85 farkli takim calistirmissin sadece 2 tanesinde (biz ve Antep) 2 sene kalmissin, o da 2 sene iste, 3. sene'yi gorememissin.
Sen ne kurdun, ne ispatladin da o sans sana verilecek. GvB kariyer olarak ezer seni, Solskjaer kariyer olarak ezmese de net senden iyi bir kariyeri var.
Bunlara sallarken iyiydi, insan doner bir ayna'ya bakar.

https://www.transfermarkt.com.tr/yalcin-sergen/profil/trainer/32128

Bence de yapi kurulmali. Ama genc, birseyler ispatlamis, bu ise kara yoran bir hoca'yla, tercihen yabanci.
Kendi Fatih Tekke'miz yoksa piyasa'da o zaman futbolun Alimpijevic'ini bulmaliyiz. Samsunspor'un hocasi bu is icin senden 100 kat daha uygun mesela.

Kadromuz GS ve FB kadar iyi/genis olmayabilir ama Kasimpasa, Genclerbirligi, Antep'ten de fersah fersah iyi. Bizden cok daha iyi futbol oynayan cok daha dusuk butceli Trabzonspor, Samsunspor, Goztepe kadrosundan da daha iyi kadromuz. Bu futbolu oynayamiyorsak kadro muhendisligi ve verim alamayan hocalarin payi buyuk.

Yere gore sigdiramadigimiz GS ve FB'yi elimizden kacirdik, biraz taktisyen bir hoca'yla o maclar 1 degil 6 puanla biterdi. Biraz iyi bir hoca'yla Kasimpasa, Genclerbirligi, Gaziantepspor maclarini alirdik. Su an yarisin icindeydik, muhtemelen lider olurduk. Transfer donemi gecirmemis olsa eyvallah, Sergen geldikten sonra Ole'nin kadrosunun ustune 5-6 transfer geldi. 5-6 transfer yaptirdiysan kadro'dan sikayet etmeye hakkin yok. Rakiplerin sende 1 dakika sans bulamayan Tayyip Talha'yla falan oynuyor, gulerler adama.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kadromuz GS ve FB kadar iyi/genis olmayabilir ama Kasimpasa, Genclerbirligi, Antep'ten de fersah fersah iyi. Bizden cok daha iyi futbol oynayan cok daha dusuk butceli Trabzonspor, Samsunspor, Goztepe kadrosundan da daha iyi kadromuz. Bu futbolu oynayamiyorsak kadro muhendisligi ve verim alamayan hocalarin payi buyuk.

Yere gore sigdiramadigimiz GS ve FB'yi elimizden kacirdik, biraz taktisyen bir hoca'yla o maclar 1 degil 6 puanla biterdi. Biraz iyi bir hoca'yla Kasimpasa, Genclerbirligi, Gaziantepspor maclarini alirdik. Su an yarisin icindeydik, muhtemelen lider olurduk. Transfer donemi gecirmemis olsa eyvallah, Sergen geldikten sonra Ole'nin kadrosunun ustune 5-6 transfer geldi. 5-6 transfer yaptirdiysan kadro'dan sikayet etmeye hakkin yok. Rakiplerin sende 1 dakika sans bulamayan Tayyip Talha'yla falan oynuyor, gulerler adama.

Sorun kadro değil, tamamen Sergen'in tercihleri. Djalo'yu oynatırsa stopere, Demir Ege'yi oynatırsa orta sahaya, Taylan'ı oynatırsa sağ beke transfer yapmaya gerek kalmaz, menajer kankaları aç kalır.

Yetersiz dediğimiz Jurasek'in ölüsü bile Rıdvan'dan kat kat iyi ama oynatmıyor. Rafa'yı zaten harcadı. Bende yok dediği Muçi her hafta Trabzon'u sırtlıyor. Dün Cengiz sakatlanınca eline bütün taşları yerine oturtacak şans geldi, Cerny'yi kendi mevkisine çekip Demir Ege'yi ortaya, Orkun'u öne atabilirdi ama futbolu bırakmış Rashica'yı oyuna alıp bilinçli olarak kadroyu kötü göstermeyi tercih etti.

Sergen zeki adam ama kafası Beşiktaş'ın menfaatlerine değil, cinliğe çalışıyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Etiketler: