Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

kartalizma190399, Sinan66, Samet Ç, tolga1903, emre_1978, maıden, hasankale, Kapkarakartal, Mehmet57, Monza, Umutcan Kaya, murat baltacı, aoguzd ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 49242 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Sergen Yalçın: "Çok bireysel hatalar oluyor. Bireysel hatalar belimizi büktü. Bireysel hatanın çalışması yok. Bunu çözecek çalışma yok. Olabiliyor bunlar. Önlem alamıyoruz bunlara doğal olarak."

İşte koskoca Beşiktaş'ın teknik direktörlük koltuğunu emanet ettiğimiz adam.

Ne kadar kolay ya, rakip seni dakikalarca kendi ceza sahana hapsetmiş, o baskıyla seni hataya zorlamış ve sonucunda golü bulmuş. Sen baskıdan nasıl çıkacağına kafa yormak yerine "bireysel hata" deyip işin içinden sıyrılacağını sanıyorsun.

Bakalım daha ne rezillikler göreceğiz.
Bu 2 kafadar ile ocak transferine girmememiz gerekiyor. Yoksa bir kaç seneye rakibimiz kasımpaşa olacak. Samsun göztepe falan imkanı yok yetişemeyiz.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bireysel hatanın çözümü yok da herifler o hatayı yaptırmak için ümüğüne basarken bir şeyler düşünmen gerekmez mi?
Su yorum sonrası çok net senden de bir halt olmaz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu 2 kafadar ile ocak transferine girmememiz gerekiyor. Yoksa bir kaç seneye rakibimiz kasımpaşa olacak. Samsun göztepe falan imkanı yok yetişemeyiz.

Kesinlikle, ocak ayında kim nasıl yapar ama bunlar 5 kuruş dahi harcamamali.  Cerny de hızla Rafa sürecine itiliyor ya bakalım nolacak?

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Sinan66

nede olsa 2 senelik kontrati çakti adam daha ne yapsin  :D

Çevrimiçi Samet Demir

Kesinlikle, ocak ayında kim nasıl yapar ama bunlar 5 kuruş dahi harcamamali.  Cerny de hızla Rafa sürecine itiliyor ya bakalım nolacak?
Kadroda adamcılık var, penaltı oluyor cengiz kullanıyor. Salih desen bu maçta ne yaptı göremedim. 2.yarı biraz gördüm onda da hoca söyledi sanırım 2 stoper arasına geçti. Bu defa onun ölü olarak beklediği nokta boş kaldı. Valla darlandım ya. 

Çevrimiçi Mehmet57

Hic uzulmedim desem? Benim icin sezon bu takimin baskani tv yorumcusu ve saksakcilari ile el ele verip takimin hocasina kumpas kurduklarinda bitti. Ligin en eksik, en kotu kadrolarindan birine takviye yapmaktansa sabote edip hocayi gondermek icin yol aradilar. Yerine de bu taktik, disiplin nedir bilmeyen kibir torbasini getirdikler. Takimin yildizini kusturdu, transferde sicti, saha da sicti ve tahmin ettigim gibi onumuzdeki ay kesin gider.

Umarim yerine Senol hoca gelir; sezon sonunda artik bu iki ismden ve tayfalarindan ebediyen kurtuluruz

Çevrimiçi Sinan66

biz bosuna kendimizi yirtiyoruz. bunlara dur diyecek birileri var mi ? ortada bir baskan adayi var mi ?

mesela geçen sene sa Huseyin Yuceli kongreye zorladi

Çevrimdışı levitate

geçen hafta takım rafa'nın üzerine kurulmuş dedi şimdi orkunun üzerineymiş o yokken olmuyormuş falan filan
bipbipbupbup

Çevrimiçi Sinan66

geçen hafta takım rafa'nın üzerine kurulmuş dedi şimdi orkunun üzerineymiş o yokken olmuyormuş falan filan

takimi cengzin uzerine kuruyor.

Çevrimiçi Samet Demir

takimi cengzin uzerine kuruyor.
Cengize sorsan o bile kendi üzerine takım kurmaz 😁

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su takımda üzerine omurga kuaracagin Orkun ile biraz da Ndidi
Geri kalan kim gitse eksikliği hissedilmez.

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç: "Beşiktaş düşmanı olarak adı çıkmış bir hakemin maçımıza verilmesini çok doğru bulmuyoruz.

Dakikalarca VAR'da incelenen ve çok da benzerine rastlanmayan bir şekilde penaltımız verilmedi. Bundan sonraki tüm hakem atamalarının takipçisi olacağız. Beşiktaş'ın hakkının yenilmesine müsaade etmeyeceğiz."

Koltuk sallanınca hakemlere isyan etmek akıllarına geldi.

Çevrimdışı levitate

Su takımda üzerine omurga kuaracagin Orkun ile biraz da Ndidi
Geri kalan kim gitse eksikliği hissedilmez.

orta sahayı ndidi-demir ege-orkun yapsa düzgün top yapıcaz da yok cengize yer açması lazım bir de cerny'e orta saha dedi ya kendini haklı çıkartmalı
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç: "Beşiktaş düşmanı olarak adı çıkmış bir hakemin maçımıza verilmesini çok doğru bulmuyoruz.

Dakikalarca VAR'da incelenen ve çok da benzerine rastlanmayan bir şekilde penaltımız verilmedi. Bundan sonraki tüm hakem atamalarının takipçisi olacağız. Beşiktaş'ın hakkının yenilmesine müsaade etmeyeceğiz."

Koltuk sallanınca hakemlere isyan etmek akıllarına geldi.

Hahaha noldu, pısırık kalmanızı kongrede efsane başkanı kullanarak acikliyordunuz. Noldu bıçak size mi döndü hayırdır hacım?

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Monza

https://x.com/Armaicinkavga/status/1992636961325264999?t=0Hh7cIcLBmZpRiQBU17jcw&s=19

Bunun söylediklerini ben dinliyorum. Şahsen dinlediğim nadir kişilerden biri. Gördüğüm kadarıyla hesapsız, pazarlıksız, mamasız konuşuyor ve çoğu zamanda doğruları söylüyor. Ne var ki ...

Ne var ki kendisi Solşeya'nın tenekesi hazırlanırken 'bu takımın tek bir çaresi var, o da SY dır' diyordu.   

Çevrimiçi gokhans

Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Ç

Benim istediğim teknik adam Epl'de ilk 5'te geçen sene Fa Cup bu sene de Community Shield aldı Konferans liginin de en büyük şampiyonluk adaylarından biri Palace gibi dandik bir takımla üstelik bu adama bile adı öylesine geçtiği zamanda bile çöp denildi :D

Çevrimdışı levitate

Bunun söylediklerini ben dinliyorum. Şahsen dinlediğim nadir kişilerden biri. Gördüğüm kadarıyla hesapsız, pazarlıksız, mamasız konuşuyor ve çoğu zamanda doğruları söylüyor. Ne var ki ...

Ne var ki kendisi Solşeya'nın tenekesi hazırlanırken 'bu takımın tek bir çaresi var, o da SY dır' diyordu.

bazıları linç yememek için genel söyleme uyuyor ya da direkt eşekler her konuda yanılıyorlar, ikisinden birisidir :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

Benim istediğim teknik adam Epl'de ilk 5'te geçen sene Fa Cup bu sene de Community Shield aldı Konferans liginin de en büyük şampiyonluk adaylarından biri Palace gibi dandik bir takımla üstelik bu adama bile adı öylesine geçtiği zamanda bile çöp denildi :D

şu an sean dyche iyi giderdi ama tren kaçtı
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

şu an sean dyche iyi giderdi ama tren kaçtı
bizim için fazla iyi hoca biz hoca olmayanlardan devam

Etiketler: