Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

gokhans, kartalizma190399, hasankale, kahyaoglueren, Yancos, balkan-kartal, Umutcan Kaya, Gökhan Güvenç, emre_1978, Kapkarakartal, cornelius, golazokartal, murat baltacı, Necmi, tolga1903, Özgür Gültekin, sozkul, Sinan66, mellfred, Monza, maıden ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 45921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

kongreye gidecekler demiş
Şimdide onun için dikilitaş mevzusunu patlattılar, kongreye giderlerse dikilitaş için alınan izin iptal oluyormuş.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

başkanın takip ekibi derken? hani takmıyordu sosyal medyayı
Ne yapsın istifa sesleri yükseliyor. Koltuk sallanmaya başladı.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

Şimdide onun için dikilitaş mevzusunu patlattılar, kongreye giderlerse dikilitaş için alınan izin iptal oluyormuş.

o işi beceremeyecekler belli sözde bu dönemlerde paranın akması gerekiyordu
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

o işi beceremeyecekler belli sözde bu dönemlerde paranın akması gerekiyordu
beceremezlerse istifa ederlerse kayyum gelir devlet ile yapılan işi öyle kafana esince bozamazsın
[ Son Düzenleme: Bugün, 10:03:12 Samet Ç ]

Çevrimiçi gokhans

beceremezlerse istifa ederlerse kayyum gelir devlet ile yapılan işi öyle kafana esince bozamazsın
Ben bunların zaten kayyum olduğunu düşünüyorum, el altından dikilitaş'ı falan çıkarmaları, saçma sapan mantıksız hamleleri başarısızlıklar falan...
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Samet Demir

Bu cengize biz neden 6 milyon veriyoruz hala anlamıyorum yahu. Seneye kiralamak istiyoruz desek zaten fb kabul edecek. Neden 6 milyonu hiç ediyoruz ?

O paraya gurbetçilerden bir kanat çok rahat çekilir. En azından satarak paranı geri alma/kâr edebilme şansın olur. Cengizde öyle bir durumda yok. Tapusunu aldığımız an bizde emekli olur.

Çevrimiçi levitate

ne bileyim ziraatle yapıcaz dediler sonra ziraat çekildi kendimiz yapacağız demeye başladılar

becerememekten kastım bozmak değil zaten, bir yere getiremezler öyle erteler dururlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi levitate

https://x.com/kartalanalizcom/status/1990163933358182597

dediği şey ana fikir olarak doğru ve yüksek ihtimalle yaşanacak şeyde bu ama tuzak muzak yok, şunu yapacağım bunu yapacağım dedi elde var sıfır, kurtarıcı hoca getirdi başarılı olacağız dedi 1 aydan sonra uzun vade planlama zart zurt anlatmaya başladılar, proje diyorsun elde var sıfır, kriz yönetemiyor, her toplantısında saçmalayıp kriz çıkartıyor, futbol harici branşlarda bir şeyler yapılıyor onlarında tutmanın sebebi adalı anlamadığı için oraları kendi haline bırakması bildiğin kötü yönetici olduğunun kanıtı gibi
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

https://x.com/kartalanalizcom/status/1990163933358182597

dediği şey ana fikir olarak doğru ve yüksek ihtimalle yaşanacak şeyde bu ama tuzak muzak yok, şunu yapacağım bunu yapacağım dedi elde var sıfır, kurtarıcı hoca getirdi başarılı olacağız dedi 1 aydan sonra uzun vade planlama zart zurt anlatmaya başladılar, proje diyorsun elde var sıfır, kriz yönetemiyor, her toplantısında saçmalayıp kriz çıkartıyor, futbol harici branşlarda bir şeyler yapılıyor onlarında tutmanın sebebi adalı anlamadığı için oraları kendi haline bırakması bildiğin kötü yönetici olduğunun kanıtı gibi
Biz oleyi neden gönderdik?
Yetersiz kadroyla istenilen oyunu oynatamadığı için.

Sergen neden geldi?
İstenilen oyunu bildiği, oynatabileceğini düşündüğümüz için.

Peki sonra ne oldu?
Yetersiz denilen kadroya 80 milyonluk bütçe ile tarihin en büyük takviyesi yapıldı.

Bu duruma Sergen ne diyor?
Ben bu yatırımı beğenmedim, bana 3 transfer sezonu lazım. Gerekirse benim içinde bir 80 milyon harcayın diyor.

Bizde bu duruma sessiz kalıyoruz.

Yorumu da sizlere kalmış artık.
[ Son Düzenleme: Bugün, 16:11:21 Samet Demir ]

Çevrimiçi levitate

Biz oleyi neden gönderdik?
Yetersiz kadroyla istenilen oyunu oynatamadığı için.

Sergen neden geldi?
İstenilen oyunu bildiği, oynatabileceğini düşündüğümüz için.

Peki sonra ne oldu?
Yetersiz denilen kadroya 80 milyonluk bütçe ile tarihin en büyük takviyesi yapıldı.

Bu duruma Sergen ne diyor?
Ben bu yatırımı beğenmedim, bana 3 transfer sezonu lazım. Gerekirse benim içinde bir 80 milyon harcayın diyor.

Bizde bu duruma sessiz kalıyoruz.

Yorumu da sizlere kalmış artık.

geçen gördüm anç bıraktığında borç 250 milyon civarı falanmış şu an 400'e yaklaşmış mesela
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

geçen gördüm anç bıraktığında borç 250 milyon civarı falanmış şu an 400'e yaklaşmış mesela
Anç ormanı, arat ançyi, adalı da aratı bu konularda eleştirip hepsi bir önceki yönetime rahmet okutacak cinsten kulübü daha da çok borçlandırdı.

Çevrimiçi Samet Demir

Etiketler: