Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Gökhan Güvenç, Özgür Gültekin, mayguntr, tolga1903, hasankale, balkan-kartal, Necmi, sefaköykartali, kartalizma190399, mtorunlu, maıden, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, Kapkarakartal, 38life, murat baltacı, Mehmet57, Serdar3444, emre_1978, cornelius ve 147 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 44178 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Cengizi de satın alacağız.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi kahyaoglueren

Serdal Adalı, ANÇ'den bile kötü başkan olarak tarihe geçtin.

Çevrimiçi kahyaoglueren

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bu arada Rafa'nin hakkında söyledikleri doğrudur diye düşünüyorum. Antremana çıkmama, futbol oynamamak isteme gibi.

Ama bunun dışarıya yansıtılmadan çözülmesi gerekiyordu. Inanilamz iletişim faciasi var.

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada Rafa'nin hakkında söyledikleri doğrudur diye düşünüyorum. Antremana çıkmama, futbol oynamamak isteme gibi.

Ama bunun dışarıya yansıtılmadan çözülmesi gerekiyordu. Inanilamz iletişim faciasi var.
benficada çıkacakmış

Çevrimiçi Samet Ç

umarım sezonu 15. falan bitiririz ki öyle olacak zaten o zaman görürüz ganyan tayfayı

Çevrimiçi gokhans

Adam sosyal medyada eleştirenlerin taraftar olmadığını söyledi ya la :) bugün taraftar olmadığımı öğrendim çok şükür :D
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi gokhans

Cengizi de satın alacağız.
cengiz’in çok iyi oynadığını ve 6 milyon bonservis ödemeye hazırlanacak kadar futbolu bilen bir başkan, ve bu transferden menajerine kıyak geçicek bir hoca var. önümüzdeki transfer dönemi öncesi tüm taraftarın xanax falan kullanmaya başlaması iyi olur..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Kulüpte yönetici diye birşey olsa, ya oyuncunun sorunlarını çözer ve verim alır, ya da olayların bu kadar büyümesine izin vermeden takımla ilişkisini keser.

Bu basın toplantısı hangi sorunu çözdü şimdi? Amacı neydi bu toplantının? Nasılsa Rafa'nın cevap vermeyeceğini bildikleri için iki saat boyunca adama sallayıp durdular, bakın biz elimizden geleni yaptık ama oyuncu bizimle konuşmuyor, antremana çıkmıyora getirdiler olayı. Süreç nasıl buraya geldi, önceki hocalarla hiçbir sorun yaşamadan işini yapan adam neden böyle yapmaya başladı soran yok tabi.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Kulüpte yönetici diye birşey olsa, ya oyuncunun sorunlarını çözer ve verim alır, ya da olayların bu kadar büyümesine izin vermeden takımla ilişkisini keser.

Bu basın toplantısı hangi sorunu çözdü şimdi? Amacı neydi bu toplantının? Nasılsa Rafa'nın cevap vermeyeceğini bildikleri için iki saat boyunca adama sallayıp durdular, bakın biz elimizden geleni yaptık ama oyuncu bizimle konuşmuyor, antremana çıkmıyora getirdiler olayı. Süreç nasıl buraya geldi, önceki hocalarla hiçbir sorun yaşamadan işini yapan adam neden böyle yapmaya başladı soran yok tabi.
Suçlu aramayın ama biz suçlu değiliz, eğer lafımızı dinlemez illede suçlu arayacaksanız hedef gösterip suçlu rafa dediler işte.

Bu olay Sosanın olayı ile aynı değil, o zaman takımın durumu harikaydı, gitmek için bir sebep yoktu. Şampiyonlar ligi dese namağlup gruplardan çıkmışsın. Şuanki durum belirsizliklerden ibaret. Rafa nın gitmek istemesi gayet normal. Sürekli hoca değişiyor, yeni hoca geliyor onunda seviyesi belli ve seni maç sonu hedef haline getiriyor...

Sıkıldım, yoruldum. Şunlar gitmeden huzur gelmeyecek belli

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi sefaköykartali

https://x.com/kartalhatti/status/1989654814871920709?s=46&t=zB90rifGkKdAZvmcciuZrw

Sergen geldikten sonra Graf özel hayatında sıkıntı yaşıyor, Rafa Silva futbolu bırakıcam diyor. İşin komik tarafı bu iki isim de röportajlarda bire bir eleştirdiği isimler. Bir kez daha haklı çıktık ama keşke yanılsaydık, Beşiktaş JK sergene en az üç beden büyük geldi, bugünkü toplantıdan anlayacağımız kadarıyla Adalı’ ya da büyük gelmiş. Geçmiş olsun, ocak ayında Sergenin sistemiyle irfancan falan doldururlar takıma, şubatta da puan kayıplarıyla onu da gönderirler, yeni gelecek hocaya da bi 3 transfer dönemi lazım deriz yine aynılarını yaparız. Son sezonlarını hiç başarılı bulmasam da bize Fikret Orman gibi sosyal medyaya kulak kapatacak, ilk dönemindeki gibi acı reçete budur, bu takımdaki herkesi değiştireceğiz mentalitesiyle yaklaşacak bir yönetim şart.

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 18:59:09
  • İstanbul
  • Toki Değil Alın Teri...
    • Beşiktaş Arena

belki sorun kendileridir
O kadar alttan haber sızdırdılar adamı tukaka etmek için taraftar yemedi şimdi birinci ağızdan taraftara atıyorlar oyuncuyu takım yönetmek bu değildir utnmadılarmı taraftara şikayet etmeye peki sormazmı insan bu zamana kadar oynayan oyuncu ne olduda pat diye böyle davranıyor tabi davranıyorsa eğer

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:10:47
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Cengizden memnun olupda rafadan olmamak fıkra gibi birşey taraftar kadar futbol bilmeyen insanlar beşiktaşı yönetiyor  yazık valla
Ama bu taraftarda bunları sonuna kadar hak ediyor

Çevrimiçi Necmi

• Sistem Yöneticisi
  • *
  • Bugün, 19:20:55
  • İstanbul
    • Beşiktaş Arena
Adam sosyal medyada eleştirenlerin taraftar olmadığını söyledi ya la :) bugün taraftar olmadığımı öğrendim çok şükür :D
valla fikret ormanı gönderip ts li olduğu tescilli birini başkan yapanların taraftar olmadığını bende düşünüyorum sergene hoca diyene ben taraftar demem sahada takıma bakmayıp amigo gibi sergen savunanlar taraftarmı haftalardır ortalıkta görünmeyen başkan oyuncu yem etmek için basın karşısına çıkıyor ve alkış tutanlar rafaya sövenler var ha demiyorum rafa melektir diye mutlaka tavrı vardırda 1 senedir takır takır oynayan adam neden şimdi tavır koyuyor diye sormak bazım bu adam dün gelmediki

Çevrimiçi tolga1903

Her ne kadar sevmesem de yalan söyleyeceğini düşünmüyorum ben sergen'in. Beşiktaş başkanı ve teknik direktörü tek bir oyuncu için 58 dakikalık basın toplantısı düzenledi anlattıklarında eksik vardır fazla yoktur. Herifin gözünde bitmiş işte Beşiktaş çok zorlamaya gerek yok yolu açık olsun kariyerini falan da düşündüğünü zannetmiyorum bugün serbest bırak isteyen 3 orta/alt sıra portekiz takımı olsun gider estrada'da falan oynar belki de bırakır. Beşiktaş başkanı ve teknik direktörünü yeme aparatı olamayacak kadar değersiz bi futbolcu gözümde rafa silva, sergen'in gitmesini isteyecek onlarca sebep bulabilirim ama rafa bunlardan biri hiçbir zaman olmayacak.

Çevrimiçi mayguntr

Sergeni şahsen kendim dahil kimse fb maçı özelinde eleştirmiyor ki, 3 puan aldığımız maçlar dahil oyun olarak rakiplere karşı hep ezildik. Fb maçına gelince de 2-0 dan maçı verdik. Bu kadar çok eleştirlmesinin diğer nedeni de ekoltv bu gibi durumlarda Beşiktaşın hocasına ders vermiş olması. Hatta orada neyi eleştirdiyse hepsi başına geldi.

Hadi diyelim Sergeni idare ettik, yanında teknik ekibe superligde hiç bir takım görev vermez. Kaldı ki birde sergen yalçın yeni alınmış bu oyuncu grubunu da beğenmiyor / başkan da buna onay veriyor. 2-3 transfer sezonu lazım falan diyor. Yahu adamlar bizimle alanen dalga geçiyor. Ben nasıl bu durumu destekleyim ki?

Hoca farklı konuşuyor, başkan farklı. Bu düzende aşı tutmaz. Sergenin şampiyonluk sonrası yaşadıklarımızın tekrarını yaşıyoruz şuan. Tepki bu yüzden.

bi galatasarayla okan nasil baris surecini yonetti bi bizimkilerle sergen rafayi nasil yonetti diye bakin sonra suclu kimmis bulursunuz. sergen egosuna yediremedigi icin oyuncu falan yonetemiyor. anca depresyona girmis kendsine saygisi kalmamis adamlara anadolu takimlarinda iki gol attirip cakasini atsin, gercek yildiz yonetmek isi degil.

su takimda pozitif nadir seylerden biriydi rafa son iki uc senedir, sergen geldigi ilk gunden beri rafa elestirileri sizmaya baslamisti zaten, belliydi altindan bir seyler cikacagi. sergen zannediyoki anadolu kadrosuna dondurursem bu takimi kume dusmessek basarili oldum zannedilir.  ilk geldigi donemde sergen camiayi bi catida bir sekilde toplayip basarili olabilmisti, simdi bolummus camiayi daha da bolmeyi basardi. bu baskala sergen kol kola besiktasin gelecek 5-10yilinin da icine sic8acaklar.

Etiketler: