Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Samet Demir, hasankale, Sinan66, tolga1903, Kapkarakartal, gokhans, maıden, Monza, Gökhan Güvenç, Samet Ç, Özgür Gültekin, Yancos, yorgo_d(geodem), zafkan, emre_1978 ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 52049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi levitate

Sergen gidince adalının ömrü çok olmayacak zaten, taraftar direk kazan kaldırır. Ocakta kongre kararı alırlar.

ne yaşanıyorsa çabuk yaşansın ya zaten herhalde arkada bir şeyler dönüyormuş bir iki yenilgiye kokusu çıkar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Jurasek'i direk sildi defterden bildiğim oyuncu kafasıyla oynatıyor rıdvan'ı ama doğru düzgün sol bek alındığı gibi oynatır onu. Salih zaten orkun gelince demirler kulübeye. Gökhan sazdağı ve paulista seçimlerinden ben de tiksiniyorum muhtemelen stoper aldıracak çünkü bu adam anlamsız şekilde djalo'ya takmış durumda halbuki elinde emirhan dahil en iyi stoper djalo. Cengiz işi de patlamak üzere "ben oynatırım" dedi diye her maç 11 bunu bilmeyen yok.

Gel gelelim benim korkum yeni hoca gelip de hayvanlar gibi paraya abraham ndidi ayarı oyuncu getirttirir bu aptal yönetime. Sergen'in yanında scout diye gezdirdiği adam, dediğim gibi çok iyi pazarlanıyordu bir dönem sonra hocalığa soyundu beceremedi belki eski işinden bir iki kuple gösterir bize ne bileyim. Yani gerçekten gitsin ama gidince bir halt değişmeyecek yönetim gitse aday var mı mevcutta mesela abi her sene sil baştan yapılır mı kapanır bu kulüp bu kafayla giderse ismi sergen bile olsa en azından 1 tam sezon istikrar tek istediğim.
Dostum demir ege hatta kartal varken salih oynamaz, solda jota varken bilali sola atamazsın ondan sonea forvette altarnarifin kalmıyor. Jurasek kötü haliyle bile rıdvanı keser. Geçen sene teneke bağladığımız emrecan dan bir farkı yok Rıdvan. Keza gökhan içinde aynısı geçerli bizde en fazla yedek olabilir. 6 milyon yatırım yaptığını oyuncuyu kazanmak zorundasın. 2-3 maç gökhanın yokluğunda svenson oynadı. Bu seçimlerin hepsi hatalı. Ondan sonra mağlup olunca da neden olarak bireysel hata diyor...

Sergen ile şampiyon olduktan sonra ki seneyi görmesek tmam bekleyelim derim. Sergenle yapılanmaya falan girilmez.

Senin asıl sergenle korkuyor olman lazım çünkü çıktığı her toplantıda ne dedi takım benim istediğim gibi kurulmamış, bana 3-4 transfer sezonu lazım dedi. Bu kadro için 100 harcadık bir 100 de benim keyfim için harcayın diyor.

Olmaz ya gerçekten olmaz. Başkanla ikisi kulüpteki kangrenler şuan. Bir an önce kurtulmamız lazım
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

ne yaşanıyorsa çabuk yaşansın ya zaten herhalde arkada bir şeyler dönüyormuş bir iki yenilgiye kokusu çıkar
Anç ye arata falan rahmet okutuyorlar.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: