Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu Beşiktaş'ın 2025/26 sezonuna ait lig ve kupa mücadelesi bu başlık altında konuşulacaktır. Üyeler transfer konusu hariç Beşiktaş ile

Necmi, Gökhan Güvenç, gokhans, sefaköykartali, hasankale, tolga1903, kartalizma190399, mtorunlu, maıden, Umutcan Kaya, kahyaoglueren, Kapkarakartal, 38life, murat baltacı, Mehmet57, Özgür Gültekin, Serdar3444, emre_1978, cornelius, ulumemo, Kartal Ç ve 145 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu  [Okunma sayısı 44137 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2025/26 Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Teknik ekibe Rafaya dokunmayın dedim

Basında oyuncunun performansı kötü diyerek onu hedef haline getirdim.

-Samimiyet.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

Serdal Adalı : Kriz yönetme konusunda iyiyimdir. 😁

Çevrimiçi Samet Demir

Başkan ne kadar iyi niyetli olursa olsun, bu yetersizliğinin mazereti olamaz. Tekrar söylüyorum Beşiktaş'ın bu hale gelmesinin ana etkeni kendisidir. Aynı durum sergen içinde geçerli. Bu yetersiz oyun ve puan kayıpları olmasa rafa nın gitme gibi bir düşüncesi kesinlikle olmazdı.

Çuvaldızı önce kendine batıracaksın.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bunlar delirmiş... Adam geldiğinden beri başarısız bir kulüpte.. heralde isyan edecek... Durmadan başkan değişir hoca değişir...
Ulen rafa inşallah git gs ye git fb ye de yap şovunu...

Çevrimiçi Samet Demir

Bunlar delirmiş... Adam geldiğinden beri başarısız bir kulüpte.. heralde isyan edecek... Durmadan başkan değişir hoca değişir...
Ulen rafa inşallah git gs ye git fb ye de yap şovunu...
İşin garip tarafı kendilerinin yetersiz olduğunu ikiside göremiyor.

Çevrimdışı levitate

adamlar olayı açıklamak yerine "biz suçsuzuz vallahi bak hüüü" yapıyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Bak bak bak lafa bak, başkan eski hocaya göre takım kurmuş, ben başka oyun oynamak istiyorum. Benim istediğime göre değil rafaya göre takım kurulmuş diyor. Yüzümüze baka baka yalan söylüyorlar. Yahu ayıp, yazık, günah. Beşiktaşın hocası, başkanı böyle olmamalı ya. Daha ne kadar rezil edeceksiniz bizi. Kardeşim bu takım senin istediğin oyunu oynayamayacaksa, sen takıma uygun oyun oynatırsın. Senin keyfin için sil baştan takım mu kuracağız. Allahın yetersizi.

İstifa edin. Rezil herifler.

Çevrimiçi Gökhan Güvenç

Adamı yerin dibine sokup "kapımız açık, gelsin oynasın istiyorsa" diyorlar. Akıllarınca bütün olayı Rafa'nın üzerine yıkacaklar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi Samet Demir

Adamı yerin dibine sokup "kapımız açık, gelsin oynasın istiyorsa" diyorlar. Akıllarınca bütün olayı Rafa'nın üzerine yıkacaklar.
Suçlu aramayın, biz suçsuzuz, kimseyi suçlamayın. Göndermek istemiyoruz, antrenmanlara çıksın. Hepsi hikaye. X de de kaç tane yorum okudum. Kimseye söyledikleri inandırıcı gelmiyor.

Çevrimiçi 38life

Şuan tarihi bir iletişim faciası yaşanıyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Şuan tarihi bir iletişim faciası yaşanıyor.
Tuğba hanım sorularıyla gediğine oturttu. Helal olsun.

Çevrimiçi Samet Demir

1-2 transfer dönemi belkide 3 transfer dönemi lazımmış. Ulan birisi şunlara takımın zaten yeni kurulduğunu söylesin. Yemin ederim bunlar konuştukça kendimi geri zekalı gibi hissetmeye başladım. Aklımızla alay ediyorlar.

Çevrimiçi Koa_lAA

Adam bu akşam karar vercekmis... Bizimkiler öncesinde çıkıp basın önünde gömdüler adamı:))) yo be... Su kulübe kötü başkan geldi kötü t.d. geldi ama ikisi birden bukadar kötü olanı sanırım yıllardır gelmedi..

Çevrimiçi Koa_lAA

İşin garip tarafı kendilerinin yetersiz olduğunu ikiside göremiyor.
Aynen ikisi de çok başarılı anlattıklarına göre..

Çevrimdışı levitate

https://x.com/KartalRecord/status/1989651928570380768?t=33JGgpomQvuQLWsubgPmLA&s=19

günü kurtarmaya geldi oysa sen kim yapılanma kim sıkılıp bırakan adamsın
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

takım içi zaten kaynıyor şu konuşulanları görüyorlardır şimdi top oynat bunlara hadi bakalım
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

kırk yılda bir gazetecilik yapacakları tuttu graf sorusunu soran kimse aferin
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

adama maaş veriyoruz 3 yıl kontratı var ailevi sorun diye almanya'ya yollamışlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Demir

Çevrimiçi Samet Demir

Taraftar sosyal medyada yokmuş, staddaymış. Samsun maçınca inşallah gereği yapılır. İlk defa bir başkandan bu kadar utandım ya.

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu başkanı kim inandırdı acaba sir sergen in çok iyi hoca olduğuna... Yapacaz edecez diyip duruyor... İçerde Gençlerbirliği ne yenilen adam bu... Ne başkan kalır ne t.d

Çevrimiçi kahyaoglueren

Rezalet.

1'e1'lerle çözülmesi gereken isler nereye geldi.
Liderlik, yönetim bambaşka şeyler. Kanıtı da bu.

Yorumcuyken takımı üzerine kurmamız gerek diye yorum yaptığı da var. Eleştirdiği de var.
Mac öncesi gelip maç kurtaran adamı eleştiriyor.
Mobbing yapıldığı doğru.

Ama Rafa'da da ne olursa olsun suç var.
Sen kafana göre antremana çıkmama, futbolu bırakma gibi karar veremezsin.
Geçen sene sakatlıktan maç kaçırmadı, bu sene maçlara çıkmadığı oldu.

Ama oran olarak ilk 3'de değil suç sıralamasında.

[ Son Düzenleme: Bugün, 15:14:28 kahyaoglueren ]

Etiketler: